16 aug. 2009

"Executia" Elenei Udrea. :)

A aparut "filmul" EXECUTIA ELENEI UDREA. Pe un blog oarecare... Apoi pe Gardianul. Apoi chiar pe blogul Duduii. Unele voci si-au exprimat deja parerea ca inregistrarile sunt facute cu aparatura existenta in Casa Poporului. Voi ce ziceti? Oare de asta a fost mutata aceasta comisie intr-o alta sala, la alt etaj? :)

Comentam dupa ce ascultati. :)


Craciun Florin : - "Daca nu a fost un parlamentar PSD, si a fost o inregistrare pe aparatura Camerei, atunci este unul sau sunt chiar mai multi dintre angajatii institutiei care au facut acest lucru. Unul dintre cei care erau in incaperea si asigurau functionarea aparaturii si, cel putin unul, din celalalt capat al firului, la aparatura de inregistrare.

La inceputul inregistrarii Orban a cerut ca aparatura sa fie oprita. Daca nu s-a oprit, procurorii pot face identificarea persoanelor care au preluat ilegal inregistrarea convorbirilor.

Pana acum se vede clar ca Lakatos este cu picioarele pe pamant si spune ca exista cel putin o fapta penala: cheltuielile facute nu au fost prevazute in plan. Lege incalcata. Orban incearca sa organizeze activitatea Comisiei in asa fel incat in perioada in care va fi in concediu impreuna cu familia, un numar oarecare de experti sa verifice scriptele. Nimic anormal. Adriana Saftoiu incearca sa introduca in acuzatii fapte de comportament. Atinge latura morala. Foarte bine. In raportul Comisiei pot fi introduse insa doar daca se cere inceperea urmaririi penale. Se va putea face doar pe ce spune Lakatos.

Inregistrarea asta nu are semnificatii. Totusi, este bine ca se publica si ca va fi discutata. Poate apare o incriminare pentru PD-L, care poate fi legat de eveniment, avand in vedere incercarile repetate ale portocaliilor de a discredita Comisia. Si aceasta este o manevra obscura. Daca va fi un functionar sau mai multi ai Camerei implicati in manarie, isi vor pierde locurile de munca. Un succes PD-L ! Daca va fi un parlamentar PSD, pisica va trece si prin curtea lui Geoana care, pentru a fi acuzat ca s-a dat cu PD-L, in timp ce ai lui incearca sa afle adevarul, va iesi la atac. Cum ? Vom vedea..."


Andrei Badin - Despre felul cum aceasta inregistrare o ingroapa si mai tare pe Duduia. Cititi ca sa va amuzati.

Update: Evenimentul Zilei acuza Guerilla Digitala. :))

19 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Foaaarte ciudat! Materialul înregistrat nu mi se pare compromiţător pentru comisie, ci pentru ministreasă. Iar înregistrarea sună prea bine. Nu-mi vine să cred că e făcută cu telefonul.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Exact! Am vazut si la Realitatea. Prezentat... ca o picanterie. :))
Pacat, l-au dat cam putin. Poate preia Antena 3.

Jitaru spunea...

O sa o infunde rau de tot pe doamna aceasta caseta.

Lilick Auftakt spunea...

E slabuta rau de tot. O infunda ceva, daca se amplifica scandalul pe televiziuni. Daca nu...

Pro DOC spunea...

Cred ca e nevoie de un transcript al inregistrarii, cap-coada, cel putin al partilor inteligibile. Golurile "pline" cu o pasta indistincta de voci sunt enervante si te scot (prea des si pentru perioade prea lungi) din "priza".

Din ceea ce se intelege, rezulta insa ca membrii comisiei se straduiesc sa incadreze CORECT faptele INCORECTE care au adus-o pe d-na Udrea in atentia comisiei.

Iar "scurgerea" asta de franturi de discutii din interiorul comisiei arata ca unii dintre noi am trimis in parlament o lichea.

