27 mar. 2009

Zeus atacat de servicii


Un nou episod in scenariul hollywoodian al lui Traian Basescu: “Zeus atacat de servicii”. Sper sa nu cadeti pe spate de ras. Ofiteri superiori isi permit sa-l atace direct pe seful statului, si astfel el devine o victima a "structurilor securitatii" pe modelul “Emil”. Un posibil motiv de demisie? Vai de noi, Alesul e in pericol. E deocamdata doar trist si dezamagit. Daca se supara si mai tare?

Cine ar putea sa creada ca securistul sef nu a inscenat chiar el toata aceasta mizerie? Cine ar putea sa creada ca Nica (despre care umbla zvonul ca ar fi tot ofiter in marea armata "a celor care nici nu mai stiu cati sunt") nu a colaborat la toata aceasta poveste cu Basescu? Un sef DGIPI e verificat si superverificat atunci cand este pus intr-o astfel de functie. Deci Nica stia prea bine pe cine numeste.

Stirile sunt prea calde ca sa pot interpreta mai mult acum. Dar prevad ca acest scenariu se va amplifica. Bineinteles si cu ajutorul presei.

P.S. - Un interviu in exclusivitate astazi la Antena 3 - ora 22.00 - cu Emil Constantinescu. Despre serviciile secrete si nu numai.

P.S.2 - Cineva posteaza de zor in numele meu la ITM pe blog. :)) Sa nu se mai deranjeze ca eu nu postez niciodata acolo, printre pupini.

26 de comentarii:

Anonim spunea...

@ o sa razi, dar abia am publicat si eu un comentariu exact pe tema asta :)) si eu ma intrebam cum de s-a dat dezlegare la rostirea numelui lui TB, unde mai pui ca si DNA a lasat sa se scurga aceste informatii :)))
Ba, daca mai punem ca reactia Cotroceniului a fost mult prea rapida, cacealmaua se simte in aer again. Dar, mai pastrez unele semne de intrebare...

INCERTITUDINI spunea...

shi asha se scriu alte"legende"-ale Dambovitzei", cu autor anonim, ca Alexandru Mitru le shtia doar pe cele ale Olimpului.

Lilick Auftakt spunea...

@Camelia

Am ras deja. Am scris amandoua in acelasi timp. :)))
Exact la reactia lui Turcan m-am apucat sa scriu. Cusuta cu ata alba, ce Dumnezeu...Plus ca era conceputa ca si cand presa ar fi atacat si mai rau, ceea ce nu se intamplase. Inca. :)))

Lilick Auftakt spunea...

@incertitudini

Poate o sa le rescrie si pe astea cineva candva. :)

Anonim spunea...

Esti penibila, stiai?
Cu un nivel al compunerii (comentariului pe tema data) care nu depaseste nivelul clasei a cincea, imi amintesti de simpaticul film de mare angajament "Angela merge mai departe".
Acolo era vorba de o femeie care conducea un taxi. Iar tu esti o femeie care, potrivit crezului din Romania Mare, incearci sa fii ce n-ai fost si mai mult decat atat...
Ziceai ca esti si muzician... Pe cine canti?

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Mai, mai, mai..ce repede ati reactionat. Va ustura, nu? Hahaha!

Anonim spunea...

Lilick,

A fost o lovitura de mare maestru. Cea care i-a dat-o a fost o doamna. Aceasta doamna il astepta demult, la cotitura, pe Basescu.
Cred ca stii despre cine vorbesc.

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta

Desigur! :)) Se vede pe ridurile lui si in tremuratul vocii cum Doamna il mangaie cu drag.

Anonim spunea...

Lilick,
Ti-am trimis un e-mail la yahoo!

Lilick Auftakt spunea...

@dramoleta

Vazut. Raspuns.:)

Anonim spunea...

http://morar.catavencu.ro/2009/03/27/manipularea-anti-basescu-faza-pe-sondaje/#comment-54726

Lilick Auftakt spunea...

@Anonimule prostanac,

Nu mai scrie acolo in numele meu. Eu nu am postat acolo in viata mea si nici nu o voi face.

Anonim spunea...

@@>>>>>>>

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Vezi ca ai inceput sa ragai in scris. :)))

tony spunea...

Eu cred ca i se arata pisica lui Basescu.E distractie maxima. Basescu o sa vrea sa cada la pace,dar este prea tarziu.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

"Gotov Je". Joaca la rupere pe ultima suta.

tony spunea...

