23 dec. 2008

Canibalul recidiveaza













Cititi ultimul articol din Bursa si vi se vor confirma si planurile Cotroceniului. Traian Basescu daca nu a putut sa realizeze absorbtia PNL-ului in PD, s-ar bucura si cu o disparitie a partidului de pe scena politica. Nu comentez deocamdata mai mult. Recititi si aici.

(Multumesc, Gheorghe, pentru link)

19 comentarii:

Marius Mina spunea...

Nimic nou in "sperantele" chiorului...ordinul se executa , nu se discuta.

Fuck him !

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

Stiu. Dementului pana acum nu i-a iesit mai nimic. Singurul lucru: reinvierea FSN. Dar cu ocazia asta a pierdut 80% din alegatori.

Anonim spunea...

PNL nu si-a definit clar politica de aliante , trebuia sa faca asta inca de la suspendarea presedintelui (pentru mine , nimic neclar, inca de la intrarea la guvern din 1991, cand Quintus declara ca ,,intram in guvern ca sa garantam alegeri libere'' - a sunat si suna ,,ca dracu'' , ca sa citez un liberal din noul val). Dincolo de tonul rautacios al articolelor , matematica pare sa-i dea dreptate autorului .

Anonim spunea...

Asta cu pierderea a 80% din electorat nu trebuie sa o luam de buna, pentru ca este o forma de victimizare.
Vrea sa ne sugereze ca interesele tarii au fost puse inaintea intereselor electorale ale prezidentului.

Anonim spunea...

@Lilick

N-as fi asa de optimist ca dvs. ("cu ocazia asta [Basescu] a pierdut 80% din alegatori").

Sa va povestesc o intamplare reala.

O batranica primeste inainte de alegeri, de la primarul PSD, un milion de lei si niste ajutoare. Batranica da semne de independenta si voteaza PDL. Dupa alegeri, batranica se declara dezamagita de alianta PDL-PSD si rupe ostentativ fotografia lui Basescu pe care o tinea in vitrina.

In fine, dupa toate acestea batranica izbucneste in lacrimi, regreta gestul tocmai facut si-si aminteste ca mai are pe undeva o poza a presedintelui. Isi propune s-o caute si s-o puna in locul pozei distruse.

Intamplarea e cat se poate de reala :)

Marius Mina spunea...

@L
D-aia m-am pus pe plans acum..si-a pierdut 80% si nu apare nimeni in contrapartida.E mai mult decat complice...
Nici nu ma astept sa se intample ceva spectaculos in Romania.
Aveau dreptate unii care spuneau ca "mamaliga romaneasca nu explodeaza niciodata"

Ca dovada, aveti azi o administratie de rasul curcilor si un presedinte suferind....de lepra!

Anonim spunea...

"Asta cu pierderea a 80% din electorat nu trebuie sa o luam de buna, pentru ca este o forma de victimizare"

Exact Gheorghe, la asta ma gandeam si eu. Basea stie ca electoratul sau alege emotional(dovada si extrem de lunga sustinere din partea faneilor in ciuda dovezilor tot mai mari ca se afla in fata unei fraude). Victimizarea vine in directia dezamagitilor care desi tin la Basea, desi'l iubesc, il aduleaza, "e sufletu' lor", totusi ceva in plan logic nu se leaga. Faptul ca Patriciu e vinovat de tot si toate acopera desigur o mare plaja, insa totusi pt dezamagiti nu e chiar suficient. Majoritatea nu'si explica ce se intampla de fapt. Sunt doar dezamagiti, asa simt ei. Mai periculos e ca sunt pe cale de a deveni furiosi.

Ei, aici vine victimizarea lui Basea, declarand ca deja a pierdut 80% din electorat e si normal ca dezamagitii sa'si intoarca si celalalt obraz("Vai! L'am tradat! Cu siguranta stie el ce face!").

Ipochimenu' e un Sarlatan de ultima speta. Insa si'a si gasit prostii.

Spre gloria sa!

Anonim spunea...

@Liviu:)

Nu te citisem cand am scris mesajul anterior:)

Anonim spunea...

De unde o fi scos CA ca s-au prabusit liberalii, ca nu-i mai voteaza mai nimeni? Omul asta nu o merge si el prin piata, prin magazine, cartiere...Chiar cititorii pentru care scrie in Bursa nu pot fi in coropre de orientare socialista! Fie ea si democrata.

