10 mar. 2009

"Controlorii" lui Boc


"Guvernul Emil Boc a abrogat prevederile potrivit carora personalul Corpului de Control al premierului trebuie sa aiba studii universitare juridice, economice sau tehnico-medicale si cel putin trei ani vechime in activitatea de control sau cercetare penala, jurisdictionala, transmite NewsIn.
Potrivit ordonantei de urgenta privind desfiintarea Cancelariei Primului-Ministru, publicata in Monitorul Oficial, la data intrarii in vigoare a actului normativ “se abroga teza finala a alineatului 13 al articolului VII din OUG 3/2009 pentru modificarea si completarea unor acte normative referitoare la organizarea si functionarea unor structuri din cadrul aparatului de lucru al Guvernului (…)”.
Teza finala a alineatului invocat, abrogata de Guvern, prevede ca “personalul Corpului de control al Primului-Ministru cu atributii de control trebuie sa aiba studii universitare in domeniul juridic, economic sau tehnico-medical, in functie de specificul actiunilor de control, si o vechime de minimum trei ani in activitatea de control sau cercetare penala, jurisdictionala”
. - ZIUA

Cand citesti asta nu te gandesti oare ce soferi, femei de serviciu sau rude de la tara fara studii vrea sa mai aduca Boc in Guvern? Pe de alta parte de ce "controlorii" astia ar trebui sa aiba studii superioare? Cei de pe RATB nu au, si uite ca se descurca de minune cu amenzile. :)))

16 comentarii:

tony spunea...

I se trage de la cazatura in cap.Ce vrea sa controleze cu astia? Afacerea Sterling ?

Lilick Auftakt spunea...

@tony

Probabil de la asta i se trage! :)
Dar pe bune, cred ca vrea sa-si aduca nepoatele si matusile de la tara.. :)))

tony spunea...

sa nu fie mai mult de gradul 5 colateral!

Lilick Auftakt spunea...

@tony

Cine o sa mai stie? Ca doar nu le cheama pe toate Boc, chiar daca sunt rude... :)

tony spunea...

Acum 18 zile turuia despre crestere economica 2% si deficit 2.5%,despre cel mai mare buget pentru investitii.Acum spune ca e jale ,ca trebuie un imprumut de 20 miliarde.E de plans ca avem pe Boc prim-ministru.

Lilick Auftakt spunea...

@tony

Din cauza lui Basescu e asa. Ce viseaza ala noaptea ii pune in gusa a doua zi lui Boc. Apoi viseaza altceva si ii pune in gusa lui Boc a treia zi ce a visat. Si tot asa...Oscilatiile lui Boc sunt de fapt razgandirile lui Basescu. Ca Boc nu e chiar asa razgandac.

Lucia Verona spunea...

Îi vor controla premierului pulsul şi tensiunea arterială , îi vor controla de bombe şi şişuri pe cei care intră în Palatul Victoria, vor controla traficul pe ruta Bucureşti-Cluj... Sunt multe de controlat şi fără studii; de ce eşti rea, Lilick? :)))

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Ai dreptate. Dar incercasem sa gasesc si eu ce se poate controla fara studii, si nu i-am gasit decat pe cei de pe RATB din prima. :)))

CRadu25 spunea...

@Lilick: "Ca Boc nu e chiar asa razgandac". Ha, ha, ha! Boc nu e, punct. Individ asa lipsit de idei proprii n-am vazut in viata mea. Dupa ce s-a perfectat alianta minune, combateam la birou cu colegii care ar fi cea mai proasta varianta de PM. Si, evident, Stolojan iesea la zar intotdeauna. Pana a aparut o fatuca si ne-a zis: "Se poate si mai rau, Boc". Ne-a umflat rasul si am zis ca se tine de glume la cafeaua de dimineata. Ei bine, uite ca se poate. Ce America tara tuturor posibilitatilor? Romania o bate de la mare distanta. Unde altundeva putea ajunge, "democratic", o nulitate absoluta in fruntea bucatelor???

Anonim spunea...

Astia de la tara, ca Emilica Bocu, au o gramada de rubedenii. Parca tot erau el si consoarta profesori pe la facultati din alea clujene, de cam impart diplome degeaba de zeci de ani... Regret, dar am vazut prea multe cazuri din astea clujene, cu note maxime si minte putina spre deloc!

Iar acum, cu atitea "private", pentru suma potrivita, mai orice... peltic la cerebel se poate dota mintenas cu orice patalama, eventual si cu un doctorat! Mai ales daca are si proptele suspuse... Ati uitat de marea avocata de succes Nutzi Udrea? Stiti cam cite diplome universitare, in toate domeniile posibile si imposibile, are Monica Ritzi-Pitzi???

Despre viata Mihaela Loghin spunea...

Ha!DA! Angajarea personalului Corpului de control al p.m. se face numai pe baza INCREDERII acordata de onor p.m.boc!
Conform OUG 3/2009 Art. VI alin.12
”Personalul Corpului de control al primului-ministru este încadrat numai pe baza încrederii acordate de primul-ministru şi cu condiţia semnării unui angajament de loialitate.”
Am scris si eu http://mihaelaloghin.blogspot.com/2009/03/concurs-de-incredere.html

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc @Mihaela

Incredere??? Dar ce e asta? Secta? Isi aduce penticostalii lui?

Despre viata Mihaela Loghin spunea...

Pai numai astia trec Concursul ...de INCREDERE instituit prin OUG 3/2009!
Eu m-am gandit si la sintagma -”retragerea increderii” care are ca efect revocarea incadrarii si care este,de asemnea, un act abuziv intrucat se incalca prevederile Codului muncii ce instituie ”incetarea contractului de munca din motive imputabile salariatului”.Acesta fiind NEDEMN DE INCREDERE i se retrage increderea desfacandu-i-se contractul de munca!
A fi NEDEMN DE INCREDERE o fi Abatere?! Cam asa se intelege:))!

Anonim spunea...

@Despre viata

Foooarte ciudati sunt. Oare la cat timp verifica Boc gradul de incredere pe care se mai poate baza? :) Si cum face asta?

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza si CRadu25

Nu pot sa inteleg de ce comentariile voastre au fost ascunse de platforma asta. (Aoleu...incep si eu ca Patrasconiu - hahahahaha)

Despre viata Mihaela Loghin spunea...

Masura increderii o fi pe ...masura sa;))!