6 mar. 2009

TRU si partidul oportunistilor de profesie.



In buzunarul lui TRU, politrucul cu limba lunga, locuieste un alt TRU – jurnalistul talentat. Cristi Sutu il trage de urechi azi, laudandu-l la superlativ… Cititi neaparat AICI.
In alta ordine de idei: ce cauta TRU pe listele PD-L pentru europarlamentare alaturi de Elena Basescu si Rares Niculescu? Eu cred ca e un loc care i se potriveste. PD-L a fost intoteauna un loc unde Patapievici (chiar daca nu e inca membru - dar asta nu conteaza) si Don’ Costel (de exemplu) se pot intalni fara greturi, sau unde Sever Voinescu si Prigoana isi pot da coate linistiti. Cunoasteti vreun alt partid in care oportunismul sa se reflecte atat de bine?

P.S. - Adi de la Paralele-Paralele se intreaba ce competente reale are TRU pentru Parlamentul European. Cred ca asta e ultima problema a PD-L. Sa se impiedice de...competente. :)

P.S.2 - Bye, bye TRU...spune Cotidianul. Oricum nu mai avea sute de cititori ca odinioara. A ramas insa fara "platforma" pe care isi expunea..."competentele". :)

34 de comentarii:

Anonim spunea...

PDL Iasi a propus-o si pe Pisiddi. Cuplurile de mari comici ai ecranului se reunesc incet-incet pe LISTE Cine zicea ceva, candva, despre " listaci" ?

Lilick Auftakt spunea...

@Mos Califar

Deci si Pissiddi o sa fie listaca? Ce inghesuiala pe listele PD-L. O groaza de oportunisti la placintele europene. :))

agaX spunea...

lilick,
poate vor sa organizeze la PE o brigada literar-artistica, cum aveau pe vremuri la IMGB ... ce vremuri, neica ... si ce limbi se trageau ...

Lilick Auftakt spunea...

@agax

Sper sa nu ne faca de ras si sa inceapa sa il linga pe presedintele PE... :))

Anonim spunea...

Vai, vai, vai, Lilick, m-ai speriat cu poza cu TRU, am scuipat in san imediat, sper ca la noapte sa nu am un cosmar.

Lilick Auftakt spunea...

Hai, mai, @Yoda...Chiar asa? Eu credeam ca o sa vi-l fac simpatic. :)

Anonim spunea...

EU

Hai ca ai ghicit ceva la fix

La bufetul de la Camera Deputatilor, in mai multe randuri, Sever Voinescu isi lua gustarea la aceiasi masa cu Prigoana. Si, pentru necunoscatori, sunt foarte multe mese la bufetul Camerei

Anonim spunea...

TRU este un model al pupincuristului perfect, un specimen care daca nu exista trebuia musai inventat. Lingai au mai fost destui, de la paunescu sau wctudor la acest jalnic TRU. Fiind un fidel cititor si forumist la Coti, cam de 2 ani incoace, am avut ocazia sa-l studiez pe indelete. Multa vreme am crezut ca omul asta doar exagereaza maladiv inerentele probleme aparute in timpul guvernarii liberale si pupincureste cu spor in dosul securistului de la Anvers. In timp mi-am dat seama ca omul asta este complet desprins de lumea reala, absolut patologic. Este practic imposibil sa observi ceva coerent in diareea lui verbala revarsata saptamanal in Coti. Eu nu pot sa cred ca un om rational, normal la cap, ar fi in stare nu doar sa duca pana la capat rationamentele sale ci chiar sa fie de acord cu el. Fanii basescieni nu sunt in stare decat sa zica tampenii de genul ,,excelent!'' sau ,,multumim TRU ca existati!'', nimic altceva! Pardon! Stiu foarte bine sa injure vartos pe cei ca mine care scriu critic despre ineptiile lui. Ultimul articol la care am postat, cel referitor la resuscitarea nationalismului primitiv de catre ba-secu, mi-a lasat un gust foarte amar.
De ce a acceptat TRU sa se inscrie in Partidul Derahat? Este un fel de oficializare a calitatii sale de agent electoral al pedeleprelor. De ce n-a facut-o pana acum? La aceasta intrebare n-a raspuns nici severica voinescu, care ne-a anuntat si el vara trecuta, inaintea alegerilor, trecerea oficiala in randurile partidului-stat. Jalnica shmecherie! Adica au fost pana acum ,,impartiali, neutri'', dar de maine vor fi pe fata pedelepre!
Eu refuz sa cred ca acest individ chiar va fi pe lista Partidului Derahat. Sau, daca va fi, va ocupa un loc neeligibil, undeva dupa locul 15. Faptul ca si pachidermul josnic pippidi este ofertata de pedelepre arata ca vor sa scoata la iveala toate ,,personulitatile'' undercover, pana acum! Dar acesti aprigi agenti electorali nu vor mai putea poza in ,,independenti'', acesta este handicapul lor.

