28 aug. 2009

H15 ataca. Cui prodest?

Agentul "Deleanu" sau "H15" vede teroristi si acolo unde nu (mai) sunt. Organizatia UNITA, "vinovata" de a fi primit arme de la fratii Basescu, a fost dupa 1975 puternic sprijinita de Statele Unite si de alte tari democratice, iar din 2002 e un respectabil partid angolez. Al doilea ca marime si ca influenta in Angola. Cititi neaparat si AICI.

Nu stiu cine ii furnizeaza aceste date lui SRS dar presupun. Si mai presupun ca cei care ii trimit aceste ineptii au tot interesul sa arunce in derizoriu orice atac corect (din trecut, prezent sau viitor) la Traian Basescu. Mai presupun ca au vrut sa acopere atat scandalul din jurul Ministerului Turismului, cat si cel legat de Mircea Basescu si firma DESINCTO SRL.

Acum Traian Basescu joaca rolul celui care sta sa se informeze, ingrijorat. Ca sa nu se pronunte "in fata natiunii", vezi Doamne, neinformat. Aduna documente ca sa condamne... presa. Mogulii. Sa fim seriosi. Basescu avea toate armele cu care sa-l infunde pe Rosca inca inainte ca scandalul cu... "teroristii" sa fi iesit pe piata. Si stati linistiti! Rosca nu o sa pateasca nimic nici de data asta. Se inteleg intre ei. Ei, securistii...

Ma bucur ca PNL nu a cazut in vreo capcana pe subiectul asta. Nu de alta dar maine-poimaine o sa apara si vreo organizatie extraterestra sponsorizata de familia Basescu. Alte subiecte sunt cu adevarat importante: de unde a avut Ioana Basescu bani sa achizitioneze apartamentul din Baneasa, de ce Basescu nu a renuntat inca la Casa din Mihaileanu, cum a ajuns Elena Basescu europarlamentar si de unde sunt banii de campanie, cum a ajuns Mircea Basescu, pe care si pedelistii il considera un prostanac, atat de influent in zona Constanta si implicat in firme "dubioase". Apoi neregulile de la Ministerul Turismului... Sunt destule.

Presedintele si oamenii presedintelui au o multime de pete care trebuie investigate, aratate, taxate la vot. Ei insisi sunt niste teroristi ai nervilor si ai portofelelor noastre. Nu, chiar nu e nevoie sa mai vanda si arme in Angola ca sa ne fie clar ca trebuie sa scapam de ei anul asta.

14 comentarii:

Lucia Verona spunea...

I had a feeling... Cred că ţi-am şi spus că pare o perdea de fum...
N-am urmărit cu foarte mare atenţie "dezvăluirile" lui SRS, dar mă surprinde că un ziarist cu experienţă poate să spună azi despre UNITA că ar fi o organizaţie teroristă. Sau mizează foarte tare pe lipsa de informare a oamenilor.
Ce schelete o fi avînd SRS prin dulapurile lui de la Snagov sau unde are casa? Prea e folosit cu uşurinţă...

Lucia Verona spunea...

M-am mai documentat. Totuşi, traficul de arme despre care vorbeşte SRS pare să fi avut loc în 1999, cînd UNITA era sub embargo ONU şi era definită ca organizaţie teroristă. Şi, să mai adăugăm, plătea în diamante...
Dar legătura pe care SRS încearcă s-o facă între fraţii Băsescu şi UNITA mi se pare forţată.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia,

E vorba de 2008, 2009, nu 1999.

Crăciun Florin spunea...

Bun gasit.

"Stirea" am aflat-o de la TV. Ce spune SRS este tras de par. Ce a ramas la nivelul lui "Gheorghe" televizionatul nu ii va place lui Basescu. Iar "Gheorghe" nu le prea pricepe insa tare stie sa le potriveasca. Iar senzatia ca are acces la "informatii secrete" a declansat tavalagul speculatiilor. "Gheorghe" venit de la tara nu are timp sa urmareasca la TV dezbaterile. Ca atare, in Onesti, niste "Gheorghe" in blugi si cu cercei in urechi, baieti cu fete aspre, explicau celorlalti cum vine treaba cu munitiile si teroristii lui Basescu ! Fii sigura ca nici morti nu vor renunta la chilipirul de a fi "perfect informati". Fii sigura ca oricare actiune de dezamorsare va fi sortita esecului.

Nu mai spun de pleasca Mircea Basescu. Este lacom iar rostul lui in firma cu expozitii este total aiurea. Practic, orice om care isi apleaca ochiul asupra afacerii intelege, fara sa apeleze la experti, ca Basescu cel fara minte este legatura cu tartorul de la Cotroceni. Basescu al mare ar fi trebuit sa patroneze niste expozitii cu tehnica militara ... comision mai mare, bani cu geamantanul ...

Lasa ca este bine. Avalansa a pornit si are o panta ideala sa produca "efecte".

Lilick Auftakt spunea...

@Craciun Florin

Bine ai revenit. :) La un segment de public trece manipularea lui SRS. Exact la "Gheorghe" in blugi, din Onesti. Dar asta nu inseamna ca nu ramane doar o manipulare usor de demontat de catre Basescu. Si nu sunt sigura ca orice actiune de dezamorsare va fi sortita esecului.

Da, episodul cu firma e o adevarata pleasca.

Vania spunea...

Aşa-i! Vreau să scap de derbedeu indiferent de ce anume fac sau nu fac angolezii...

alex.dumitrascu spunea...

E o perdea de fum sa nu se prinda lumea ca e Festival Enescu.

Anonim spunea...

Daca ar fi fost doar o perdea de fum n-am fi asistat la gangavelile ininteligibile si neconvingatoare ale protagonistilor filmului in discutie.
Am fi fost martori, in schimb, la o iesire in forta a ''incapresedintelui'' , pe toate televiziunile, pentru ca unde s-ar mai fi intalnit basescul cu asa oportunitate de a se racori putin printr-o cura de autovictimizare.
Cat despre scandalul udrei, nu cred sa scape toapa aceasta super sansa s-o vada tot ''plescoiul'' la televizor asa ca fii linistita o sa continue sa se dea ''in satamba'' public (nestingherita de terorismele prezidentiale !).

Lilick Auftakt spunea...

@Vania

Haha! Scapam. Poate il trimitem chiar pe el in Angola. :)

@Alex Dumitrescu

:)) Hai ca esti mortal.

@Vlad Rosca

Pai gangavelile ininteligibile au fost pe tema Mircea Basescu - firma DESINCTO. Dupa aia... teatru.
Sigur, Udrea o sa ne mai dea ocazia sa o taxam :)

Anonim spunea...

Multe de ce-uri si mult prea profunde pentru o analiza corecta si profesionista, asta cu atat mai mult cu cat inca nu avem institutiile care sa garanteze acest lucru...
Vorba ta...se inteleg ei acoloshea...doar sunt din aceiasi familie...nu???
:)

Lilick Auftakt spunea...

@pitikuljenika

Sigur. Din familia celor care nici nu mai stiu cati sunt caci se inmultesc ca iepurii. :)

Anonim spunea...

Asta e singurul lor defect...se inmultesc exponential si la toate nivelurile....
:))

vlad rosca spunea...

La gangavelile ininteligibile ale lui Purcarea se pot adauga si cele ale lui Mircea Basescu.
Daca la toata povestea adaugam faptul ca seful fabricii de la Babeni a fost demis ieri cred ca tabloul ne indca tocmai contrariul unei perdele de fum !

Lilick Auftakt spunea...

@Vlad Rosca

Se pare ca scriai la mine in timp ce eu scriam la tine. :)