26 dec. 2008

Traian si Elena - ecumenism de vacanta












Ma uitam ieri la o stire pe Antena 3. Domnul Basescu era la munte, la Predeal, insotit de trei din cele patru doamne preferate: sotia, fiica Elena, si proaspatul ministru al turismului. Ce poate fi mai frumos decat sa-ti petreci Craciunul si cu sotia si cu prietena intr-o armonie deplina? :) Bineinteles, pentru binele tarii. Precis Traian Basescu a luat-o si pe Elena Udrea in vacanta pentru a-i da cateva "directive" in ceea ce priveste linia pe care trebuie sa o urmeze turismul national. Nu trebuie irosita nicio zi, iar Duduia Udrea e un om care vrea sa invete. Probabil i se dau sfaturi despre..ecumenism.
Apropo de turismul “ecumenic” pe care ni-l pregateste distinsa. Imi atragea atentia si Alex. Dumitrascu, si are dreptate, ca termenul de ecumenic sau ecumenismul, ca idee, isi propune reunirea tuturor confesiunilor crestine. Asadar ce ar insemna turismul ecumenic? Aducerea laolalta a tuturor crestinilor ce apartin diverselor “biserici” si plimbarea lor prin tara? Imprietenirea programata a acestor credinciosi? Cum nu cred ca e ideea Elenei, pentru ca niciun apropiat al presedintelui nu poate fi banuit decat ca exceptie ca gandeste si cu mintea proprie, ar trebui sa ne intrebam ce urmareste Traian Basescu cu asta. Nu cumva si-a rezervat lui insusi pentru anul acesta un rol ecumenic? Din cate stiu Papa nu i-a dat raspuns pozitiv la invitatia de a ne vizita tara in 2009. Deci unul dintre “turisti”, unul foarte important, s-a pierdut. Mai raman insa altii. Ce ziceti?


REALITATEA.NET - Preşedintele Traian Băsescu şi-a petrecut seara de Crăciun la Sinaia alături de familie şi de ... Elena Udrea

9 comentarii:

Anonim spunea...

Nu prezinta interes cat timp nu e pe plaja. Deci fa-ne atenti cand viziteaza madame ministressa litoralul la vara...Ghici de ce :)

Mihai spunea...

In anii '90 era la moda: "Sa ne impacam cu Dumnezeu"! Cred ca era pe modelul: "Hai mai Barosane, ce esti asa suparacios?"
Sa lasam rautatile. A plecat mai an Badica Traian...

Anonim spunea...

Nu cred ca e cazul sa o suspectam pe madama asta de inteligenta sau cultura, ar fi nedrept. Cred ca tipa habar n-avea ce inseamna ecumenism, a aruncat si ea o vorba in vant, ca trebuia sa spuna ceva la audierile alea, nu?

Anonim spunea...

Eu cred ca a luat-o Base cu el ca sa-i arate ca Predealul e in Romania. O fi incercat omul pe harta si nu a reusit...

Stelian Muscalu spunea...

toti barbatii viseaza la asta :-))

Anonim spunea...

"Tatăl lui Predoiu ăsta a fost cuscru cu mine, că ţinea sora mea un frate al lui", a mai zis Ion Udrea. (bunicul lui Elena din Plescoi).
Ghici ce au în comun Elena Udrea şi Cătălin Predoiu?

Anonim spunea...

Sa nu uitam ca la noi conducatorii au traditia acestor "reuniuni".

Cuza mergea la bai insotit atat de sotie (Elena Cuza), cat si de amanta (Maria Obrenovici), plus ceva copilasi facuti cu una sau alta din femei :)

Lilick Auftakt spunea...

Se pare ca si Umil Boc il copiaza pe Zeus:
http://sutu.ro/2008/12/22/a-venit-cu-amindoua/

Marius Mina spunea...

Se vorbeste pe la colturi ca Maria numai inghite de mult iesirile necontrolate ale sotului.Udrea insa....n-are greturi ;-)