3 dec. 2008

"Dam doar filmul inapoi"...si inviem FSN













"Dam doar filmul inapoi"...spuneau versurile imnului electoral PD-L, transformat mai apoi, si mult mai bine cunoscut ca manea. Ceea ce trebuia sa le dea de gandit sutinatorilor portocalii, pentru ca in videoclip erau atacati dur liberalii, nu socialistii. Dam filmul inapoi, de la dreapta la stanga, si ne aliem cu fostii nostri amici politici, din care ne tragem, si alaturi de care am sustinut masuri de stanga inainte de campania electorala. Asa par sa spuna si prin gesturile politice cei care pana mai ieri "se speriau" de comunism. Pedelistii. "Cu orice pret la guvernare" a fost indicatia lui Basescu pentru portocalii. "Nu mai vrem opozitie" a spus Geoana oamenilor lui. Si ce ar fi rau in asta? Sa-i lasam sa se ia. Daca si nasu' Hrebenciuc a spus ca e majoritate aboluta aceasta alianta, si ca PSD-ul se simte mult mai bine alaturi de PD-L, totul e perfect. Sa le punem pirostriile. Nu de alta dar Basescu are nevoie la anul de cat mai multe voturi. Si de la liberali s-a prins ca nu mai pupa. Poate de la pesedistii aliati...Apropo, ati vazut ca gestul lui Ontanu de a sprijini PD-L in campania de la locale a fost rasplatit de Basescu prin ridicarea acestuia in grad? Mai tineti minte cand pe site-ul lui Ontanu la locale era pomenit si laudat Basescu? Ei?...Sa dam si mai mult filmul inapoi? In urmatoarele zile, desigur, de asta ne vom ocupa..



Manea despre Basescu
Asculta mai multe audio Haioase »

8 comentarii:

Anonim spunea...

"Filmul" a fost dat inapoi in anii '90 (daca nu chiar in anii '50), din momentul in care Base a fost suspendat si i s-a pus pe tava ocazia de a-si face campanie - pur bolsevica - pentru dreptul lui inviolabil de a viola Constitutia din pozitiile preferate si de a viola cu perversiuni mintile boborului turmentat, pentru lupta impotriva "oligarhilor" nepersonali...

Filmul a fost dat inapoi si din momentul in care s-a modificat legea referendumului si i s-a oferit "violatorului" ocazia frauduloasa sa se intoarca triumfator la Cotroceni, impotriva oricarei umbre de bun simt.

Din acel moment, orice referendum initiat de catre "violator" a devenit litera de lege, chiar daca nu este validat oficial, caci votat de o prea mica parte de bobor imeghebist turmentat... Vezi si faimosul referend uninominal, cind Base a anuntat ca pentru el 75% din 30% este suficient ca sa-si impuna ce referendum vor epoletii lui!

Pentru cei mai grei de cap, acela a fost momentul infiintarii "noii si reformatei" Aliante FSN-DAB (Dreptatea si Adevarul Basesc)...

Anonim spunea...

Ma intreb cit de inapoi vor da filmul basescienii daca se trezesc, cum se vorbeste, cu Miron Mitrea drept prim-ministru sau presedinte al Senatului?
Ce cimpi vor mai bate unii si altii in presa cotrocenista?
Ce vor face ei cu imunzii 322? Ii vor cobori repede din streangul de care i-au agatat si le vor peria politicosi praful de pe haine?
In orice caz, intelectualii militanti vor avea si mai multe motive sa iasa pe strazi si sa strige "Jos Patriciu!" Numai ca acum il vor avea si pe Geoana printre ei.
Ce minunata atmosfera de concordie!

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza, @Radu Portocala

Dar ce vor face, vaaaaai, cu Felix? Sau n-ar fi mai bun de PM direct Hrebe cuscrul? Macar sa stim ca avem la putere o mare Famiglie.
Bineinteles ca Patriciu e odios ca a vrut sa conserve dreapta pentru ca stia ca portocalii, FSN-aripa securista-se schimba dupa cum bate vantul si cum i se scoala preamaritului, marele EL. Jos cu el!

Anonim spunea...

@Lilick - te rog sa urmaresti daca se mai folosesc initialele "PSD-PC" sau numai "PDS"... Eu observ de vreo 24 de ore doar "PSD-PDL" sau viceversa.

Oricum, tot prematur este sa ne dam cu parerea, pen'ca tot preainteleptul va desemna si numi primul ministru si guvernul, fesenist cu fesenist si minister cu minister. Si va desemna si numi tot pe cine ii soptesc epoletii lui!

Si nu cred ca este atit de inteligent si clarvazator incit sa-mi urmeze sfatul cu Victor Ciorbea primministru... :)

Anonim spunea...

pardon! "PSD-PC" sau numai "PSD" :D

Unknown spunea...

Pai ce sa spun? Habar n-am daca zvonul reflecta adevarul, dar daca da, sa le traiasca.

Sincer sa fiu, nu ma intereseaza nici PSD, nici PDL - astept cu nerabdare ca aceste partide sa formeze guvernul, iar noi sa ne stricam de ras :)

Anonim spunea...

@Lulutza - Ciorbea e febletea ta?
E un bun executant, muncitor, onest, dar nu are stofa de conducator, a dovedit-o cu ANCD-ul.

Anonim spunea...

@Gheo - n-am nici o "feblete" printre (fosti) politicieni, pentru simplul motiv ca stiu ca as fi facut lucrurile mult mai bine decit oricare dintre ei, pentru toti, nu numai pentru "tribul" meu. :) Dar si-au dat seama ca sint un rival redutabil si nu m-au lasat cu nici un chip "sa intru in borcan"... :)

Acuma fara gluma... Am respectat de-a lungul timpului destui indivizi, chiar si din vreun partid care nu intra in vederile mele electorale.

Dar in PDl, oricite eforturi as face, nu am pe cine respecta. Si asta imi da de gindit. Un partid cu "resurse umane" sub nivelul marii nu are ce oferi nimanui si nu poate atrage electorat decit prin fanatism. Iar fanatismul sucks!