12 mar. 2009

Basescu vrea jilt!

Am vazut ieri prin presa o stire conform careia Administratia Prezidentiala va prelua de la Muzeul National de Arta mai multe bunuri culturale, printre care se numara: 37 piese de argint, 82 icoane, un jilt si doua cruci din lemn sculptat aurit. Jilt? Basescu isi trage jilt? :))

17 comentarii:

Mos Califar spunea...

Hahahahaha, eu nu mi-as face probleme cu jiltul. Dar crucile ?......

PATRICKdan spunea...

mijto poz(N)a !
dar bufonul...unde e bufonul ?
ma refer la BOCanila, fireste !
;)

hendrix spunea...

Poza este extrem de sugestiva, cam asa ar vrea sa fie ba-secu in poza oficiala. Precum un bulibasa! Mentalitatea de bulibasa o are, jilt are, un lucru ii mai este necesar! Cum care? Coroana aurita, bre!

soro spunea...

Ii sugerez domnului presedinte Base sa ceara de la Muzeul Natiuonal de Istorie si replica Columnei lui Traian. Cum intri in muzeu, mergi tot inainte si imposibil sa nu-o vezi. E facuta si misto.

Liviu spunea...

Sa nu uitam ca Basescu e, esentialmente, din acelasi aluat cu Gigi Becali. Diferentele sunt mai ales de suprafata.

Lucia Verona spunea...

Scuze, am comentat la mine :)
Despre vechea anecdotă cu proprietarul de bordel, care în caz de criză nu schimbă paturile, ci curvele :)

Yoda spunea...

Si ce dracului sa faca traian basescu cu ele, sa le scoata la consignatie , la vanzare, pe calea victoriei? Am si eu niste coarne vechi de vanzare, se baga ca intermediar?

Lilick spunea...

@All

Am murit de ras de comentariile voastre. Ce ne facem fara Basescu de la anul? De cine mai radem? :)))))
(Glumesc)

Draghi spunea...

Dupa care urmeaza sceptrul lui Ceausescu! As putea sa pun pariu!

tony spunea...

are un zambet pe fata,cred ca aparuse sticla de Chivas.

incertitudini spunea...

Seamana atat de bine cu Pinocchio!
Nu numai acolo, in jilt!

Despre viata spunea...

...82 icoane,1 jilt, 2 cruci?! :) Ha!...ori i s-a facut o frica de ...moarte, ori se pregateste sa devina ...sfant (ca Stefan cel Mare!;)) ambele induc acelasi comportament patologic!

Lilick spunea...

E o stire in Cotidianul. Cica vrea toate astea pentru o biserica care se face in curtea Cotroceniului. Ieri facea una pt SPP, acum isi mai face una in curte...Clar ca omul asta vrea sa devina un sfant. In viata. :)))

Lulutza spunea...

Ce, Doamne iarta-ma, sa faca Base cu atitea icoane si obiecte sfinte ortodoxe? Cind majoritatea slugilor lui "de suflet" sint pocaiti neoprotestanti de moda noua, fura closca de pe oua...

Lulutza spunea...

Ce, Doamne iarta-ma, sa faca Base cu atitea icoane si obiecte sfinte ortodoxe? Cind majoritatea slugilor lui "de suflet" sint pocaiti neoprotestanti de moda noua, fura closca de pe oua...

Lulutza spunea...

Dar o biserica in curtea vilei din Mihaileanu nu face??? :) Sau o face doar dupa ce "dobindeste in mod legal" si parterul...

Despre viata spunea...

Evident se vrea in antiteza cu cel care a daramat bisericile si a sfarsit impuscat! Premonitie?!Frica?!
...pot continua la nesfarsit!E clar: bugetul marit pentru biserici (eu ma bucur!), construirea de biserici in locuri atat de ...pure, arata FRICA si crede ca numai in DUMNEZEU mai poate avea speranta! Nu va reusi in schimb sa se debaraseze de coportamentul (repetitiv) fata de cei cu care se aliaza! Iar de data asta cred ca subapreciaza Situatia!