Anonim spunea...

Nici nu merita TRU mai putin decit promovarea la cimitirul elefantilor politici. E drept ca extrem de bine platiti din bani publici, e drept ca lipsiti de griji si de orice suparatoare responsabilitate fata de boborul etern turmentat... Totusi, cimitir!

Partea neplacuta pentru TRU personal este ca va fi o reala "intrecere socialista", o competitie apriga printre parlamentarii poporani pripasiti din Romania: cine sa-i scrie discursurile mostenitoarei de dreptzi a tronului din Cotroceni, cine s-o stearga la buzoaie dupa eventualele discursuri in "plen", neplen sau semiplen, cine sa-i epileze mustata si sa-i stoarca comedoanele, cine s-o spele la fund, cine sa o pupe mai patimas in delicatu-i posterior, cine sa-i parcheze jeep-ul, cine sa-i duca "mapa profesionala", cine sa-i tina lectii de gramatica romana, cine sa-i prezinte vreun ginerica sau altul, cine sa-i scrie doctoratul...

Asta in caz ca nu se ofera pentru astfel de delicii altii, mai versati, de prin grupul poporanilor lui Berlusconi & Cie...

La urma urmei, asa scapam de multi martafoi si martafoaice si asta-i, deocamdata, prilej... sa traim ceva mai bine decit cu ei!

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Poate nu am ghicit. :)))

@Hendrix

Da. Tot ce ai scris e perfect adevarat. Nu stiu insa pe ce loc va fi pe lista. Asta ramane de vazut.
Doua lucruri as vrea sa le mai mentionez.
1. Faptul ca ziarul Cotidianul a ramas apoape fara cititori. Eu de exemplu, care citeam acum 2-3 ani aproape toate articolele zilnic, daca mai citesc un articol. Si nu pe zi. Pe saptamana. Si mai stiu o groaza care au abandonat citirea acestui ziar.
2. TRU acum lucreaza pentru Trustul Voiculescu. Crezi ca isi va da demisia, ori ba?

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Am citit ca TRU ii sustine candidatura Lenutzei. Vrei sa spui ca va fi trimis acolo pe post de dadaca? :))

Anonim spunea...

@Lilick Cum adica lucreaza la trustul lui voiculescu? Da si tu niste amanunte!

Anonim spunea...

@Hendrix - nu te ambala asa tare! aia mica si cu buze mari a lui Base are nevoie de o groaza de dadace, la cit de multe succesuri educationale are pina acum...

TRU & Cie vor fi la PE doar dadacele beizadelei baseshti, pe care o vor pregati pentru mostenirea tronului de la Cotroceni!

Ca "proiectul" ala cu "Nutzi Udrea - prima femeie Presedinte" se pare ca a cam raposat! E tzoapa individa aia, nimic de zis, dar e deja cam batriioara si nici nu este suficient de cunoscuta prin barurile si discotecile trendy ale noii protipendade...

Nutzi-buze siliconate s-ar potrivi mult mai bine profilului de... "O obama pentru toata suflarea sexy"... Daca nu ea, os pur bashesc, atunci cine?

