18 mar. 2009

EBA - candidatura "independenta"



Dupa discutia cu tatal ei Elena Basescu a decis ca nu va mai candida pe listele PD-L. Prin urmare si-a dat demisia din partid, pe termen scurt, doar pana ce trec alegerile din vara. Pentru a candida independent, asa cum doreste, are nevoie de 100.000 de semnaturi. O sa faca ea rost de la pedelisti, nicio problema. Si de echipa de campanie...Cat circ!
Sa speram ca fanaticii basescieni vor vota EBA si nu PD-L.

„E mult mai deşteaptă decât o credeţi. Candidatura ei e o obsesie naţională. Pentru cei care s-au grăbit cu această campanie, aş spune să privească mai cu atenţie la fiica mea. Nu când e pe podium. Şi acel «succesuri», dacă lăsa mai departe filmarea, se vedea că a greşit, dar cuvântul următor a fost «succese». Televiziunea i-a tăiat corecţia” - Traian Basescu
:)))

36 de comentarii:

Anonim spunea...

Poate candideaza si Andrei Hrebencicuc ca independent...si Minimus Prighena...show de show :)

Lilick Auftakt spunea...

@Mos Califar

Poate se face o lista cu independentii de la Bamboo. Daaa! :))

Anonim spunea...

Am scris si eu despre subiect, iar ce am zis ieri s-a adeverit. Asteptam dupa declaratia de aseara ca Elena sa faca o miscare (de fapt nu elena, ci consilierii tatalu :) ). Oricum, devine din ce in ce mai interesant :)

Anonim spunea...

Vaaaai, mor de ris! Si-a gasit PD minus L o... Obama dupa chipul si asemanarea partidului!

tony spunea...

o sa fie probleme pentru PDL legat de numarul de voturi.S-ar putea ca PNL sa profite de circul asta.

Anonim spunea...

Presupun ca acum madam Pippidi nu va mai vedea nici un impediment in a aparea pe lista PD minus L! Forza, Alinutza, ai infrint! La urma urmei, cred ca tot Alina noastra nutzionala i-a sugerat solutia maretului conducator, la fel ca si la momentul bocetului ca se duce Dragastolo pe drumul fara de intoarcere...

Momentul face parte din categoria "si cu dinsa-ntr-insa si cu sufletu-n rai", marca inregistrata PD... Cu o tusa groasa din "marele secret" al fericirii in cuplu: "Zici ca ea/el si faci ca tine"...

Anonim spunea...

@Mos Califar - ca intotdeauna, ai idei bune.
@Lilick - sau poate isi fac un partid.

Anonim spunea...

Lilick, eu am facut pe blogul meu un calcul simplu si astept corectii, daca se impun :)
pentru a intra in PE ar avea nevoie de vreo 120 mii voturi, nu de sute de mii,cum a incercat sa ma impresioneze :) 120 mii voturi, e floare la ureche

Lilick Auftakt spunea...

@Adi

Normal ca oamenii tatalui au facu tot aranjamentul. Ei, si acuma fanii inraiti ce votaza? PD-L sau EBA? :))

@Lulutza

Haha! "Eba, ma!" = Obama noastra!

@Tony

Hai ca vedem. :)

@Camelia

Am vazut ca ai postat mai devreme ca o sa calculezi. Hrebenciuc zicea ceva la tv de 200.000 de voturi. Dar si 120.000 tot e bine. E bine ca vor fi luate de la PD-L. :)

Anonim spunea...

@Camelia - pliz, refa calculele, baga o mica lamurire/manipulare!

In asa fel incit micuta Obama pedelista sa "suga" cit mai multe voturi care ar fi mers spre lista PD... Prietenii pricep de ce! Ca sint mai inteligenti decit "El"... :D

Anca spunea...

:)) Banuiam eu ca o sustii!

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Normal! :)Daca tu scrii ca o sustine si Tapalaga deghizat in "RH" negativ. :))))

Lucia Verona spunea...

Mi-e milă de fata asta. Nu e locul ei în politică. Pentru binele ei, sper să nu ia voturi. Pentru "binele" PD-L, sper să ia cît mai multe :)

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Da, da..trebuie sa avem grija de "binele" PD-L. :))

Anonim spunea...

E drept ca d-nii TRU, Preda, duduia Alina Mungiu-Pippidi se vor descurca de minune si fara salariile plus bonusurile de la PE, ca au - de bine de rau o profesie... Dar micuta Obama?! Daca disponibilizeaza Luxten o gramada din trintorii de pe statele de plata?! Si se stie bien ca disponibilizarile intelepte incep de la trintorii cu salarii mari, as zice indecente...