Lilick Auftakt spunea...

@All

Normal ca e pur si simplu victimizare. Chiar eu am citit pe bloguri cum se pliau probasistii. Nu dupa deciziiie lui Basescu. Pt ca inca nu le stiau. Mai mult. Dupa ce credeau ei ca ar intentiona sa faca Basescu. Dupa intuitie. Coalitia a fost imbratisata imediat. De ca si cum nu pana mai ieri injurau pesedistii. Probasistii sunt cele mai cameleonice si mai fara de coloana vertebrala personaje, si stiu sa faca din alb negru si imediat din negru alb, de zici ca au fost toti scoliti la institutul de pupat licurici al lui Basea. Dupa modelul dementului... si-ar vinde si mamele. Sunt nascuti slugi. Placerea lor e sa intuiasca ce vrea...Suveranul ca sa-i faca pe plac.
@simona
A scos din palaria lui Basescu.

Anonim spunea...

Pentru ca o sa lipsesc o perioada, vreau sa va doresc tuturor de pe acum Craciun fericit precum si un an nou mai bun.

Sa ne "vedem" sanatosi anul viitor!

La Multi Ani!

Lilick Auftakt spunea...

Craciun fericit si un an bun, Bogdane! Sa fii fericit, alaturi de familie! :)

agaX spunea...

La Multi Ani, Bogdan!

Sa vii inapoi cu forte proaspete :)

Anonim spunea...

@Bogdan Sarbatori fericite si un an mai bun in 2009.

Anonim spunea...

Multumesc:)

Numai bine!

CRadu25 spunea...

Am avut rabdarea sa citesc pana la capat "demonstratia" lui Catalin Avramescu, fara a citi cine semneaza elucubratiile. La final, am aflat. Si m-am mirat de ce dracu' sunt asa de masochist sa citesc astfel de aberatii fara sa ma uit intai la semnatura. Bine ca cei de la Coti arata clar cine semneaza, asa ca "il sar" direct pe TRU :).

@Riddick spune ca "matematica pare sa-i dea dreptate autorului" si asa este. Ce uita el este ca respectivele partide au fost subminate (marea majoritate) din interior (cazul PDA, PSM sau PSD-Cunescu, "vandute" de leaderi PDSR-ului) sau din interiorul guvernarii - cazul PNT-CD. Partial si PNL, vezi sciziunea "Platformei Liberale" si crearea PLD, cu aomeni forte devotati astazi "Compromisului pentru Romania". Asa ca politica securistica practicata pana acum de (actualul) PSD si (fostul) PD se poate aplica acum si in cazul PNL, ca functioneaza cu reteta (aproape) sigura - divide et impera.

Nu vreau sa spun ca PNL este intr-o forma de zile mari in aceasta perioada. "Victoria" lor (numerele o confirma) s-a transformat (din pacate) intr-una "a la Pyrrus" cand au fost impinsi in opozitie (dupa ce clamasera prim-ministrul). Dar asta este, se traieste in politica si in opozitie. Doar o face partidul liberal englez aproape dintotdeauna. Problema PNL-ului nu este ca ar trebui desfiintat (aberatia basesciana) ci ca ar trebui sa faca ceva - congres, revolutie de catifea, muscaturi de glade etc - pentru a-si schimba imaginea de accesoriu a cuplului Patriciu-Fenechiu. Pentru ca asta este imaginea publica majoritara si trebuie facut ceva in directia asta. Nu stiu ce, propulsati oameni din esalonul 2, probabil, dar venit cu elemente de valoare, care sa "clateasca" un pic imaginea partidului. Ca ar fi pacat ca "partidul unic" sa triumfe.

Daca nu mai apar pe aici: Craciun Fericit tuturor, si mai ales tie, @Lilick! Daca mai apar, va mai urez odata :).

Lilick Auftakt spunea...

Craciun fericit, @CRadu25! Te asteptam cu drag. O sa fie un an mai greu, dar daca o sa fim uniti si o sa comunicam o sa reusim ceea ce stiu ca ne dorim toti.

@All

Nu conteaza daca ne uram de mai multe ori sarbatori fericite. :)

Mihai spunea...

Voiam sa-ti spun sa nu fi naiva, dar mi-au luat-o altii inainte. Chier crezi ce zice presedintele liber ales?

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

Pe "Alesul" nu-l crede nici un copil de doi ani. :)