14 dec. 2008

Fara opozitie!















Asa e ca nu v-ati imaginat democratia fara opozitie? Total gresit: democratia e mai puternica atunci cand nu exista opozitie. :))Incearca sa demonstreze acest lucru Catalin Avramescu, seful cancelariei prezidentiale. (Click pe foto si cititi articolul). E cam nasol fiindca liberalii au preferat totusi sa faca opozitie in Parlament. Dar va rezolva asta Traian Basescu prin bratul DNA. Asa cum a maturat cativa ministri din guvernul Tariceanu, si, daca mai era timp ii matura ministru cu ministru pe toti, asa va scapa unul cate unul de fiecare parlamentar PNL. Sa nu ne mai incurcam cu opozitie, cu prostii, acum cand suntem in plina criza. Pai cine isi permite sa faca opozitie unui guvern de specialisti care are responsabilitatea guvernarii in vremurile astea cacanii? Astept mai multe articole pe aceasta tema si din partea unor nume mai "grele": Patapievici, Traian Ungureanu...Oricum nu au altceva de facut decat sa atace opozitia liberala.
PS- cititi si AICI
Am imprumutat de pe blogul lui YODA o melodie pe care i-o dedic lui Catalin Avramescu, canibalutul nostru:



Ca$$a Locco - Nu esti tu un pic cam prost
Asculta mai multe audio Diverse »

19 comentarii:

Anonim spunea...

Daca va trece guvernul in forma asta (ceea ce aproape ca nu cred) , vom avea opozitie , insa fluctuanta .Ba chiar ar fi posibil sa treaca in unanimitate guvernul : frica de anticipate si intentia de a nu dezvalui componenta reala a opozitiei (PSD-Iliescu + PNL-Patriciu).Cu Monica Macovei la Justitie (aproape ca o dadusera la o parte) , nu va dura mult maskirovka .

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Ti-am spus ca esti simpatic? Ma amuzi, chiar daca nu te pricepi deloc la politica si mai dai si tu cate un copy-paste pe aici dupa directivele lu' Tatucul.

Anonim spunea...

Urmareste Cronicile , haha ...Ol' Man n-are a face aici, cat despre pricepere , am fost si pe 22.12.1989 la Baricada, pe 23.12.1989 in fata la C.C. , pe strazi in 13-15 iunie 1990 - in toate aceste momente era sa incasez un glont ( ca in Cronici ) ,asa ca nu obisnuiesc pastele .

Anonim spunea...

Jeam Talon :

Poti sa-mi indici sursa (ziarul, blogul,etc ) articolului redactat de C.Avramescu.
As vrea sa il servesc usurel pe tava lui Morare&more.

Merci.

Anonim spunea...

Tel maitre, tel valet, O fi trecut la alcoolici si antropofagul asta. La Monica puteti sa mai salivati o vreme, nu pupa nimic de data asta

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Hahaha! :)))

@Anonim

Avramescu scrie in ziarul Bursa.

@MosCalifar

Clubul alcoolicilor. Si nici macar...anonimi. :))

Anonim spunea...

Asteptam cu interes ideile inaltatoare ale canibalului nutzional despre avantajele politico-sociale si eficienta economica a dictaturii basesti... Traiasca lupta nutzionala pentru dictatura!

Anonim spunea...

Din ce spunea Pacepa, discreditarea liderilor este o metoda de distrugere a partidelor/organizatilor. Daca partidele promoveaza ideile in primplan, prin persoane care sunt rotite, mercenarii raman fara obiectul discreditarii, si obligi adversarul sa lupte/combata cu idei.
La disputa cu idei trebuia sa apelezi la argumente, nu se mai pot utiliza ironia, calomnia si alte arme care sunt eficiente in cazul persoanelor.

Anonim spunea...

Avramescu are adevarate "perle" in Bursa.
Una dinte ele este ideea de democratie non-partinica dupa modelul din Nebraska. O guvernare prin referendumuri, un Senat format din politicienii care nu au nici o legatura cu partidul, care functioneaza ca o orchestra de solisti in care fiecare interpreteaza propria partitura.
Vezi articolul
"Democratie fara partide". http://www.bursa.ro/on-line/?s=print&sr=articol&id_articol=18850

Anonim spunea...

"Stecialistii" guvernului. Revine ( ca si FSN) moda cu cei 15 000 de specialisti? ;) Da-o incolo de opozitie. Traiasca Partidul

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Traisca, Traiasca, de 3 ori Traiasca! :)

@Gheorghe

Sfatuitorii lui Basescu. De ce nu ma mir ca toti dementii il adora?

@Yoda

Da, da...neaparat cu P mare. :))

Anonim spunea...

Ok, va fi cu P mare ;)

Anonim spunea...

Adica, cum ar veni vorba, va trebui sa rezistam in opozitie asaltului puterii? :) Eu sunt pregatita. M-am cerut in comisia contra abuzurilor. Crezi ca am avut un soi de premonitie?

Lilick Auftakt spunea...

@Alina

:) Mi-e sa nu intre toti liberalii in comisia asta. In fine, cand simti ca nu mai ai aer da un semn. :)

Anonim spunea...

Bulbucatu' asta de Avramescu mai produce?

@Riddick

You made three mistakes. First, you took the job. Second, you came light. Fucking insulting. But the worst mistake you made...

;)

Marius Mina spunea...

@Lilick, fiti-ar prostu-al dracului...mi-ai stricat dimineata(devreme) cu impresiile unui oligofren de palat.

Mai bine spunem bancuri:
Bancul nr 1.
Intr-un Transatlantic vecini de scaun, un evreu cu un chinez.Dupa 3-4 ore de zbor deasupra oceanului, evreul mai intzepat din fire,il interpeleaza pe chinez: N-am sa pot trece usor cu vederea ptr ce ne-ati facut la Pearl Harbour nenoricitilor.
Chinezul raspunde jenat dar contrariat in acelasi timp:
D-le eu nu-s japones, sunt chinez originar din Tibet.
Evreul si mai iritat: Nu ma interseaza : chinese or japanese ..same shit!
Chinezul contrataca: Domnulee...scuze , v-am uitat numele..?
Evreul raspunde mandru: Wisenberg

Chinezul: D-le Wisenberg, n-am sa pot trece usor peste faptul ca Dvs. ati scufundat Titanicul...sunteti un criminal!

Evreul amuzat : Chinez prost,era un Iceberg nu un Wisenberg, idiotule...

Chinezul relaxat cu ochii pe fereastra: Wisenberg - Iceberg...same shit my friend!

Lilick Auftakt spunea...

@Dragy, @Marius

Am luat de pe blog de la YODA o melodie pe care i-am dedicat-o lui Avramescu. Hihihi! :)))

Anonim spunea...

E interesant sa vezi uneori care sunt sursele teoretice ale actiunilor lui Basescu.

De fapt, daca ma gandesc mai bine, cred ca fenomenul e taman invers. Adica micul Machiavelli vine in intampinerea impulsurilor dictatoriale ale marinarului si produce un text teoretic in care 'demonstreaza' ca e bine si frumos ce gandeste seful.

Acum serios - textul asta trebuie afisat peste tot, sa se vada bine cine-s consilierii.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Da, da..Si eu cred ca micutii vor numai sa vina in intampinarea dorintelor EX-Piratului cu texte...ajutatoare si justificatoare. Ne e usor sa-i ghicim astfel intentiile.
E adevarat ca astfel de lingai precum Avramescu, Patapievici, TRU, Mihaies..etc sunt in stare si sa pluseze, sa exagereze, ca sa-i faca EX-Piratului pe plac.