20 aug. 2009

Mafia conduce Romania. Basescu - DEMISIA!


"Controversata lume a afacerilor cu armament şi tehnică militară a ajuns până la uşa familiei preşedintelui României, Traian Băsescu, riscând sã-l aşeze pe şeful statului în cel mai grav conflict de interese de la preluarea mandatului, în decembrie 2004, comentează jurnaliştii." - Realitatea.net

Acest scandal va rabufni in presa internationala. Imaginea Romaniei va fi, din nou, grav afectata. Ce facem? Cum mascam scandalul? Promovam turismul balnear? Sau poate pe cel ecumenic? Facem bascalie in clipuri cu pesti care cresc in copaci? Cantam toti in cor "Laaand of chooooice"?

Poate vin domnii Mihaies si Patapievici sa ne explice ca noi suntem de fapt vinovati. Ca suntem comunisti. Noi, cei care nu ni-l mai dorim presedinte pe Traian Basescu. Ca iubim "Mogulii"... Poate mai scriu acesti domni cate un articol luuung si balos despre "rautatea majoritatii".

In momentul asta pe frontul portocaliu e liniste. Se asteapta directive de la Tatuc. Prin cine vor veni de data asta? Prin domnul Preda? Prin "preacuvantatorul" cotrocenist oficial Turcan?

Cred ca nu mai am timp sa mai astept mizeriile si scalambaielile lor de logica. Ma alatur Luciei care scrie scurt si clar: Basescu - DEMISIA!

P.S. - Credeti ca putem sa facem cateva speculatii in legatura cu acest scandal? Cine i-a aratat lui Basescu "pisica", si de ce tocmai acum? Cine are interesul sa eclipseze scandalul de la Ministerul Turismului?

18 comentarii:

Lucia Verona spunea...

E o pisică maaaaare! Miaaaaau! Cine e în spatele Elenei Udrea?

codeus spunea...

se duce dracului ..corabia si ei o stiu toti. sunt ultimele zvarcoliri ale "balaurului" basescian si cu el si toata camarilla asta din PD care din pacate pentru partid au ramas doar lingaii, cei care au zis intotdeauana sa traiti in fata lui Basescu.

Lilick Auftakt spunea...

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-6068162-tunurile-mircea-basescu-antena-3-sustine-implicat-afaceri-armament.htm


@Lucia

A sugerat ceva si Radu Tudor. Iar el... stie. Ca doar a fost coleg cu Duduia. :)

@Codeus

Au ramas doar Bobii si Postelnicii. :))

Pro DOC spunea...

Draga Lilick,
Desi imi pica ochii-n gura de somn, nu-mi pot retine un zambet trist citind postarea ta si-a Luciei Verona. Pai am vazut noi comunist vopsit demisionand de dragul onoarei ori pentru salvarea reputatiei internationale a Romaniei? Iliescu a adus minerii, iritat peste masura de insistenta cu care i-am cerut demisia. Basescu, la randul lui, e in stare de orice pentru inca un mandat! Nu vedem noi la ce circoteca se preteaza atat el, cat si acolitii lui pentru a ramane atarnati, ca niste lilieci vampiri, de Putere? Pai care este, pentru ei, alternativa renuntarii la putere? Eu sunt siderat pur si simplu de mascarada Elenei Udrea. Nu vezi cum se credea ea fata pescarului (ba, pardon, a marinarului) cea isteata? Cum si-a pus ea in scena prezentarea in fata comisie parlamentare? Nici calare, nici pe jos, nici imbracata, nici dezbracata, nici pe drum, nici pe carare! Basescu nu mai are mineri, dar are la indemana comunitatea de informatii. Nu stiu cate grupuscule din servicii ii fac jocul, dar este evident ca presedintele primeste orice inregistrare telefonica doreste el, oricat de ilegala ar fi ea! Pai, avand el asemenea carti de joc in mana, il vedem noi ridicandu-se de la masa pentru a se duce la culcare? Cum sa se retraga tocmai acum, cand si-a facut aproape toate pohtele ce-a pohtit, acum, cand Romania chiar a inceput sa semene cu o tarisoara din America Latina, ori cu o republica din Africa centrala? Eu cred ca Basescu si ai lui abia au inceput sa se simta, cu adevarat, bine in Romania. Or, ei se simt bine atata timp cat este el la putere! Acum sa demisioneze el, acum cand intelectualii prezidentiali s-au compromis intr-atat pentru ceea ce le-a dat, incat au utilizat si dau semne viguroase ca sunt gata sa utilizeze in continuare de toate tumbele logice inventate de mintea umana pentru a impune minciunile drept adevar?

