22 mar. 2009

Listele pentru europarlamentare - PNL trebuie sa puncteze!

Scriam acum cateva zile AICI ca PNL are nevoie de un scor bun la europarlamentare ca de aer. Acum, la incheierea Congresului Extraordinar, cred ca lista finala a liberalilor pentru alegerile din vara va fi si primul test pentru noua conducere a PNL. Partidul ar trebui sa profite de greselile pe care PD-L le-a facut cu recentul scandal “Alina Mungiu-Pippidi versus EBA” si sa puncteze. Votantilor trebuie sa li se ofere o alternativa fara cusur la listacii PD-L in frunte cu locomotiva EBA. Iar PNL poate. Poate sa ofere asa ceva. Ne-a convins si in 2007. Am scris pana acum de Weber, de Daianu, dar nimic despre liberala Ramona Manescu, cea care a fost declarata europarlamentarul anului 2008 la categoria Educatie si cultura in cadrul galei “The Parliament Magazine Awards”. Mai multe detalii cititi in The One.
Sa nu ne mai intrebam de ce nulitati ca EBA obtin procente de 16% in preferintele electoratului, daca lumea e impiedicata sa cunoasca alternative. Iata ce inseamna o alternativa PNL la EBA-PD-L. Stiu ca e aiurea sa fac o asemenea comparatie...dar uneori e necesar:

10 comentarii:

Dan Trofin spunea...

are o prestanta inalta Ramona !
si, nu ma refer doar la inaltimea fizica ci si, la nivelul profesional, la care a inteles sa-si respecte alegatorii ce i-au dat votul din Romania, pt a-i reprezenta pe ei, cat si pe ceilalti cetateni europeni !
este, alaturi de Magor si Cristi un tanar parlamentar ce face cinste romanilor !
oricum, va fi pe o pozitie eligibila, asta o stiu sigur de aproape 1 luna. merita sa ne reprezinte din nou !

Lilick Auftakt spunea...

@PatrickDan

Asa e! Dar sa vedem daca si celelalte persoane de pe lista scurta se ridica la acest nivel.

Anonim spunea...

sa vedem cum o sa arate lista...pt ca umbla zvonuri cum ca renate weber si daianu se vor evapora de pe lista, ceea ce ar fi o porcarie avand in vedere prestanta celor doi europarlamentari.
in orice caz despre ramona numai de bine:p

Marius Mina spunea...

Voluntariat gloabei lui Basescu.Ei asta vor free PR.Lasati-i sa sucombe.

Anonim spunea...

Orban ti-a auzit dorinta - si astfel a ajuns (spune "prietenul" tau Andrei Badin) Nooooooorica Nicolai cap de lista la europarlamentare! Al doilea pas (din lungul sir) pentrutru obtinerea victoriei? Succes!

Anonim spunea...

Lilick,

Ar trebui sa uitam de EBA.
Siglă sau Bobiţă, ce-o fi, pentru mine nu există.
Prea multa atentie strică de cele mai multe ori.

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan Ilasc

Desigur. De aia am si scris. Vom afla curand.

@Marius Mina

Poftim? Cm adica sa-i lasam?

@Dan Stoica

Daca Orban va trebui sa afle ceva pot sa-i scriu si direct. E foarte bne ce scrie Andrei Badin.
Tu esti pe dinafara si cu siguranta votezi EBA.

@dramoleta

Asa e normal. Dar unor tampiti trebuie sa le arati mura in gura diferentele.

Anonim spunea...

Stai linistita ca e greu. Observ cum Antonescu deja e presedintele care ii "uneste" pe toti si se va vedea asta inca din lista de la europarlamentare...

Elisa spunea...

Poate ca mai gandesc si altii ca mine si au spus-o deja .Ceea ce trebuie sa faca Crin Antonescu acum mai ales pana la alegeri..si prezidentiale,ar trebui sa abandoneze,nu complet,atacul la partea adversa..puterea si sa pedaleze pe ceea ce au facut si fac in prezent ei liberalii,ceea ce propun in parlament si ceea ce este benefic pentru oamenii de rand.Lumea nu vrea sa mai auda espresii de felul"vom face","va fi",vom incerca",etc.Sunt sigura ca au o lista de chestii" pe care deja le-au facut ,sa promoveze prezentul si trecutul apropiat si sa nu amaneteze viitorul nicidecum.Si daca vor fi destepti si nu se vor faramita si vor renunta la orgolii in interior,atunci va fi bine si pentru ei si pentru noi.Crin face parte inca din generatia tanara si va aduce lume tanara la vot care nu mai putea sa-i suporte pe ceilalti de orice culoare ar fi fost,eu asa zic.

Anonim spunea...

http://www.mediafax.ro/politic/norica-nicolai-cap-de-lista-la-europarlamentare-surse.html?1687;4087772

Vezi despre ce vorbeam?