20 aug. 2009

Hai cu tata la Comisie!

Cristi Sutu s-a gandit sa o incurajam putin pe Duduia! Probabil ca ii e foarte frica sa mearga la Comisie, dar se ascunde in spatele unei atitudini pline de tupeu. Sa o ajutam asadar!

"Hai cu tata la Comisie!" - o campanie sutu.ro

sutu banner

17 comentarii:

Anonim spunea...

Vinovata sau nevinovata, Elena Udrea, daca nu va fi anulata de PNL si PSD va demonstra invincibilitatea lui Basescu. Politic, interesul lor e sa o scoata din joc dar parca vad ca or sa sara toate babele cu pensie de 300 de lei in apararea cunoanei cu poseta de 3000 de euro.
Daca "opozitia", ca ea nu prea exista, nu se poate rafui cu Elena, va mai asteptati sa ii faca fata lui Basescu?

Lulutza spunea...

Ha ha ha! "Păsărică", hai cu Daddy Cool la comisie! Nu te papă nimeni pe acolo... Canibalul e la Cotroceni, în fostul tău cabinet de nebunii! Mais ou sont les neiges d'antan?!

tony spunea...

Am si eu o intrebare pentru Nutzy. Pot sa i-o pun? :)

Liviu spunea...

Sa te lase nervii e, desigur, trist.

Dar sa te lase 'serviciile', asta chiar nenorocire :)

Anonim spunea...

Oricum eu zic ca nu are tupeu sa sfideze pe toata lumea asa pe fata si, acum ca o rugam si noi, o sa mearga.

Dar, daca il face de ras, o lasa Base din brate (la figurat desigur)...

Offtopic: Felicitari pentru treaba cu coperta :)

Crăciun Florin spunea...

Am pus-o si eu. Multumesc de informatie.

codeus spunea...

am subscris si eu la campanie.pe blogspot la mine

Lilick Auftakt spunea...

@Chrysthyan

Va fi terminata!


@Lulutza

:))

@Tony

Te invit sa i-o pui... Dar trebuie sa astepti dupa altii. :)

@Liviu

Crezi ca au lasat-o? :)

@Anonim

Multumesc. :)

@Craciun Florin

Super! :)

@Codeus

Bravo, Cody! :)

A venit la comisie. O presam pana isi da demisia. :)

Anonim spunea...

deci,noaptea a fost un sfetnic bun...
Udrea a jucat inteligent ....iaca, se duse la comisie ....

Lilick Auftakt spunea...

@Gerula


Udrea este o jegoasa cu un tupeu inimaginabil. S-a dus doar ca sa faca scandal si a plecat. Iti imaginezi cat s-a radicalizat lumea impotriva ei? Imi place la nebunie chestia asta. :))

Lulutza spunea...

Udrea asta actioneaza ca si cum ar fi deja "sefa" satului Romania si comandanta suprema a noastra a tuturor! Sau macar comandanta suprema a comandantului suprem... :) Iar ministerul Ei a devenit Biroul 2, ala al sinistrei odiosului! Azi a declarat razboi Parlamentului si poporului roman! Ea este mai presus de toti si toate in tara asta... As propune ca pentru Ea sa se infiinteze in Romania functia de... dumnezoaica! Sa i se faca repede statuie in fata Parchetului si sa se instituie si sa i se atribuie mintenas Ordinul Leana Udrea al Marelui Tupeu in rang de imensa sfidare nutzionala!

"Julieta" asta este atit de sigura ca nu va fi lasata de izbeliste de... cine trebuie, ca sint sigura ca-l are pe "Romeo" al ei la degetul mic cu multe probe video si extrase de conturi!

tony spunea...

Ma gandeam ca ar fi bine undeva sus la mansarda ,dar mi-e cam scarba de nesimtita asta!

gicu spunea...

Doamna Udrea vine dintr-o anumita zona a serviciilor.Cum ei se considera si SINT cei mai tari vor sa si demonstreze asta (ca nu raspund in fata nimanui). S-a ajuns din nou ca in structurile de conducere (guvern , parlament )sa existe un personal sa zicem inrolat de prima mina si restul , civilii , nefericitii gen BOC ,cu puteri limitate si acces limitat la informatii , care doar pot sa viseze ca pot accede spre pozitia celor dintii,oameni de manevra , cu atitudini servile (gen Stroe).Este o demonstratie de forta .Dar..ei nu sint inflexibili , reactioneaza nuantat , se orienteaza , au feedback .Depinde cit de mare e presiunea societatii civile si/sau a celorlalti.

dramoleta spunea...

Mi-e scarba de parvenita asta!!!

mirko spunea...

sint lenes recunosc, in loc sa scriu si io ceva la subiect mi-am permis 2 zile pe balta la crap. da' ma revansez. promit.am copiat bannerul via sutu, con permesso, si mai am doar de adaugat ca falsitatea bruneta-blonda+frustrarile evidente se vad pina si in modalitatea toapei de a folosi liftul!

tony spunea...

Hai cu Tzatza la Comisie! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Probabil si Sutu a speculat dublul sens. :))