16 dec. 2008

Traian Basescu si partidul bocilor pitici










Preşedintele Traian Băsescu: "Nu am un echivalent al lui Theodor Stolojan în PD-L. Deci asta este problema. Din câte ştiu, şi mecanismul lor de desemnare a candidatului pentru funcţia de prim-ministru înainte de alegeri a pornit tocmai de la faptul că, prin autoritate şi experienţă, domnul Theodor Stolojan putea fi echivalentul celorlalţi şefi de partide politice. În acest moment însă, PD-L nu are un om apropiat ca şi influenţă şi credibilitate egal cu preşedintele partidului."
Cititi mai mult AICI.

Multi comentatori si analisti s-au aruncat ieri sa analizeze ca pe o gafa afirmatiile de mai sus ale presedintelui. Si totusi eu nu cred ca e o gafa. Traian Basescu a vrut sa sublinieze, atat pentru PSD cat si pentru PD-L, faptul ca e singurul care va trata cu social-democratii si care va lua deciziile pentru Partidul Prezidential. Si in locul primului ministru. Cum mai bine ar fi putut face asta altfel decat anuland autoritatea lui Boc si spunand ca PD-L nu are oameni de anvergura? Transformandu-i intr-un partid de boci, pitici...
Iar PD-L-ul chiar nu are astfel de oameni. Nu la nivelul la care are PSD-ul de exemplu, unde pana si Mircea Geoana e privit de catre presedinte ca avand o mai mare autoritate in partidul din care face parte decat Boc in propriul partid.
"Eu sunt singura autoritate. Cu mine tratati, cu mine negociati, eu iau deciziile" - asa am inteles mesajul presedintelui. Gresesc?
Priviti lista de ministri PD-L care se contureaza zilele astea. Pai cei mai cu notorietate politicieni din partidul portocaliu sunt Vasile Blaga si Adriean Videanu. Ambii cu cate o eticheta de loser capatata la alegerile locale.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Protestez energic!!! Unde-s Nuticile ?!? E posibil sa n-avem blonde in guvern ?!?! Never.
PS
Vezi ca aia din foto sunt cam inalti de aia nu se vede Boc

Anonim spunea...

Ii umileste pe boci numai pentru a parea el cit mai maretz printre ei. Btw, asa facea si Ceausescu si uite citi il regreta acum, mai pe fata, mai pe ocolite! :)

De altfel, singurele calitati ale bocilor recunoscute si dorite de Base Imparat sint supusenia si adulatia fata de El Supremul... "Calitati" pe care le-a dovedit si El Supremul in exces, pe vremea cind era un simplu "boc", avea "sefi" si-i "sapa" lingusitor, dar temeinic.

Un adevarat Uriah Heep paranoic, un caracter infect, care acum se razbuna pe noi toti pentru toate umilintele la care i se pare Lui ca a fost supus in viata. Sa-l angajeze naiba pe unul ca asta la vreo firma si numai daca vrea sa-si asigure un faliment "suveran", rapid si temeinic! Idem pentru "savanta" de fiica-sa... Doamne fereste de prostia ambitioasa si cu fitze dinastice!

Anonim spunea...

Eu vreau să mor...de râs! Stolojan la finanţe!!! Măi, ăştia sunt imbecili?

Lilick Auftakt spunea...

@MoshCalifar

Guvernul de boci si boace. Boc e in spate iar Alba ca Zapada dicteaza.

@Lulutza

Eu totusi sper ca Blaga, Videanu si altii nu vor suporta prea mult aceasta umilinta. Cu siguranta miscarea cu Stolo pe care l-a scos din carti e facut tot de EL INSUSI. Pur si simplu il dorea p Boc care nu are autoritate ca sa conduca el. Simplu, nu?

@Alandra

Stai sa vedem daca intra in guvern sau nu. O sa se lamureasca si mai multe lucruri. :)))
O sa radem de n-o sa mai putem.

Anonim spunea...

@Lilick - ba o sa suporte inca si mai mult, fara sa cricneasca! Vom avea distractie mare cind vom vedea pina unde sint dispusi "durii" partidului prezidential sa se lase terfeliti. Nu ca nu ar merita... Si cine ii poate "face" mai bine decit ala "care i-a facut oameni"?!

Nivelul marii va fi pentru ei un pisc prea indepartat... :) Pacat ca au apucat sa-si garniseasca bine de tot conturile si nu au depus plocoane prea mari la picioarele stapinului lor, buldogii naibii!

agaX spunea...

nu ma pot opri din contemplare ... si ma tot gindesc la cita dreptate are roxana iordache sa-l numeasca pe domnul presedinte genial

nu stiu cum de lulutza nu poate vedea genialitatea lui basescu, cind toti analistii de anvergura, plus intelectualii rasati o gidila de ani de zile :)

agaX spunea...

Din "cutia" cu valori a lingailor presedintelui basescu:

"theo spune:
16 decembrie, 2008 at 6:01 pm
dare inbecilul de codrin s. care il insultä pe boc ; ce rol are,

gasca proastä nu are nici un studiu este un nerusinat din sleatca lui nästASE ;VOICULESCU SI ILICI:"

IT JUST DOESN'T GET BETTER THAN THIS! :))))

Doamne, e lung pamintul ... ba e lat

Anonim spunea...

Lilick - "Eu totusi sper ca Blaga, Videanu si altii nu vor suporta prea mult aceasta umilinta."

Sti cum se spune "speri mata, dar speri degeaba".
PD-ul este condus ca o structura militara, cei de acolo nu-si permit sa miste-n front.