2 mar. 2009

"Fata mea este model!":)




Elena Basescu: “Cred ca este preferabil sa ti se puna amprenta de "fata lui tata", decat sa fie speculatii din partea presei ca unele femei ajung in politica prin alte mijloace. Cred ca o stampila de "fata lui tata" este mult mai sanatoasa. (…)Nu ma intelegeti gresit. Se fac doar speculatii rautacioase si nefondate, dar decat sa se faca, prefer sa se spuna: "Este fata lui taica-sau. A ajuns acolo asa".”

4 comentarii:

Anonim spunea...

O fi postul de europarlamentar la Bruxelles un nou cadou de ziua domnisoarei Goe, dupa "cadoul" de citiva ani cu salariile de la Luxten. Care salarii luxteniste vor continua, probabil, ca sint mai consistente si astia din neamul lui Base nu lasa nimic din buzunar, odata ce s-au dedulcit la bani nemunciti.

Btw, cred ca in curind "fetita timida" implineste 30 de ani, asa ca ar merita ceva mai mult decit un biet salariu de europarlamentareasa. Cu care nu cred sa-si poata cumpara nici macar o posetica preferata pe luna! Poate imbrobodeste fetita un oligarh european, sau macar un "rege al posetelor"...

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Aproape 30...:) E nascuta pe 24 aprilie 1980. Pana acum insa (mai exact anul trecut) mintea ca are 24 de ani, ca sa nu se afle ca Hrebenciuc e mai mic cu cativa ani decat ea.

madalina ionescu spunea...

Eu nu ştiu de ce se miră lumea atât de mult. Dar era evident şi logic, doar nu credeaţi că se va duce să muncească pe brânci şi pe bune 16 ore pe zi. Una notăriţă de nota 7, pune ştampila, ia 10 milioane, alta stă în şedinţe şi printează texte, între reprizele de cafea. Logic. Jos pălăria lu tac-su, că a şiut să îşi apere fetele de muncă. Bravo lor, în cor !

Lilick Auftakt spunea...

@Madalina

Eu nu am observat ca se mira cineva. Pentru cei care tot aduc vorba despre asta e o maaare bucurie ca se intapla ca Basescu sa aiba langa el nu una, ci DOUA Elene. O "Elena" in politica alaturi de un sef de stat a devenit "cheia esecului", daca pot sa zic asa, de-a lungul istoriei noastre. Elena - blestemul conducatorului autoritar, calcaiul lui Ahile. :))