31 mar. 2009

Mitocania in stare pura: Traian Basescu il jigneste pe Andrei Badin! "Bai, caraghiosule!"




MEDIAFAX - "Preşedintele Traian Băsescu a avut, marţi, la sosirea în Palatul Parlamentului, un schimb de replici cu cei aflaţi într-un studio mobil al Antenei 3, unde erau invitaţi liderii PNL Călin Popescu Tăriceanu şi Teodor Meleşcanu, adresându-i-se jurnalistului Andrei Bădin cu formula "Băi, caraghiosule!".

24 de comentarii:

Chat Noir spunea...

Bădin e un domn ...

Lucia Verona spunea...

Ce nesimţire!

Lilick Auftakt spunea...

@Chat Noir

Si Basescu un marlan.

Mos Califar spunea...

Ehe, au trecut 20 de ani de la " Bai animalule " lupu-si schimba parul dar naravul ba. Jalnic

Chat Noir spunea...

Subscriu. Pisica neagră tramvaiu' treişpe ...

gugu spunea...

Nu l-a facut gaozar? Inseamna ca Andrei Badin nu apucase sa-i puna nici o intrebare.
Nu l-a facut nici tigan imputit? Inseamna ca Badin nu-i solicitase un interviu.
Nu i-a zis nici "M..e , ma!"? Inseamna ca presedintele nu desfacuse inca a doua sticla de tarie.
Bun! Andrei Badin scapat ieftin.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Asta arata clar din ce familie de mitocani e Basescu si ce educatie precara are. Desi, nu mai era nevoie. Cred ca nu l-a auzit nimeni niciodata pe Badin la TV sa coboare discutia intr-o asa mocirla.

Lilick Auftakt spunea...

@Gugu

Asa e. A scapat ieftin. Putea la fel de bine sa il scuipe. :)

Chat Noir spunea...

Ştacheta noastră e întotdeauna ridicată. Sper ca Andrei să rămână întotdeauna un opozant şi nu un bob de mazăre ...

dramoleta spunea...

Asta este reactia unui invins, nicidecum a unui invingator.

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta

Evident! E terminat! :)

Draghi spunea...

Andrei e extraordinar de eficient in materie de comunicare. Cuvintele lui taie in carne vie. De aceea nu il sufera Basescu. Pe Ciutacu nu il sufera pentru stilul "de cartier", care e inteles si de cei care il aleg pe Basescu. Ne putem considera norocosi atata timp cat astfel de oameni exista.

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi

Nu ma idoiesc ca Basescu are cosmaruri noaptea din cauza lor. :)

Anonim spunea...

Mitocanul, tot mitocan.

Lilick Auftakt spunea...

Buna @Josephusflavius!

Ai un blog nou?

Liviu spunea...

De la Basescu nu cred ca mai asteapta nimeni nimic (in afara de aia pe care-i tine in functii).

Cel mai tare m-a amuzat Geoana, care nu stia cum sa-i mai dea dreptate. A fost o modesta repetitie pentru blatul de la prezidentiale.

Profit de ocazie ca sa-i salut pe "oamenii de bine" de la servicii care monitorizeaza postarile de pe acest blog.

Lulutza spunea...

Cred ca mai multe si mai intunecate cosmaruri ii da acum lui Base fostul lui vajnic sprijinitor pina prin 2005: Sorin Rosca Stanescu.

Eu intotdeauna am spus ca, din punctul meu de vedere, decit prieten cu un prost, mai bine dusman cu unul inteligent! Acuma, ce-i drept, ca numai prostii pot fi prieteni intre ei, mai ales la imparteala "cascavalului", iar... neprostii nu stau prea mult timp in compania lor, mai degraba agresiva si mitocaneasca prin definitie. Ca, se stie, prostul, daca nu-i fudul, parca nu e prost destul.

