24 mar. 2009

PD-L: lista pentru europarlamentare

Citesc in Cotidianul ca PD-L e pe cale a-si definitiva lista pentru europarlamentare. Cu regret trebuie sa ii anunt pe sustinatorii PD-L ca lista nu va beneficia de imaginea Preacuratei Doamne Macovei. Aceasta nu a binevoit sa raspunda invitatiei partidului in vreun sens sau altul. Nici macar nu a multumit. Este pentru a doua oara cand Preacurata Doamna da cu flit portocaliilor, ceea ce nu poate decat sa ne starneasca hohote de ras.

Prin urmare, in fruntea listei partidului se va afla un trio formidabil: Stolo, TRU si Cristian Preda. Nu cred ca PD-L putea sa faca o alegere mai proasta. Dar poate ca doreste sa directioneze stampila alegatorului de pe casuta PD-L spre casuta pe care scrie EBa.

Partidul se afla prizonier intre gesturi de slugarnicie deplina si maraieli sub plapuma. De la o vreme parca nu le mai iese nimic. Legati ombilical de un Basescu ce aluneca pe o panta abrupta, portocaliii nu stiu incotro s-o ia. Iar lista pentru europarlamentare arata ca de fapt..nu au nici oameni.

5 comentarii:

Chat Noir spunea...

Din pacate PDL-ul, ca si PSD-ul, are o masa de votanti (pro Basescu de fapt) pe care nu o intereseaza numele din lista ... chiar si fara cei care gandesc tot o sa obtina un scor prea bun dupa dorinta mea.

Lilick Auftakt spunea...

@Chat Noir

Asta pentru ca nici nu se uita pe liste si se ghideaza doar dupa faptul ca PD-L = Basescu. Dar parca mai Basescu e EBa. Sper sa fie pusi in mare dilema. :))

Chat Noir spunea...

M-as bucura ca EBa sa ia toate voturile PDL-ului.

Anonim spunea...

Adica si-au orgasmizat...aaaa...organizat lista?

Petru Clej spunea...

Citiți articolul Andreei Vass

"Pe cine trimitem la Parlamentul European?"

în revista ACUM

http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?care=9415