7 dec. 2008

O dovada ca Vasile Paraschiv nu e…”nebun”- Traian Basescu decoreaza fosti colonei de securitate in fata lui.































“V-am dat şi adresa exactă a col. de securitate Ursescu Nicolae din com. Bucşani jud Damboviţa, care era ofiţerul de legătură dintre mine şi şeful grupului terorist de comando, aşa numitul “Ionescu”, dar dv. nu aţi vrut să intreprindeţi absolut nimic pentru identificare şi aducerea acestor terorişti romani in faţa justiţiei, deşi aceasta, ca şi corupţia, era o obligaţie a funcţiei ce o deţineţi, şi nici pe generalul de securitate Nicole Pleşiţă nu aţi vrut să-l arestaţi (...)” – ar fi trebuit sa-i spuna Vasile Paraschiv lui Traian Basescu la Cotroceni (fragment de discurs nerostit). A apucat insa sa spuna alte cateva cuvinte pline de substanta.
In timpul acesta, Traian Basescu, fara pic de rusine, il decora cu Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler pe Nicolae Costin, cel care in prezent este directorul formatiilor muzicale de la Societatea Romana de Radio, fost director la Opera Romana si, atentie (!!!!), directorul Agentiei Romane de Impresariat Artistic pe vremea comunismului. Un politruc.
Poate nu stiti ce a fost ARIA. Agentia Romana de Impresariat Artistic angaja contracte in Romania si mai ales in strainatate pentru artistii romani, si incasa cea mai mare suma de bani din aceste contracte, pentru stat, sume foarte mari in valuta, artistului revenindu-i o parte mizera. Bineinteles ca fiecare artist care pleca in strainatate trebuia sa treaca de o riguroasa selectie facuta de fosta securitate, care implica si niste “dari cu subsemnatul” la plecarea sau la revenirea in tara. Iar directorul de atunci al “ARIEI” “garanta” fiecare plecare. Ei bine, directorul acestei agentii de trista amintire pentru toti artistii romani, un om cu grade sculptate pe umeri, a fost decorat de catre presedintele Romaniei in fata lui Vasile Paraschiv. Cine e “nebunul”? Cu siguranta noi toti ca toleram o astfel de situatie.
Traian Basescu (fragment de discurs din timpul ceremoniei de inmanare a decoratiilor): "În acelaşi timp, ceea ce faceţi pentru români, reprezentându-i oriunde în lume, poate fi ceea ce noi tot căutăm de ani de zile, cu bani mulţi: elemente de reprezentare, aşa numitul brand de ţară. Dumneavoastră cu talentul, cu dăruirea dumneavoastră, cu bucuria pe care ne-o faceţi sunteţi de fapt brand-ul de ţară al României."

4 comentarii:

Realitatea lui Petria spunea...

Încă odată, felicitări pentru domnul Paraschiv.

Marius Mina spunea...

Nebun e Basea cu tot neamu' limbincuristilor pedelististi.
Si toata floarea "intelectutalitatii" prezenta in sala de ceremonie care si-au sorbit linistiti urina sfintitta de Bachus Cotrocenicus din paharele de sampanie dupa ce lui Paraschiv i-a fost smuls microfonul din mana.

Anonim spunea...

dar pe consilierul ala, care l-a nominalizat pe politruc si i-a bagat hartia sub nas presedintelui, l-o fi urecheat dupa seful statului?! Ia sa-i fi ars o sanctiune sau sa-l mute la arhiva!

Lilick Auftakt spunea...

@Simona

Hihi! Vezi sa nu. Eu cred ca va fi "decorat" si consilierul.