15 aug. 2009

Iata cum il apara Basescu pe Mutu!



Basescu, un om care le are cu amanatul prin tribunale, il invata pe Mutu cum sa dribleze amenda data de FIFA. Cititi aici.

"Il simpatizez pe Mutu, dar nu sunt de acord cu cheta nationala pentru el. Deocamdata trebuie sa se lupte in instanta. Mi se pare incorect ce a facut Chelsea dupa ce l-a dat afara. Mutu era un fotbalist foarte talentat, puteau sa aiba rabdare cu el. Nu cred ca avea in contract ca ii este interzis consumul la Chelsea. Daca nu avea, ma indoiesc ca englezii pot castiga intr-o instanta civila", a spus Traian Basescu la Sport.Ro

Ce a facut Chelsea e un gest incorect? Daca esti talentat iti poti permite orice? Si cum adica nu avea in contract ca ii este interzis consumul (de droguri – n.n.) la Chelsea? Pai nu exista in legea engleza asa ceva, ca de altfel in mai toate legile din lume? Legea romana nu condamna traficul si consumul de droguri? Trebuie sa i se specifice lui... sa zicem Banel Nicolita, prin contract, ca n-are voie sa se drogheze la Steaua? Consumul de cocaina se reglementeaza prin contract? Iata ca presedintele Romaniei sustine asa ceva! Ma rog, eu sunt perplexa, vorba lui Gelu Voican! :)

Si Basescu o tine mai departe cu debitatul de prostii, asa ca se apuca sa-i apere pe Mitica Dragomir si pe Nasul Mircea Sandu: "Dragomir si Mircea Sandu nu mai trag sfori, asa cum se crede. Ei sunt emblemele fotbalului romanesc, nu sforari. Uitati-va ce s-a intamplat la FC Arges si o sa va convingeti ca nu se mai intampla astfel de lucruri. Dupa ce DNA-ul a intrat in Pitesti, fotbalul romanesc este pe un drum bun", a mentionat Basescu.

Bun, deci Mitica este o emblema a fotbalului romanesc, nu un sforar. Asa o fi. Depinde ce fel de emblema... Si pentru cine... :)

15 comentarii:

beatris spunea...

Pai daca mitica si nasu sandu sunt sunt embleme al fotbalului romanesc atunci hagi,gica popescu, ce mai sunt??? Base de data asta a cam dat cu oistea in gard (parca ar fi prima data), probabil ca in anglia consumul de cocaina este permis altfel daca a fost dovedit si a ramas nepedepsit.....iar daca nu a fost dovedit inseamna ca este nevinovat si nu trebuie sa plateasca nici un cent lu' abramovici sau clubului, simplu NU ??

Gheorghe spunea...

Orice sportiv este obligat sa duca o viata sportiva, fara execese, fara substante interzise in sport.
Cine incalca regulamentele sportive este descalificat, si cine-i descalificat si supendat din viata sportiva, poate suporta daune intr-un contract cu clubul, daca respectivul contract prevede asa ceva.

Lilick Auftakt spunea...

@Beatris

E interzis consumul de cocaina pentru ca e considerat peste tot drog tare. Exista o Conventie a ONU la care au aderat aproape toate tarile lumii cu privire la interzicerea cocainei si a altor droguri tari. Sa nu confundam cu iarba, cu marijuana... Nu vad de ce in contractul lui Mutu, sau al oricui, trebuie specificat ca nu are voie sa ia un drog interzis pe plan international, reglementat prin Conventii.

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

Pai si eu ma gandesc la fel. Dar iata cum priveste presedintele nostru lucrurile. Ne mai miram de ce a jonglat cu Constitutia asa cum a vrut? Ne mai miram de ce a tras si trage de timp cu procesele? Asta-i omul!

Pro DOC spunea...

