28 mar. 2009

Imagini cu Popoviciu si Basescu. Presedintele ii ia apararea afaceristului


REALITATEA.NET - Traian Băsescu şi Puiu Popoviciu s-au întâlnit la lansarea cotidianului " Averea"

Asa cum banuiam de aseara, au aparut si imaginile cu Basescu si Popoviciu. Deci presedintele a mintit ieri prin intermediul purtatorului de cuvat. Intre timp insa Traian Basescu a inceput sa ii ia apararea afaceristului:
"Unde-i crima lui Popoviciu? Că a făcut o investiţie de câteva miliarde în Bucureşti este o crimă? Asta este impresia publică şi este greşită. Problema înţeleg că este în zona legalităţii transferului terenului, dar de aici până la a blama o investiţie de asemenea dimensiuni este o eroare", a spus Basescu - Adevarul
Nu aveti impresia ca apartamentul fetei si chiria pe conacul unde si-a deschis aceasta cabinet notarial ar putea sa fie un micut cadou din partea lui Popoviciu pentru presedintele nostru drag?

P.S. - Cititi mesajul Roxanei Iordache catre "Bibicul" Basescu. E de exceptie! :)))

18 comentarii:

tony spunea...

Vad ca sunt si Patriciu si Columbeanu.Cu astia o fi vorbit?

madalina ionescu spunea...

"Şi nu i-a dat, i-a luat, şi nu era maşină, era bicicletă". I-a luat apărarea, deci vrea să "se-mpece", dar să vedem dacă vrea şi Grivei.

Mos Califar spunea...

Vai se poate sa folosesti termenul "cadou" ? Ce urat...Spune-i draga "spaga" pe romaneste ca nu se supara, banii n-au miros

Lucia Verona spunea...

Dar cum e cu legalitatea transferului? Primarul Capitalei nu avea nimic de zis atunci?

dramoleta spunea...

Lilick,

Am scris despre acelasi lucru si eu :)))

Poate cu o "victima" tot ne alegem, vorba lui Mos: un sut in fund il asteapta pe Morar! :)))

Liviu spunea...

Pai e bine, ca doar tre' sa stie si 'natia' care oligarh e bun si care-i rau.

Timp de cateva zile am stat cu sufletul la gura, dar acum, in fine, alesul neamului s-a pronuntat: Popoviciu e oligarh din aia bunii.

Am rasuflat si noi usurati si acu' stie si procuratura de cine sa (nu) se mai ia.

tony spunea...

Ii este frica.Daca ar putea,l-ar pupa in fund pe oligarhul asta de Popoviciu!

dramoleta spunea...

Blogosfera portocalie e în silenzio stampa? :)))

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Probabil. :)

@Madalina

Ar face bine sa nu vrea. Dar vezi cum Popoviciu ii are la mana pe toti. E manjit si Bibicul de nu mai poate.

@Mos Califar

Am vrut sa fiu finuta si sa nu lovesc si eu un om doborat. :)

@Lucia

Am verificat pe site-ul PMB. Transferurile s-au facut cam pana in martie 2005.

@Dramoleta

Poate ii da un sut si lui turcan. :)))

@Liviu

:)) Hahah! Rai da buni!

@Tony

Deja ii face temenele.

@Dramoleta

Silenzio Tampa!!! :)))))))))))

Draghi spunea...

Ma intreb si io asa... Livezile de la Agronomie au fost date lui Popoviciu pe barba rectorului sau a decanului, sau a avut si el aprobare mai de sus? ;)

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi

Cred ca o sa aflam. Tatal lui Popoviciu a fost prof la agronomie.

Bogdn Olteanu spunea...

Pai cum sa nu ii ia apararea? De unde se dau aprobarile pentru lucrari de asemenea anvergura, nu cumva de la Primaria Generala? Cine a facut reteaua de drumuri din cartier? Nici macar nu as spune ca e un proiect rau, dar de ce nu si-l asuma Basescu, e una din putinele caramizi pe care le-a pus cit a fost primar. E clar ca daca minte atit de nervos are ceva de ascuns...

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan Olteanu

Sigur! Deja il recunosc dupa fata cand minte abject. Multi probabil au fost cumparati de Popoviciu, dar sa nu mai faca caz ca el e...curat!

Anonim spunea...

Nici nu ma indoiesc de faptul ca nici Mircea Basescu n-a mancat usturoi cu Popoviciu. Tot fost comandant de nava, tot "anticomunist" si "luptator anticoruptie". In iunie 2005, firmele lui aveau datorii la stat de vreo 530 de milioane de lei. Mizilic, pe langa afacerea cu nava Crisana, o hotie minutios analizata in raportul Vonica. E vorba despre niste reparatii efectuate pe un santier din Yokohama,in Japonia si soldate cu o factura super-supraevaluata. Comandantul navei era nimeni altul decat Mircea B. In tara, dupa ce "organele" au fost sesizate asupra matrapazlacului, nava a luat foc, in mod misterios, la chei, cu putin inainte ca echipele de control sa urce la bord pentru a evalua costisitoarele reparatii.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Probabil ca asa e. Nu mai stiu daca am citit despre asta sau nu. Dar o sa-mi copiez mesajul tau in calculator sa vad ce mai aflu. Merci. :)

Anonim spunea...

@Lilick
Cand o sa am ceva mai mult timp, iti transcriu mot-a-mot fragmentul cu pricina din raportul comisiei parlamentare de ancheta privind actele de coruptie, un raport incheiat in 1993 si citat de presa ca "Raportul Vonica", (de la numele senatorul PDSR Romul sau Romulus Vonica.) Interesant este ca raportul contine si o sectiune separata, asumata integral de opozitia parlamentara de atunci. Republicarea documentului (care este unul extrem de riguros) ar arunca o noua lumina asupra afacerilor si grupurilor de interese pe care s-au cladit carierele multora dintre cei aflati inca in prin planul vietii politice sau doar publice (i.e. fratii Basescu).

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim


Ok. Multumesc mult. Te astept. :)

Roxana Iordache spunea...

@Lilick. Mulţam! :)