16 aug. 2009

Stolojan le critica pe Ridzi si Nutzi :)

In timp ce niste disperati (detalii AICI) anunta de doua zile ca "maine" incepe "scandalul comisiei Udrea" (ceea ce imi aminteste de un alt scandalagiu de profesie care posteaza de zor, pe toate blogurile, unul Horvath), iata ce gasesc in Cotidianul:

"Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, a susţinut, în cadrul unei emisiuni televizate, că Guvernul a procedat greşit mărind bugetul ministerelor Tineretului şi Turismului, deoacere nu se poate vorbi de solidaritate când unii miniştri cheltuie "în neştire" bani pe activităţi festiviste.

Întrebat, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, ce măsuri proaste a luat Guvernul Boc, liderul PDL a răspuns că Executivul "a mărit bugetele unor ministere, care nu trebuiau mărite, şi la Tineret, şi la Turism şi în alte locuri". "Noi discutăm de solidaritate în criză, acelaşi lucru l-am spus şi partidului din care fac parte, când discuţi de solidaritate nu poţi să vezi pe unul că cheltuie aşa, scoţând din buzunare bani în neştire pe fel de fel de aiureli festiviste. Nu poţi să accepţi asemenea lucruri indiferent cât de necesare sunt asemenea cheltuieli festiviste", a spus Stolojan, citat de NewsIn."


Pai, care e ideea? Sunt doua ipoteze:
1. S-a dat semnalul, "de sus", ca Udrea trebuie sacrificata.
2. Stolojan e iar "bolnav". Abereaza...
Hai ca o sa ne distram... :))

11 comentarii:

mirko spunea...

stolojan, enfin, s-a simtit folosit, ca sa nu zic ca s-a spalat pe jos cu el, de pdl si isi pregateste reintoarcerea in pnl, daca l-o mai primi cineva, si asta-i inceputul campaniei. mai bine s-ar retrage la malul marii la viitoarea vila de unde sa-si anunte ce candidatura vrea el. de noul neptun, par exemple!

madalina ionescu spunea...

varianta 1, ca 2 e in fiecare zi :)

Matilda spunea...

S-a defectat Robocop ? Mira-m-aş.. Şeful lui "dragă Stolo" sacrifică pe oricine pentru un nou mandat, aşa încît a apăsat butonul verde. E prea laş s-o facă singur, iar Udritzi ştie prea multe de prin deal, deci apelează la roboţi.

Lilick Auftakt spunea...

@Mirko

Adica sa candideze pentru rolul lui... Neptun? Hahah! Nu merge! Rolul e ocupat momentan, pe linie de familie, de Mircea Basescu. :))

@Mada

A, da? Credeam ca mai da si semne de sanatate uneori. :))

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda

Da. Cel mai mult m-as gandi la ce spune @Cepeca pe postarea anterioara. Ca Stolo, deocamdata, joaca si el un rol, dictat de sus. Urmarim... :)

Lucia Verona spunea...

Sigur, varianta 1. Robocop acţionează numai cînd apasă cineva pe telecomandă.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Da, sigur. :) Daca ai timp sa asculti faimoasa inregistrare o sa observi ca datele prezentate o incrimineaza si mai mult pe Nutzi. Nu stiu cine a facut inregistrarea si ce rol joaca personajul sau personajele. Dar, totul combinat cu declaratia lui stolo suna foarte straniu. Cum de el a facut declaratia chiar acum? :)

Lucia Verona spunea...

Înregistrarea a apărut şi la Buble, cu menţiunea că este făcută de un angajat al Camerei Deputaţilor, "care a executat o comadă". A cui? Şi cine a editat filmul? Poate că vor mai apărea şi alte fragmente.
Dar e interesantă coincidenţa cu declaraţia lui dragăstolo.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Da, dar am pus inaintea lui. :) Am pandit ca stiam unde o sa apara. :))

lucian burjuiul spunea...

eu sunt de parere ca draga Stolo e pregatit sa se mai sacrifice odata si sa ia fotoliul de PM de sub fundul lui Boc. adica da, cineva a pus mana pe telecomanda si Stolo era in raza de actiune...
Base are nevoie din ce in ce mai mult de indivizi cu coloana indoita. 1) pentru a arata ce coloana dreapta are el si 2) sunt mai usor de condus si schimbat (decat cei cu coloana dreapta - cine-o fi asa in PDL?!) cand devin deranjanti

Lilick Auftakt spunea...

@Lucian Burjuiul

Imi si imaginez cum cineva a pus mana pe telecomanda si Stolo era in raza de actiune. :))