22 dec. 2008

Basescu s-a impacat cu Voiculescu?













Am ascultat discursul lui Traian Basescu de la Cotroceni. Din lista dusmanilor lui Traian Basescu (Fenechiu, SOV, Patriciu) a lipsit de data asta Dan Voiculescu. E drept ca au mai lipsit si "cuscrul" Hrebenciuc sau Ion Iliescu. Si altii... Dar lipsa lui Voiculescu a fost cea mai de impact. Sau de..INTACT?

12 comentarii:

Anonim spunea...

Fara antene i-ar fi greu la prezidentiale.
Numai Ciutacu sa nu fii in perioada asta.

Lilick Auftakt spunea...

@alex.dumitrascu

Daca Basescu se bazeaza acum pe Ciutacu..inseamna ca e terminat. :)

Lilick Auftakt spunea...

Dar as vrea sa stiu si eu: care au fost "oamenii lui SOV" din guvernul Tariceanu? Ca asa s-a exprimat dementul.

Anonim spunea...

@Karina. Partea proastă e că toate televiziunile vor mânca necomestibil. Chiar şi interesele comerciale vor fi ignorate, pentru că sunt compensate.

Anonim spunea...

"Pupat Piaţa Endependenţi". Nimic mai mult. Dar nu va ţine. Să vedem cum stau distinşii cu... beregăţile. Pe curînd, să tracă postu'
Toate cele bune, Karina!
Flavius

Anonim spunea...

@Roxana

Vedem. :)

@Flavius

Se vor sfasia unii pe altii. Asta nu e rau. :)
Si tie numai bine!

Anonim spunea...

Oamenii lui SOV i-au facut mediatizare la Cotidianul si la Realitatea. Probabil ca nu-i multumit ca rezultatele sunt mediocre, dar daca nu te ajuta "materialul", nici specialistii in manipulare nu pot face mare lucru.

Anonim spunea...

asa pare, ca s-au mai inmuiat animozitatile dintre cei doi... Poate asteapta Voiculescu sa vada cati secretari de stat, secretari prin ministere, sefi de agentii sau alte pozitii vor fi ocupate de cei din PC...

Anonim spunea...

@Alina

Aaa..:)
Tocmai voiam si eu sa te intreb cum a fost azi. E posibil ca Basescu sa astepte ce spui tu. Dar stirea cea mai tare e ca a spus ca stia depre niste discutii preelectorale intre PSD si PD-L.
Asta confirma ca totul nu a fost decat o minciuna, un joc portocaliu..

Anonim spunea...

@Gheorghe,

Schimbarea lui basea are cred niste explicatii: Pe de o parte il poate include pe SOV in grupul ticalosilor pentru ca tocmai l'a scos pe Voiculescu de acolo. (lumea se plictisise de aceasi moguli, avea nevoie de ceva suflu nou:)) Iar pe de alta parte in ultimul timp au aparut voci razlete in Cotidianul ce semnaleaza sarlatania. Cat timp corala il ingana pe TrU, alias Tucalaru' Sef, toate erau bune si frumoase. Acu insa cand bufonu' lui Basea a ajuns un fel de nebunu' satului chiar si pentru colegii lui gelsoristi, Basea nu cred ca poate suporta afrontul.

Anonim spunea...

@Lilick,
"Dar stirea cea mai tare e ca a spus ca stia depre niste discutii preelectorale intre PSD si PD-L. "

Sigur ca'i asa. Doar a spus ca si'a vazut visul indeplinit, e cel mai puternic guvern din istoria postdecembrista a Romaniei, este 100% romanesc si cate si mai cate. Doar nu ar lasa loc la speculatii ca toate aceste lucruri frumoase, ca noul guvern PDL-PSD a fost rodul unei coincidente. Unui accident. Nuuuu, nici vorba. Basea a stiut din timp si a avut grija sa iasa exact asa cum il vedem. Daca o fi vreun merit cu guvernul asta, atunci este in primul rand meritul lui.
Daca n'o fi nici un merit, cu siguranta ca gaseste el vinovatul. In caz ca'i lipsesc ideile oricand poate apela la Patriciu:)

E spre gloria sa!

Anonim spunea...

@Bogdan - Cu certitudine vocile desidente de la Cotidianul nu au aparut fara semnale de la Vantu, dar nu poate schimba linia publicatiei peste noapte, o face cu incetinitorul.
Probabil ca au fost doua motive:
- a simtit ca sansele lui Basescu la al doilea mandat se diminueaza din cauza imprudentelor,
- a constatat ca sumele venite de pe filiera Basescu nu compenseaza pierderile din audienta.