Ce se face micuta noastra Obama, daca nu mai are banuti de aruncat pe cirpitze, poshetzele?! Ca Daddy Cool e cam zgircit de felul lui (ca sa nu spun zgirie-brinza) si nu ar fi exclus sa fie convins ca locul odraslei este doar in politica la nivel cit mai inalt de salarizare... Ca acolo unde e vorba de munca si minima competenta nu ar vrea-o nici naiba, mai ales in vremuri de criza!

Asa ca... Forza, EBA, vei invinge! Sper sa te voteze toti trintorii si hahalerele, de care Romania este plina in exces!

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Cica semnaturile sunt deja stranse. Am citit pe undeva. Mai ramane ca fraierii probasescieni sa puna toti botul si sa o voteze.
Deja multi au pus! :))

Dan Trofin spunea...

dupa ce va fi aleasa europarlamentar, va reveni in PDminusL. asa a declarat.
deci fata lu' tata, in PE, va trece alaturi de Popularii Europeni, nu ?
ar fi o strategie buna de a castiga 1 loc in PE din partea PDminusL.
doresc sucesuri si, rog si indemn membrii portocalii, sa voteze "EBa" !
sa NU voteze partidul ci pe fata lu' tata !
dupa ce ca-i pricinuia grav imaginii matelotului, acum a comis-o si mai tare decat ne puteam imagina. nu pot decat sa ma bucur de gafele ce le poate face EBa si PDminusL, ce-l vor "ajuta" pe Locatarul de la Cotroceni sa piarda alegerile in toamna !
Yeees !

Anonim spunea...

EBa suna precum Xena! E scurt si usor de retinut.
Cum am scris si pe blog, e un brand in toata regula.
Daca nu ii iese faza cu europarlamentarele, fata lu tata poate sa se apuce de biznis cu produse EBA.

Anonim spunea...

EU

Mai fratilor si cumnatilor. Trebuie sa va spun ca baselu a facut cea mai inteligenta miscare posibila. Hai sa o luam cu inceputu

1. Incepand de astazi si pana la doua-trei saptamani dupa euroalegeri, numele de Basescu va fi ZILNIC in mass-media, si fara sa se oboseasca taticu sa iasa pe TVR, RTV sau laB1;

2. Daca PD obtine acelasi procent (sau mai bun - personal nu cred) de la parlamentare, iar Elena face minim 3%, atunci taticu isi poate face niste calcule privind propria candidatura si va avea argumentu sa iasa in presa sa spuna ca numele de Basescu este iubit de popor.

3. Daca PD scoate mai putin decat la parlamentare cu procentele pe care le va avea Elena (varianta plauzibila dpmd) atunci taticu va avea argumentu sa se ratoiasca la ai lui si sa le spuna ca se confirma ca poporu voteaza Basescu si nu PD

PS

NU inteleg de ce postatorul "TONY" crede ca PNL va profita de circ. La fel cum nu am inteles orgasmul cosmic de acum doua ore al lui Ludovic Orban care sustinea si el ca PD va avea mai putine voturi.
Rationamentul este corect pina la un punct (punctul 3 de la mine). Numai ca PNL (din pacate) nu va castiga nimic. Daca, sa zicem, in conditii normale PD ar obtine 12 mandate, acum, cu Elena independenta (vorba vine) va obtine 11. Dar al 12-lea va fi al Elenei. Deci PNL (si nici PSD+PC) nu va prinde vreun loc in plus. Mai mult, daca iese Antonescu presedinte - si imi este teama ca va iesi, din cauza unei defectiuni de azi dimineata din tabara Tariceanu - atunci PNL se va duce la vale. Cu cel mai bun orator din Parlament nu te poti duce in campanie la sat si sa convingi taranul sa te voteze. Cu prestigiul de fost premier, mai poti eventual sa mai scoti ceva voturi de la Cuca Macaii. daca are cineva o alta opinie referitoare la ce am scris, o astept.

Anonim spunea...

doar semnaturile sunt stranse ? pe listele de semnaturi s-o trece si gradul? ( de rudenie, nu va ganditi la altceva:)
eu cred ca se fac deja si simulari de vot :))

Lilick Auftakt spunea...

@PatrickDan

Sa le uram succesuri! Daca intra fata in PE si taica-su pierde in toamna, PD-L se duce! Hahaha!
Deja sunt certuri in PD-L. Unii spun ca personaje de pe lista nu vor mai intra din cauza Elnei. :))

@Medusa

Cumparati EBA! Dar am auzit ca EBA inseamna ceva obscen..parca in sarba. Nu mai stiu..Am vazut pe un blog intr-o zi.

@Camelia

Probabil! Haha!

Despre viata Mihaela Loghin spunea...

Au procedat ca la ”carte”! Sa mori de ras! Consilierii au avut o noapte ”grea”. Sa gasesti solutii pentru fata lu tata decat pentru insusi tata e intradevar o ...”provocare”! Au vrut sa fie azi peste tot, in media, in ziare!
Am vazut aseara un prim plan la iRealitaea TV cand tatucul a facut declaratia redata de tine, a avut un tremur asemnanator bolii parkinson! Sufera?!