Adevarat, viclenia lui Base si puterea lui de a manipula... prostii e una cu totul iesita din comun, dar el a uitat ceea ce stia mult prea bine odinioara... Ca nu conteaza CUM este un politician, ci conteaza si cum se poarta cu presa si cum reactioneaza la critica si atentionari.

Lui Base i s-a urcat rau de tot la cap puterea, se crede providential si omnipotent. Iar pentru asta este de vina si vestita Curte Constitutionala, care i-a cintat prea mult in struna.

Despre cum flata si "mituia" odinioara presa acest "Zmeus" preaputernic de azi:

http://sebastian-corn.tapirul.net/72/insemnarea-72/

Citi dintre "gaozarii", "tigancile imputite", "caraghiosii" de azi au participat la acest chiolhan pantagruelic, platit de Base din bani publici, desigur, ca nu era sa-si tina campaniile din salariul personal?

Pe Base asta presa l-a facut sa existe ca om politic si l-a ridicat, presa s-a infruptat chiolhanele lui si i-a plins de mila odinioara, ba ca nu e lasat sa faca nimic bun ca primar, ba ca el ar fura cu masura, acum tot presa sa se lupte cu monstrul pe care l-a creat!

tony spunea...

In ritmul asta,dupa alegeri se va muta intr-un penthouse de maxima siguranta !

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Mai bine o garsoniera confort trei. :)))

Anonim spunea...

Da, dar nu prea ma pricep...

Lilick Auftakt spunea...

@josephusflavius

Pai orice intrebare ai o poti lasa aici. Daca stiu eu sau altcineva iti raspundem. Tu posteaza in continuare. :)

Pro DOC spunea...

Scuze ca reiterez un comentariu pe care l-am postat deja pe EVZ, dar fiind acolo monitorizat cu precadere, va ajunge la tinta cu DHL-ul. Mai ales ca "celula" de criza din subsolul Modroganului a dat toata noaptea si dimineata la taste, asa ca merita din plin un mic "refreshment" la pranz.

Badin nu-i catusi de putin caraghios, iar la meciul case, Basescu il bate pe Nastase!
Lasam la o parte ca si-a cumparat el insusi un mega-apartament, in vila, cu doar 18.000 de dolari (cine mai poate face asta in Romania?). Pentru casele Ioanei insa, a facut rost nu de o Tamara, ci de doua, pe putin. Creteanu care i-a vandut d-sarei Ioana un apartament sub pretul pietei, iar Casuneanu i l-a finisat si mobiliat. (I-o fi pus si TERMOPANE?) Sigur ca da, d-soara Ioana a spus ca si-a cumparat penthhouse-ul cu banii obtinuti din vanzarea vilei din Corbeanca, vila care a fost, la randul ei, aproape un cadou dat de Euroconstruct, firma de la Golden Blitz. Basca, de lansarea oficiala a proiectului Baneasa, al lui Popoviciu, s-a ocupat ex-primarul Adriean Videanu, prieten cu Basescu.

Toate acestea si multe altele se afla, bine documentate, pe site-ul lui Badin. Facandu-l "caraghios" pe Andrei Badin, chipurile in gluma, Traian Basescu a incercat sa-l minimalizeze si sa-i arunce in deriziune toate dezvaluirile fierbinti. Daca cel putin in termeni de case si "tamare", Basescu il cam intrece pe Nastase, diferentele dintre cei doi politicieni raman exclusiv cele dintre "naturelul" de manea al primuluii si educatia, etichetata de bizoni drept "aroganta, a celuilalt.". Ii mai separa si dispartia unei flote comerciale versus fluturasi si stegulete de campanie.

Pur si simplu deprimant de "caraghios", nu-i asa?

Pro DOC spunea...

Si apropo de "hanaliza". Am fost banat si eu la EVZ, desi am protestat, inclusiv cu emailuri la webmaster. Mi-am rezolvat "cestiunea" trecand pe fibra optica, fapt ce-a atras schimbarea automata a IP-ului.

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!