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc

Bineinteles. Continua, pe baza informatiilor aparute in presa, o munca cat se poate de legala. Asa cum spui, se straduie sa incadreze corect niste mizerii pe care le-a facut Duduia. Cum a spus si Stolojan, Udrea a risipit banii pe niste aiureli. Pai n-ar trebui ca cei care ii acuza pe Orban si Saftoiu sa il acuze si pe "Draga Stolo" ca se antepronunta? :))

Oricum, mie altceva imi place acum. Ca vom vedea cum se pozitioneaza anumite persoane in functie de aceasta "dezvaluire". :)

dramoleta spunea...

Nice try! :D

Nu mi se pare nimic compromitator pt cei din comisie. Isi fac un plan, isi organizeaza o ordine de zi pt sedintele ce vor urma.

@ProDoc

Transcriptul il gasesti in Gardianul. Nu stiu daca integral, dar suficient.

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo

Merci! Nici eu nu il vazusem.

Pro DOC spunea...

@dramoleta

Multumesc mult. Intru acum sa-l citesc.: )

dramoleta spunea...

Karina,

Fă-mi placerea de a scoate din articol linkul catre zoso. Te rog mult! Te rog din suflet! Te implooooor! /floor


Ce tupeu are libidinosul asta! El e sursa , auzi! bleah :D

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo,

Ai mare dreptate, o sa scot link-ul de la libidinosul, numai ca atunci cand am pus numai la el era. Am pus la 20 minute dupa el. Stiam ca va pune primul si am pandit doar filmul. :))
Sa dau link la Patrasconiu? :))

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo

S-a facut! :)

dramoleta spunea...

Lilick,

/floor

Crăciun Florin spunea...

Mai inainte, pe RTv, o duduie durdulie (cred ca ar fi trebuit sa participe, mai des daca este posibil, la campaniile Alinei "Jos burta"), avocat de profesie si cred eu, pedelista, sustinea ca afirmatia lui Orban "il luam la suturi" reprezinta o strategie prin care sa se ... bla, bla, bla.

Cum am banuit noi se pare ca PD-L a gasit in "suturile" lui Orban "calea". Sa vezi acum tam-tam pe motiv de sut si suturi. Cine, cui si cate se dau.

Gardianul exagereaza si el putin, RTv ii face reclama, ziarul se va vinde mai bine maine. Nimic deosebit.

Totusi, este un bun prilej de a o repune pe Udrea pe prima pagina. Cu toate legaturile, stiute sau nestiute, vazute sau deduse. Inegistrarea ofera mai mult mterial decat am cunoscut pana acum !

Lilick Auftakt spunea...

@Craciun Florin


Eu mor de ras, nu alta. Am vazut-o si eu pe tipa aia, dar nu de ea rad, ci de "luatul la suturi" al lui Orban. Basescu a spus ca va omori ministrii cu mana lui, dar asta nu i-a afectat deloc pe cei din nucleul dur de pe bloguri. Insa asta cu.. luatul la suturi... le-a produs o isterie de nedescris. Sunt niste draguti, asa, cum se agita ei... :))

In rest, reclama, asa cum zici. Realitatea a aranjat sa fie Saftoiu in studio la ora la care se discuta pe tema. Hahaha! Apoi i-au sunat si pe.. "investigatorii" de la Gardianul.

Ce sa mai.. caseta asta, aruncata pe piata, o va tine pe Udrea in prim plan. Asa au tinut-o si pe Ridzi pana s-a facut de ras definitiv. :))

dramoleta spunea...

M-am gandit :))) Poti da link la Udrea :))

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo

OK! Deci sa nu scarbesc lumea sa o enervez! :))

Crăciun Florin spunea...

EvZ are cel mai bun, bun, bun ... bun punct de vedere. Mai bun ca al nostru. Gherila digitala este autoarea inregistrarilor.

Art. este aici:http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/863931/Guerilla-digitala-o-scoate-victima-pe-Udrea-AUDIO/

Il baga pe zozo la inaintare !

Lilick Auftakt spunea...

@Craciun Florin


Hahaha! Pai cum? EVZ acuza Guerilla Digitala? Chiar el, oficiosul? Mai sa fie... Si ei si Stolojan o acuza pe Udrea? Am pus Update. Merci!