10 mar. 2009

PD-L la putere, Bog'art ia din nou contracte tari.


SC Bog’Art SRL a fost antreprenor general pe proiectul "Cathedral Plaza". Despre scandalul creat in jurul acestei constructii nu mai scriu, pentru ca a fost destul de mediatizat si gasim destule referinte pe internet. Se stie ca Adriean Videanu si PD-L au fost implicati in aceasta afacere. Patronul firmei Bog'art este Raul Doicescu, prieten de 18 ani cu Adriean Videanu, relatie care nu a fost ascunsa. In 2006 Videanu declara urmatoarele: "Este adevarat ca sunt prieten de ani de zile cu Raul si am facut afaceri impreuna, dar nu are nicio legatura asta cu proiectul si primaria".

Aflu insa astazi din Cotidianul ca Bog'art primeste un nou proiect de anvergura: "Palatul si biserica SPP". Ansamblul va fi format din 8 cladiri si va costa 31 de milioane de euro.

Criza mare mon cher!!!

15 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

@Valy

Multumesc mult! :) Si eu iti doresc!

Anonim spunea...

"Palatul si biserica SPP"??? Dar ce-i spp-ul asta? vreo secta noua???

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Da. Secta lui Basescu.:)))
Parca vad ca isi trage si buncare, canale subterane de legatura intre Cotro si Palatul asta...

Despre viata Mihaela Loghin spunea...

Am aflat, (se duce vorba!:)), ca aceasta firma are mai multe contracte in derulare (si incasari, evident!)decat avea pana acum ceva timp! Oare culoarea portocaliu este anticriza ;)?!

Ionut POCLID spunea...

E luna cadourilor nu?

Lilick Auftakt spunea...

@Despre viata

Ii stiu si eu. Erau in 2006 undeva pe Brezoianu. O sa ma interesez ce contracte mai au. Sunt sigura ca ai auzit bine. :)

Anonim spunea...

Ce inseamna SPP oare? Serviciul de protocol portocaliu?

Riddick spunea...

Cum a ramas pana la urma cu Cathedral Plaza ? Am auzit azi la radio Realitatea FM ca se/s-au retrocedat zeci de hectare in parcuri in Bucuresti, fiind vizat si Parcul IOR cu biseica de lemn, incadrarea terenurilor nefiind spatiu verde, ci permitand construirea in baza unui PUZ ulterior.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Probabil (sper) o sa se demoleze.

Anonim spunea...

Parcul IOR a fost deocamdata "retrocedat" primarului sectorului 3, sa faca ce-l duce capul cu el... Pretextul este ca numai Negoita-pd este capabil sa-i faca parcului igienizarea, sa asaneze lacul, sa mai investeasca din banii populatiei pe acolo. Dupa care, sa-l ofere pe tava clientelei partidului "de suflet".

Oprescu a afirmat ca va contesta trecerea parcului IOR din "zestrea" Primariei Capitalei in patrimoniul primariei sectorului 3, dar... Restul este tacere! Sau grup de interese, cica legitime.

P.S. De vina si pentru asta este tot Tariceanu si "penalii" lui, naturlich!

Anonim spunea...

Blog nou : Riddick-Ro, acelasi link.
Nu sunt sigur ca ramane asta denumirea definitiva. :)

Anonim spunea...

31 milioane de euro??? Scump doamna, scump! Mafiotii astia nu doar ca au un tupeu incredibil, dar cand este vorba despre banii publici sunt ca lacustele! Intrucat tot este criza, chiar se va construi asa ceva? Pentru SFIDAREA tuturor cetatenilor ce-si platesc contributiile catre stat? Pentru ca statul sa-si bata joc astfel de banii publici?
Cireasa de pe tort o reprezinta biserica. De cand si pana cand spp-ul finanteaza construirea de biserici? Ca sa ce? Sa se roage acolo sepepipistii? Cand? Am mari dubii ca se vor gasi sepepisti, daca vor avea timp teoretic pentru asa ceva, care sa mearga la biserica aia. Baietii astia au prea multe in comun cu fostii baieti cu ochii albastri si prea putine in comun cu biserica, drept consecinta. Romania mai este un stat laic sau am devenit o republica fundamentalista de rit ortodox? Unii confunda credinta cu ridicarea de biserici. Este ingrozitor ce se intampla!

Bursa Zvonurilor Politice spunea...

Clientela politica,domnule!

Lucia Verona spunea...

Dacă ţin eu bine minte, buildingul din Piaţa Aviatorilor, acela construit cu oarecare scandal pentru că e mai înalt decît antena TVR, tot de Bog'art a fost construit. Dar nu Videanu a dat autorizaţia, ci predecesorul lui :)

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Si mie mi se pare incredibila chestia cu biserica. Uite ce ii trebuia SPP-ului.

@BZP

Normal.

@Lucia

Predecesorul adica iubitul nostru presedinte. :))