Inca o lovitura!Ioana Basescu-apartament cumparat de la Puiu Popoviciu.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Informatia o vazusem de miercuri pe blog la Sutu. http://sutu.ro/2009/03/25/scurte-6/
Acum doar a explodat. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

M-am jucat destul cu tine. Acum m-am plictisit. :) Esti directionat spre spam.

tony spunea...

Acum am vazut.Miercuri eram la Milano.Basescu s-a pus cu cine nu trebuie.Va fi tocat marunt,acum este doar incalzirea.

Anonim spunea...

Este evident faptul ca avem de-a face cu o noua diversiune securista, un nou scandal politic pornit si intretinut de securistii lui ba-secu. Ata alba cu care este cusuta diversiunea este groasa cat odgonul, de se vede din avion...De marti seara suntem spectatorii unui show mediatic de proasta calitate, totul bazat pe ,,dezvaluirile'' furnizate chiar de tzulushii din DNA, adica de cei care fabrica de 4 ani incoace diverse scandaluri mediatice! Mai ramanea eventual ca celebra mita cu sticla de whisky si sapca sa fie data la TVR1, in prime-time! Din fericire securista culcer nu mai este sefa stirilor acolo, ca pe vremea penibilei diversiuni Remes.
Se face mare tevatura pe referatul de retinere intocmit de tzulushi, unde serban cica ar fi spus ca ba-secu si Tariceanu ar sta la coada ca sa intre la Popoviciu. A vazut cineva acel transcript? S-a facut cumva vreo expertiza privind veridicitatea acelei discutii? NU! Se discuta ca si cum ar fi un lucru absolut real, care nu mai trebuie dovedit! Manipularea ajunge la cote grotesti cand ba-secu reactioneaza azi dandu-se lovit in aripa, ca ar fi vorba de o minciuna la mijloc. Intr-o tara normala astfel de mizerii nu ar apare in presa. La noi, la fiecare dosar politic tzulushii livreaza presei tone intregi de interceptari telefonice, in scopul compromiterii unor personaje! Intr-o tara normala presedintele n-ar reactiona precum ba-secu azi! Dar mai este Romania lui ba-secu o tara normala? Nu, este o tara condusa de securisti, care prin astfel de diversiuni si manipulari vor sa controleze tot ce misca, exact ca pe vremea lui ceasca! Iar tzulushii din DNA au ajuns un fel de INCHIZITIE, ei arogandu-si rolul de stapani ai tarii, ei putand asculta pe oricine, putand inscena orice dosar oricui, putand deversa in presa toate mizeriile lor. Intr-o tara normala acest DNA ar trebui urgent desfiintat, iar tzulushii pusi sa plateasca pentru nesfarsitele abuzuri comise de ei!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Un motiv in plus sa il dorim indepartat. Dar nuuuu, nu sub forma de victima ca sa mai revina in viitor.
Din pacate insa la PSD conduc tot oamenii lui. Daca nu ar fi ales el, si e ales Geoana, e aproape totuna.
Ai mare dreptate in tot ce scrii. Doar ceva vreau sa adaug: doamna colonel Culcer e pe cale sa revina la TVR. Se vorbeste si de Avramescu, ca presedinte. Iti inchipui ce dezastru?

Anonim spunea...

@Lilick Securista culcer a pierdut anul trecut procesul intentat TVR, nu poate sa-si recastige postul avut! Stiu ca acum se judeca din nou cu TVR, dar este doar pierdere de timp. Deocamdata presedintele TVR este pesedistul Sassu, un om care a reusit sa pastreze pana acum un echilibru la Jurnal, poate cea mai neutra emisiune de stiri! Postul este al pesedistilor, asa ca degeaba latra pedeleprele la luna.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Citeste aici:

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-5402472-rodica-culcer-trebui-fiu-repusa-functia-director-stirilor-tvr-srtv-rugam-mai-asteptam.htm

Anonim spunea...

O intrebare ca in spiritul postarii tale am pus si eu la mine pe blog acum vreo doua ore. Intre timp au mai aparut informatii. Deci, o completare la intrebarea lui Hendrix: a fost facuta publica incheierea de la Curtea de Apel. Deci, da, exista in dosar transcripturile interceptarilor, iar judecatorii fac vorbire in document despre zicerea politistului Serban cu privire la Base si Tari. Si la multe altele...

Lilick Auftakt spunea...

Multumim, @Simona.