Totusi, eu incep sa regret ca doamna Maria Basescu nu si-a inselat vaporeanul pe toate drumurile Constantei, asa cum a facut el, prin toate bordelurile din porturi... :(

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix
Pai nu scrie la GSP? Ai uitat ca era oaia care sugea de la doi lupi? Acum suge doar de la unul. De la Voiculescu.

Anonim spunea...

Pai ce altceva sa faca TRU pe acolo, decit dadaca beizadelei? Sau poate - cine stie - s-o visa ginere prezidential, ca tot nu are el "caracter slab, de fata mai degraba"...

Va imaginati ce copii reusiti ar putea sa iasa din asemenea "coalitie"??? Mai ales daca nash le-ar fi SOVantu, sau Prigoana... Merg si amindoi, engros! :)

Anonim spunea...

Bine macar ca iese in arena in culorile clubului, desi eu il mai tineam la echipa de imagine. Si nu-l mai tot lauda pe Sutu, este un jalnic prestator , ca si Cristian Oprea, Dinescu, Buscu, Lucescu si alti viermusi din cutia cu momeli a lui Vantu. Se vede de la o posta, crede-ma...

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Sutu e foarte simpatic. Are simtul umorului peste masura. Si se reflecta asta in tot ce face. Plus ca nu e patimas.
Buscu e foarte talentat si manipuleaza foarte fin.
Lucescu si Oprea sunt curajosi si inteapa acolo unde trebuie.

Anonim spunea...

,,Baetii'' au iesit din transee prea devreme, prin octombrie-novembre, cu directiva data gresit. Englezii au avut in primul razboi mondial un general, Haig, de cavalerie. Cand i s-a spus de noua tactica germana, a zis : ,,the machine gun is a much over rated weapon''. Vantu nu a studiat corect ,,plobema''.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Sincer. Nu te pricepi deloc. Nu-ti mai da cu parerea ca te faci de ras.:)

Anonim spunea...

O mostra de agramatism din Sutu, admiratorul lui TRU: "Sau saliva transparentă a unui personaj care-l desparte de Horia Alexandrescu vreo 2484 de ani de cultură şi civilizaţie, adică tot atîţia ani de cînd a plecat dintre noi Heraclit din Efes, zis şi Obscurul."

Lilick Auftakt spunea...

@Dl Vucea

Agramatism "din" Sutu? :)

Marius Mina spunea...

Conducerea editorială a ziarului Cotidianul a decis să renunţe la colaborarea cu jurnalistul Traian Ungureanu după ce acesta a confirmat că a acceptat să candideze pe listele PD-L pentru alegerile europarlamentare.

Traian Ungureanu este prezent cu comentarii în Cotidianul din 2005, remarcându-se drept unul dintre cei mai talentaţi şi citiţi comentatori, textele sale stârnind constant polemici în rândul cititorilor.

Cotidianul regretă faptul că Traian Ungureanu a făcut această alegere în defavoarea jurnalismului, îi mulţumeşte pentru colaborarea de până acum şi îi urează succes in noua activitate.

Decizia conducerii editoriale este consecinţa preocupării permanente de a delimita ferm opiniile politice de activismul politic, principiu pe care l-a aplicat şi în cazul altor comentatori care au optat pentru viaţa de partid.

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

Exact acolo facusem si eu trimitere cu link in text. Dar merci ca ai mai scris si tu o data. :)

Anonim spunea...

@Lilick Sa inteleg ca TRU scrie acolo despre fotbal? Unii zic ca s-ar pricepe, in orice caz este mai priceput decat la politica. Garantat va ramane cu postul respectiv, nu vad de ce ar renunta sau sa fie obligat sa renunte.
In privinta traseului sau politic ma tem ca a luat o decizie gresita. Halul in care arata, de clown la apusul carierei sau de betiv proaspat trezit din somn, nu cred ca il avantajeaza. Dimpotriva! Cand doar il citesti mai treaca-mearga, dar cand il mai si vezi senzatia de voma devine spontana. Figura lui ar putea fi folosita cu mult succes ca reclama pentru produsele contraceptive! Prevad un esec de proportii in politica. Oportunismul lui nu ma mira, ci prostia lui! El crede ca s-a suit in trenul mult visat, dar el nu stie inca faptul ca trenul merge pe linie moarta. Pentru simplul fapt ca locomotiva ba-secu va devine frana partidului in toamna, cand va deconta criza! Pentru ba-secua inceput The final countdown, iar saracul TRU inca n-a aflat!