Liviu spunea...

Atata vreme cat inca mai conteaza pe 'servicii', Basescu nu va demisiona, ba chiar isi va anunta candidatura, desigur cu tam-tamul si suspense-ul de rigoare.

Jenika spunea...

Demisia de onoare???
ASa cum asteapta o dudie de la o comisie despre care considera ca nu e pe placul ei???
Asteptam prea mult de la niste oameni atat de marunti care sunt acolo unde sunt pentru ca noi le permitem....
Basescu , Udrea si altii ca ei nu au simtul onoarei....Pentru ce despre asta este vorba...
Stii...in Japonia e o lista lunga si larga a ministrilor si demnitarilor care datorita tocmai acestui simt al onoarei , au ales sa isi dea demisia si in unele cazuri sa se sinucida.
Daca nu poti sa traiesti in onoare si cu onoare, sensul vietii pentru unii politicieni devine nul.
Cred eu.....

Vania spunea...

N-am reuşit să pun bannerul cu derbedeul, blogul meu e mofturos, nu acceptă pe oricine. Pe târfă nici n-am încercat s-o pun, că mi-e prea scârbă.

Oricum, sunt la curent cu mişcările din menajerie...

Dan Stoica spunea...

Seamana ca mult cu "Minority Report" (criminalii sunt prinsi inainte de a savarsi crima) :D.
Ar putea totusi cineva sa raspunda la urmatoarea intrebare: de ce bravii caini de paza ai democratiei (in continuare imi place foarte mult de Moise Guran, singurul ziarist credibil si profesionist - in sensul ca este ziarist profesionist si nu jigodie profesionista - de la A3) nu au asteptat ca firma respectiva sa porneasca prima afacere: nu un interceptor Eurofighter, nu un tanc Leopard, macar un pistol cu capse? Atunci nimeni nu ar putea sa mai zica nimic, totul ar fi clar. Cine raspunde primeste un stagiu de perfectionare in trustul Intact aka Crescent.
PS Daca stie cineva de ce acesti ziaristi nu incearca sa gasesca urma comisionului (sa zicem) din afacerea corvetelor cumparate din Marea Britanie, sau din vanzarea Petrom, sau din contractul Bechtel capata premiul intai cu coronita!

sabina spunea...

Demisia n-o vom vedea, pisica i se arata doar celui care nu concepe asa ceva, adica celui dispus la negociere daca pisica este destul de mare. Daca am sti cine hraneste pisica asta...

Alex Mazilu spunea...

mmmm
daca ne-ar lasa...

Pro DOC spunea...

INTREBARE

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului, care este şi şeful armatei române, dar si presedintele Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, susţine că nu ştia de implicarea fratelui său în astfel de afaceri şi a aflat din presă, mulţumind mass media pentru aceste dezvăluiri.
Citim in EVZ:"Cu o participaţie de 30% Mircea Băsescu este, de două luni, cel mai proaspăt acţionar al firmei Defence Security and Intelligence Co, alături de generalul (r) Ion Eftimie Sandu (5%), fost locţiitor al Departamentului Arme din Ministerul Apărării, de Maria Cazacu (5%), fiica lui Aurel Cazacu, directorul Direcţiei de Apărare din Ministerul Economiei. Ceilalţi doi, cu câte 30% , sunt Romeo Oiţă şi Grigore Geamănu. Potrivit ziarului „Bursa”, firma a rezultat dintr-o societate cu profil turistic din Ilfov.

