9 dec. 2008

Echipa FSN va "udreaza" La Multi Ani!



Ho Ho Ho, Santa Claus is coming to town! Si va aduce daruri multe: ministri fesenisti, prefecti fesenisti, rudele si finii lor! Sa-i primim cum se cuvine!

13 comentarii:

Anonim spunea...

Are sacul plin, dar nu pentru noi. Mosh fesenist! :)))

Lilick Auftakt spunea...

@Alandra

Pe Moshu nostru il gasesti la Alina Gorghiu pe blog. A ajuns sofer la o firma de taximetrie. :))

agaX spunea...

nu mai fiti si voi asa de rele .... mai ales acum, de sarbatori :)

nu vedeti ca pedelistii sint pe cale sa le ofere de moshu' anul asta, tutulor votantilor lor, o calatorie rapida a degetelor aratatoare din dotare direct din spania lui dali intre proprii premolari?

intre noi fie vorba, e cam trist si sper sa nu se intimple ...

vine moshu' criza ... de credibilitate, printre altele

Anonim spunea...

Am văzut! În 4 ani se sfrijeşte de tot :)))

Anonim spunea...

Un Mos ciinos, dintre ei, cu ei, pentru ei... Macar sa nu mareasca prea mult birurile... Si sa nu ne "nationalizeze" iar valuta din conturi... Macar sa nu ne oblige pe toti sa ne facem "lucratori la stat", functionari publici, bugetari de rang inferior... :(

Ca bugetivori de rangul "cel mai superior" nu vor mai fi de acum inainte decit ei, amantele si beizadelele lor, impovarate de clubbing si de "succesuri"...

Anul asta, mosul nu-si merita numele de Mos Craciun, ca-i un "adevarat" Mos Gerila, "udrindu-ne" cu "castane" in cap, pe ritmuri maneliste... Bleah! Sau "bleen"?

Anonim spunea...

Glumite penele scoase din stocul de campanie ... Dar cum se poate explica trecerea de la cuvantarea lui Geoana din seara ,,victoriei ''direct la cuvantarea lui Ciofliceanu - Papion (era asteptat sa macane despre noua majoritate ...), peste cuvantarea lui Boc care anunta victoria Dreptei. Ori totul era regizat , ori ,,eroarea'' sondajelor era facuta aditional , pentru a stimula ori intampina cuvantarea sefului PNL, care tace semnificativ ...

agaX spunea...

ca sa parafrazez oamenii mari ai momentului, daca se face alianta PDL-PSD, m-arunc de pe boc ... :)

Anonim spunea...

Iar eu ma arunc pe boci, tzulushi, nutze... cu "glumite peneliste", pentru a cita un clasic prostovan in viata, care ne dezonoreaza pe aici cu prezenta!

Anonim spunea...

Lulutza-Lulutza , are creatza matza !

agaX spunea...

riddiche,
daca nu-ti plac glumele noastre, ia-ti rumegatoarea si mergi unde te satisface, pune tara la cale in liniste, in mijlocul guvernarii "dreptei adevarate" (pdl-psd?) si lasa-ne pe noi sa ne savuram infringerea fara emisiile inteligentei tale debordante ...

sau, daca vrei sa participi, participa neneaca, dar nu te impauna cu un "IQ" pe care, chiar daca il posezi, tot trebuie sa-l dovedesti mai intii

sau fa ca theo ... doar fii!

Lilick Auftakt spunea...

@Agax

Pana la urma dreapta a invins, asa cum a zis Boc in seara alegerilor? Mai frate, pai daca e asa, inghesuiala mare la "dreapta" asta...acum au intrat si PSD-ul care accepta cota unica. In cazul asta avem de-a face cu fesenismul de dreapta.

Anonim spunea...

@Lilick,

offtopic: Uite ce tupeu are maistru sudor 'Coiu!

@Cristian Patrasconiu:
9 Decembrie 2008 (16:23)
"om bun, spune daca ai ceva de spus, dar fa-o, te rog, civilizat!
pe blogul asta au loc oameni care au opinii diferite, chiar radical diferite. conditia e sa si le comunice intr-o mod civilizat."

Pfffffoooooooaaaahhhhh!!!
Ha ha ha!!!
Cat de mincinos este! Coiu si-a cultivat(vorba vine) Poientita cu Pupini unde oricine nu pupinbaseste sau nu participa la corala injuraturilor impotriva adversarilor lui Basea este banat.

Acu' insa Coiu face simulari democratice. Ha ha ha!! A vazut ca FeeSeeNee'ul e la putere, rahatu' e cat blocu' de pe care se arunca TrU si'ai inceput sa se dea cu lumea, poate nu se prinde. Ce fraier! Tarliuuu, tare tarliuuuu bre! O "mea culpa" ar fi mai buna! Una tovaraseasca, dupa care sa foloseasca sulu' indicat de Rebenciuc in '89.

Spre gloria sa!

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan

Acum, ce sa mai zic...Ce-o fi si in sufletul lui... Asa cum el spera in Traian Basescu ca o sa faca minuni (ce minuni? sa il numeasca pe Tariceanu?) asa sper si eu ca isi va face mea culpa daca cele doua partide cu nuante de rosu isi vor unii maine-poimaine destinele, si va declara, cum deja au facut-o altii: "Am fost un dobitoc". Daca isi va tine codita pe sus, va fi rau pentru el, pentru ca ceea ce se prefigureaza la orizont nu ar fi spre binele lui. Are niste sanse acum, la inceput de tot, sa fie barbat. Sa vedem ce cale va alege.