Anonim spunea...

Nu o să mai aibă TRU parte de măreaţa platformă de la Coti? Pagubă-n ciuperci, îşi face blog de ioroparlamentar... eventual i-l face şi fiicei lui Papa Cool, că tot este el deosebit de dibaci la scris... hă hă hă! Cine i-a văzut blogul ştie despre ce vorbesc... :)

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

N-o sa ne creada nimeni daca spunem ca TRU nu stie sa scrie. Ca face greseli ingrozitoare. Asta stim doar noi si cei de la Coti care ii corectau la 3 noaptea imbecilitatile. Le mai ai?

Anonim spunea...

Din păcate, nu prea mai ştiu pe unde oi fi pus aberaţiile tru-riene... Oricum, nu-mi pare rău, ăla ar fi stricat ortografia şi a unui Graur... :)

Anonim spunea...

Oricum, e clar că lui Base i-ar fi convenit să pună pe lista de catindaţi pentru PE numai "nume grele" de fete uşoare de ambele sexe şi cît mai rele de muscă, pardon, bune de gură... Şi s-o păstreze pe fiică-sa aici, sub ochii lui de taticuţ "care are întotdeauna dreptate". Că aia mică e în continuare în căutare de armăsar şi cine ştie pe ce alt Joe din Drumul Taberei pune buzele, pardon - ochii!

Probabil că, la o "rotire a cadrelor" (a se citi remaniere guvernamentală), Bobiţa ar avea asigurat postul lui Nuţi Cucoş sau al Monicăi Riţi-Piţi... Sau măcar un post de secretar de stat într-unul din cele două ministere create special pentru "rezervorul de resurse" din organizaţia de tineret a PD-ului...

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Pai doar nu i-o fi rusine.. :)

Anonim spunea...

Va rog sa va potoliti! Ne destabilizati. Ati plecat de la omul acela si ati ajuns la tanara speranta, spre care tanjeste si o vrea Europa. De ce nu va potoliti, va spun lui Geoana!!! Nu glumesc ... dar nici mult nu mai pot sa ma tin ...

Lilick Auftakt spunea...

@George Serban

:)) Jos Geoana cu tot cu intelgerea lui cu Basescu pentru "minim 3 maxim 8 ani".

Anonim spunea...

Ce bucurie, propagandistii pdlisti nu se dezmint. Isi dovedesc pana la capat oportunismul, lipsa totala de coloana vertebrala, principii (care principii?), credibilitate. Ungureanu, inca un farizeu, ipocrit, un propagandist de ultima speta.
Foarte amuzante urmatoarele coincidente:
-euroscepticul TU candideaza pt Parlamentul European
-cel care a infierat votul proportional pe lista candideaza proportional pe lista, si mai mult recunoaste ca spera intr-un loc cat mai sus pe lista
-cel care a infierat in zeci de editoriale coruptia incompetenta si nepotismul nu are nimic impotriva candidaturii Elenei B. si nu mai scrie de multa vreme nici un cuvant despre Elena U., titularizarea ei ca ministru si anturajul ei
- partidul de suflet al candidatului TU face parte din Partidul Popular European, care este adversarul extinderii UE catre Turcia. Chestiunea Turciei esta una de capatai in politica UE si a Parlamentului European. TU in schimb este adeptul pozitiei anglosaxon-conservatoare si rau-intentionate (a Partidului Conservator din UK si a Republicanilor Americani) care isi doreste o primire rapida a Turciei in UE pentru a slabi si destabiliza UE.

Lilick Auftakt spunea...

@Traian Breazu

Absolut. Cu atat mai mult trebuie aratat oportunismul unor astfel de personaje.

Lilick Auftakt spunea...

@Traian Breazu

Multumesc mult. Astept cu interes. :)