După dezvălurile din presă, Mircea Băsescu a intervenit la Antena 3 pentru precizări despre firma respectivă (…): "Cum adică nu pot face ce vreau în ţara asta? Cine vă credeţi dumneavoastră? În ţara asta există o Constituţie şi fiecare poate face ce vrea. Şi pentru ceea ce face, răspunde în faţa legii. Fiecare face ce vrea, când vrea", a comentat el.

INTREBARE: CE PAZESTE SRI-ul?
Cum se face de seful statului stie cam tot ce misca in lumea afacerilor din Romania, afla inaintea presei despre afacerile "de spionaj" in care s-ar fi lasat antrenati unii ministri, stie totul despre conturile lui SOV, stie si ce se discuta in Comisia parlamentara de anchetare a d-nei Uidrea , dar trebuie sa afle de la "tonomate" in ce afaceri e implicat fratele sau?

Ori, in tare asta , si SRI-ul "face ce vrea, cand vrea", nu numai Mircea Basescu si, bineintels, Duduia?

Daca nu demisioneaza seful statului, desi, in orice tara NORMALA, un asemenea scandal s-ar solda cu demisia, atunci macar sa-l destituie pe responsabilul de la SRI care se face vinovat de neinformarea presedintelui.

Lilick Auftakt spunea...

Ei, asta ma intrebam si eu. Ai scris inainte, asa ca te-am citat pe o nou tema. Sper ca nu te superi. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Dar intrebarea e daca chiar se mai bazeaza pe servicii. Pe care? Pe ce parte din ele? Se pare ca unii sunt decisi nici sa nu-l mai lase sa candideze.

@Jenika

Buna! :) Pai de ce le perimitem? De ce??

@vania

Deci nu iti manjesti blogul cu derbedei? Of, of... :))

@Dan Stoica

Conform principiilor tale ar trebui, atunci cand se stie ca un individ are casa plina de armament, sa se astepte sa faca un atentat.
Mai, baietii astia sunt o bomba cu ceas pentru Romania. Tu ai vazut ca Basescu a multumit presei? Inseamna ca e foarte constient ca a fost prins cu gaina in palarie si nu a mai avut ce face.

@Sabina

Buna! :) Putem macar sa banuim si sa ne dam cu presupusul... Vom afla poate candva si adevarul.

mirko spunea...

in dex-ul pescarului de logistica militara nu figureaza"demisia"! hai sa fim seriosi once for all, cine mai crede ca acest neam de imputiti, scuze, are altceva in creier decit imbogatirea pe ultima proba alui usain bolt! :lol:

Unknown spunea...

situatia este grava. inainte de a comenta si de a trage concluzii uitativa la cei ce vor sa va arate dreptatea. vantu (realitatea tv } voiculescu {antea 3,2 etc.}. cunoasteti ceva despre trecutul lor? dac da cinste voo. judecati corect si cinstit. di 90 pana acum cine credeti ca a lasat coruptii,hoti, violatorii, traficantii de carne vie droguri etc sa conduca aceasta tara? tot hotii. vezi ion iliescu =securitatea, pnl,pd,etc. in opinia mea clasa politica = cu grupuri mafiote ce se lupta pt putere. mai reflectati. bafta.

Lilick Auftakt spunea...

@Mariane

Mie nu imi arata nimeni dreptatea. Stiu sa o vad si singura. Nu te supara, dar in niciun caz nu mi-o poate arata unul care nici nu stie sa scrie.

Paratraznetul Fanica spunea...

Se spune ca ura intuneca judecata, te face irational si slab. multumesc ca m-ati ajutat sa dovedesc cine sunt de fapt cei irationali! :))

Lilick Auftakt spunea...

Si eu iti multumesc, @Paratraznetul Fanica! :)