Lilick Auftakt spunea...

@Despre viata

Da. Cica ia medicamente cu pumnul. E distrus.

Despre viata Mihaela Loghin spunea...

Pacat! Ar putea scapa cu suspendare pe motive medicale ;)!

agaX spunea...

un alt compromis care nu compromite :)

pedelistii nu au avut tupeul sa o taie de pe lista, iar fata a vrut neaparat sa candideze. solutia era una singura, nu cred ca le-a trebuit mult "consilierilor" sa o gaseasca.

eu m-am gindit si la citeva lozinci pentru bannerele cu domnisoara:

1. un agramat independent pentru romania!

2. un agramat la curtea regelui arthur!

3. lets vout for da successfuls peoples, uan independent, uan pleis in parliament (king size)

... sau cam asa ceva

beatris spunea...

Asa candidati.....asa alegatori,daca merg 30% din cetateni la vot ....ne meritam soarta....cred (am curaj sa fac pariu) ca din cei care posteaza aici au fost la vot mai putin de 10%......

Riddick spunea...

Ooof, ce-o mai forfecati !

Anonim spunea...

Ce dilema existentiala pentru pedelisti.... ce sa aleaga, partidul, sau fata tatii?

Mai ceva ca in fatala dilema a magarului lui Buridan, care a murit neputandu-se decide daca sa manance din capita de fan din dreapta sau din cea din stanga.

agaX spunea...

lilick, cred ca ai gresit spellingul la titlu' ... eba (am avut numarul la o masina "eba" ... ce sa-i fac, daca nu-s andrei hrebenciucu minune, astea-s numerele de care ma bucur eu) zicea ca cere ajutorul organizatiei de tineret a pedele (poate si al altora, sper ca riddicky sa n-o dezamageasca :) )

de aia, eu zic ca ea nu-i depune candidatura "independenta", ci "in dependentza"

agaX spunea...

beatris,
eu am votat, am votat pentru un viitor mai bun, pentru tinara generatie, pentru o romanie frumoasa si prospera ... am gresit? :)

Ionut POCLID spunea...

Da` daca sa plictiseste la Parlamentul European si vrea la NATO? O faca taica-sau ministru apararii?

Bursa Zvonurilor Politice spunea...

Sa vedem, poate o sa ia mai mult decat PD-L:-)

INCERTITUDINI spunea...

In urma cu 19 ani se zicea cam asa- copiii sefilor nostri vor fi sefii copiilor nostri.
Mi-e atat de ciuda ca se adevereste.

Anonim spunea...

Ideea e desteapta.

Se pleaca de la premiza ca oricum n'are ce pierde. Tipa e superficiala, chiar prostutza, cu o imagine de copil de bani gata, in fata careia toti tucalarii tatalui fac sluj.

Daca nu e votata (cum ar fi si normal) Basea nu va fi afectat de infrangere, oricat ar fi el de popular toate au o limita. In plus ea va ramane curajoasa care a candidat independenta. Seamana cu taica'sau, va spune lumea. Avantaj el.

Daca insa e votata (e f posibil la ce eforturi se fac in pdl) atunci va fi intr'adevar o reclama excelenta pentru Basel. E evident ca lumea ar vota'o doar datorita tatalui.

E clar ca PDLul are numai de pierdut la faza asta, insa nu pare sa deranjeze pe cineva chestia asta, ideea este sa'i testeze , chiar sa'i potenteze popularitatea lui Basea in ajun de alegeri prezidentiale.

Miscarea imi pare desteapta, mira'm'as Pippidi sa nu fi venit cu ideea asta.

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan

Da,da. E fooarte posibil ca Mungia sa fi avut ideea.

Anonim spunea...

Eu as paria pe faptul ca nu va strange cele 100.000 de semnaturi! Si nu pentru ca nu ar fi posibil, activistii pedeleprelor ar strange atatea semnaturi in cateva zile, daca ar fi nevoie de ele. Telenovela basesciana se apropie de final, dupa aceasta neasteptata demisie! Imaginati-va o zi din campania electorala a lu' nutzi! Imi este imposibil sa o vad in postura de candidat care sa vorbeasca liber cateva fraze corecte gramatical, macar atat! Despre o dezbatere televizata nici gand! Revistele umoristice si carcotasii ar scrie cu frenezie despre tampeniile scoase din gusa ei! Singura solutie ar fi sa taca inteligent, dar n-ar mai putea justifica candidatura ei! Concluzie: va strange 99.900 de semnaturi si va parasi scena electorala cu fruntea sus! Eventual se va face un nou scandal, fiind invocate anumite jocuri murdare care au vrut neaparat sa-i bareze drumul! Ha ha ha ha ha ha (hahait basescian)!!!