Vai, Lilick, incep sa-i dau dreptate lui Patrascoiu. Prea suntem noi, cei de pe acest blog, "consumati de-o obsesie". De ce oare n-om vrea noi sa intelegem ca Traian Basescu este om, si, ca om, nimic din ceea ce este omenesc nu-i e strain: nici gemparaua, nici clopul, nici oaia, nici mopul Nutzicai, nici sentimentul de tatic, nici cel de fratior! Noi tot vrem sa-l vedem in haina de presedinte, macar la Cotroceni, unde nu vrem noi, de obsedati ce suntem, ca el sa stea in maieu si sa arunce cu scrumiera intr-un distins consilier. Nu vrem sa-l vedem baut la volan, nu-l vrem rasist, nu-l vrem "autist" pe la summit-uri, nu vrem sa=lvedem predicand, politiceste, prin biserici.
De parca noi n-am fi romani, ci niste sclifositi de europeni (cu paion sau far'de papion). Obsedati cum suntem, consumati de-o singura idee, - sa avem si noi, naibii, un presedinte adevarat! -, ii tot gasim nod in papura acestui artist popular, animat - ca orice suflet de artist - de ambâţuri personale, prietesuguri si resentimente, cum ii sade bine artisului rumân(sic!) din popor. Ce daca mai prieten ii e Mutu (ori Ridzi, ori Udrea) decat legea, ce daca el "vede valoarea" la fel de schimbator ca dragul Stolo? C-asa-i romanul cand se pricopseste, isi da in petic de te uluieste! Acu' ce-ar mai fi de spus? Ca daca tacea (cel putin in cazurile mentionate de tine), o umbra de presedinte poate ca tot mai ramanea?! (Filosof nu-mi permit sa mai zic, ca cine cine stie ce-mi pot reprosa fanii presedintelui ca, vezi Doamne!, as insinua).

Liviu spunea...

Cu tot respectul, dar postarea asta nu spune nimic (nou).

E deja un lucru comun ca Basescu isi da cu parerea cam despre orice si ca spune cam orice ar putea sa rezoneze cu o portiune semnificativa de electorat grobian etc. Voturi sa iasa si sa exclame mitocanimea "E tare Basee!'.

Doux Rêve spunea...

Bună ziua! Domnule, omul ăsta se bagă în toate şi-şi dă cu părerea în orice domeniu! Probabil mîine o să apară cu o declaraţie privitoare la topirea gheţarilor. Sau o soluţie pentru salvarea urşilor panda!
Cît despre Mutu, eterna poveste a fotbaliştilor care renunţă să mai fie sportivi şi se cred vedete rock'n'roll. Ca şi Beckham care a ajuns să fie cunoscut mai mult pentru budigăii la care face reclamă decît pentru golurile care intîrzie să mai apară (scuzaţi cuvîntul, dar mi s-a părut cel mai potrivit în acest context)

Lucia Verona spunea...

Dar e foarte grav ce aflu! Deci, dacă în contract nu scrie că n-are voie cocaină, înseamnă că are voie? Atunci, dacă în contractul de muncă al cuiva nu scrie că nu are voie să bea alcool la locul de muncă, înseamnă că se poate îmbăta fără teama de a fi sancţionat?
Cît despre sforarii care nu mai trag sfori... Ca să zic aşa, e emblematic :))

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc

Nu stiu de ce suntem atat de sclifositi. :) De ce nu ne dorim si noi un presedinte... "care e si el om", care bea si apoi se urca la volan, care depaseste viteza legala pe bulevardul Elisabeta si ciocneste alte masini... Uite cum ii tot gasim nod in papura... :))

@Liviu

Pai... nimic nou. Dar daca nu sanctionam vechiul lumea o sa creada ca ne-am obisnuit si acceptam. :)

@Buna, @Scarlet

Daca ursii Panda l-ar ajuta sa castige ceva voturi in plus... desigur! :))

@Lucia

Exact asa cum zici. As mai completa doar ca asa e si cu securistii care brusc nu mai sunt securisti si nici comunisti. Pe Mitica si Nasu' i-a spalat DNA-ul. Pe un alt individ l-a spalat un raport... :))

dramoleta spunea...

Tot nu inteleg de ce trebuie Basescu sa fie sau sa nu fie de acord cu... Mutu, cu Mitica, cu concediile fara plata, cu imprumutul de la FMI, cu procurorii, cu judecatorii, cu profesorii, cu sindicatele.
Cine naiba e Basescu asta?

gugu spunea...

Exceptional, Pro-Doc! Excelent!

Asa e! Ai dracu' suntem noi ca avem asemenea pretentii... Cum zicea Lilick, de fapt, intr-o postare mai veche: poate ca suntem noi prea pretentiosi...!

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta

Daca nu-si da cu parerea pe fiecare subiect nu se simte bine. Apoi se plange ca presa il ataca pentru ceea ce spune.

@Gugu

:)

Anonim spunea...

Inca odata Basescu ne arata cine e. El crede ca e de joaca cu legile, onoarea e ceva perimat si sportivul e ala de face stirile mondene pe la tv.
Reprezentativ pentru romani, nu?

simona ionescu spunea...

Si eu am ramas perplea dupa ce te-am citit! Dupa logica sus-semnalatului inseamna ca trebuie sa scapam de atatia procurori si judecatori bugetari, care someaza in lipsa de nelegiuiti.

Lilick Auftakt spunea...

@Chrystyan

Of, of.. Ai dreptate.

@Simo

Ha, ha. Exact!