9 mar. 2009

Basescu o umileste pe Alina Mungiu Pippidi in direct


Traian Basescu, la TVR1, despre Alina Mungiu Pippidi, in scandalul "Alina contra Elena":

“Stiam ca doamna Pippidi se ocupa de securisti. Nu are varsta (Elena). Stiam ca doamna Pippidi se ocupa de infractori. (...)N-are decat niste amenzi de circulatie (evident tot Elena). Putea sa ma caute la telefon daca avea vreo problema. Chestiune de minima eleganta.” A mai spus ca Alina Mungiu vrea “sa-si construiasca notorietate pe asta”. Pe tema asta. Cu Elena.:)) …

Asta dupa ce a insirat niste motive pentru care nu vrea sa se pronunte in legatura cu eventuala candidatura a fiicei lui:

1. - nu stie de nicio lista a PD-L.
2. - e "femeie la 29 de ani" si nu o poate dirija. In plus nu a vazut-o de o luna si nu a vorbit cu ea.
3. - atunci cand s-a pronuntat pe problema prieteniei ei cu Hrebenciuc JR i s-a reprosat ca e dictator.

:))))

27 de comentarii:

tony spunea...

Alina Mungiu l-a facut presedinte.Asta este rasplata.

Anonim spunea...

Eu am incercat sa ma uit la ambele emisiuni si am scris niste chestii pe twitter si le trec si aici cronoloic:

Il ascult pe Basescu pe TVR.. deocamdata e destul de temperat. nici o stire nu poti scoate din ce a zis pana acum

(pe realitatea) acolo e altceva acolo care scoate rating mai mare: TRU prin videotelefon se cearta cu tolontan si cu buscu ;)

toata tevatura condusa de tatulici, cu hrebenciuc in studio si cu patriciu in altul. ee, ce mai zici? s-au cacat pe basescu

Regret ca nu am doua televizioare

Ia, vorbeste Traian de Elena si de familie :))

Ce exprimare de presedinte de stat: "ta-su", "fii-sa", "fii-mea"

Iar in partea cealalta Patriciu ii da dreptate lui TRU :))

Basescu sigur a aflat ca vorbeste Patriciu pe Realitatea si prelungeste emisiunea desi baiatu' ala ii zice ca nu mai au timp :))

ce-mi place lupta mediatica :))

Gata. Basescu a iesit. Si-a dat seama ca a pierdut in seara asta

Tatulici se joaca cu focul cu Patriciu si nu-l vad bine. Hrebe il apara intr-un fel pe Patriciu

Patriciu nu-i prost deloc. Bine, nici n-am crezut vreodata ca e. Dar pe Tatulici il banuiam de mult de aceasta "calitate"

Iar pe Hrebe l-a excitat o idee de-a lui Patriciu :)) ... Asa a zis =))

Tatulici se ia si de Hrebe :)) are un tupeu prostesc

cam asta pana cum :))

Anonim spunea...

A incurcat-o Basescu cu moldoveanca de Mungiu!!! Acum o sa dea Alinutza pe goarna ca a ei a fost ideea din 2004, cu o luna inainte de alegerile prezidentiale, ca Dragastolo sa se dea suferind si sa-i lase locul lui Base cel Mare.

Serviciu nerasplatit de Base nici pina in ziua de astazi... La arme, cetatzene moldovence!

P.S. Alinutza (si prin ea asa-zisa societate civila) chiar are telefon cu acces direct la Base cel Mare??? Pai sa-l foloseasca sa-si ceara tantiemele pentru cite servicii si propaganda i-a facut lui Base si Nutzi 1 si Nutzi 2 in ultimii ani, nu sa-i faca reprosuri cu privire la "femeile" lui timide si timorate!

Anonim spunea...

Am spus la un moment dat ca nu se poate nici macar o stire din ce a zis Basescu pana in acel moment pentru ca am ratat momentul in care a vorbit despre Geoana ;))

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza si @Tony

Nu mai pot de ras. :)))
Aveti dreptate. Asa o sa si-o ia toti intelectualii de elita care nu vor mai linge, si o sa aiba tupeul sa ridice capul din pamant acum sa-i spuna ca greseste. Asta e multumirea lui! :)))

@Adi

Multumesc muult de tot. Daca mai ai ceva sa ne mai dai. Eu nu am putut sa-l urmaresc pe Patriciu.

L-a umilit si pe Geoana. O sa aflam ce a mai zis si din presa. :)))

@Lulutza

Vorba lui Inima_Rea:

"Inima-Rea Says:

March 9th, 2009 at 9:35 pm
Solidaritate: Ori toţi să muriţi, ori toţi să scăpăm."

tony spunea...

sa vedem maine daca Geoana mai poate sa o scalde.

Anonim spunea...

@Lilick - imi raspunzi la ce am postat tardiv la tema anterioara? Pai atunci sa pun si aici "Apelul catre bobor"... Daca luzeritza aia de Alinutza nu s-a prins la timp ce se astepta de la ea... Adica sa fie o buna dadaca pentru beizadelele europarlamentare, asa cum a fost si pentru taticii lor! hihi!


Sa trimitem in PE exclusiv beizadelele lu' Base, Prigoana, Cocos-Udrea, Casuneanu etc si sa dam acatiste ca mai scapam de ei! Macar o vreme, pina capata experienta internationala si se intorc in Romania, sa mosteneasca posturile politice ale parintilor!

Ca asa incepe sa mi se para firesc intr-o tara de rahat, ca Romania!

Sa ne exprimam "solidaritatea" atit de dorita de musiu Base! cu beizadelele lor impertinente si cu... melcii lor nesatui...

@#%@%^&U^&##^%#%@@@@%^(*&*[][ !!!

Anonim spunea...

Mihaiu se ia tare de Antene. Eu cred ca o sa se lase cu articole foarte taioase in blogosfera din ambele parti.

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Exact! Am gresit tema la care ti-am ras[uns. :D


@Adi

Sa se lase cu razboaie. Numai ca, vezi tu, nu trebuie sa uitam ca astea sunt niste teme false. Introduse special ca sa uitam de temele reale.

Anonim spunea...

Nu le-as numi teme false. Le-as numi teme generale, care la un moment dat trebuie puse. Contextul nu e bun. Noi nu uitam de temele reale, dar suntem putini.

Oricum, realitatea din seara asta a avut o afisare de forte fenomenale pentru societatea noastra si asta nu poate arata decat cati bani se invarte in jurul impartirii acestei puteri: Patriciu, Vantu, Hrebenciuc, Olteanu (de la PD-L), Tolontan, Mihaiu, Buscu, Cartianu, TRU.

Lilick Auftakt spunea...

@Adi

Asa e si in alte tari. Sa vezi mai ales in america. Cam ce se intampla acolo acum 20-30 de ani se intampla si la noi acum. Nicio mirare.

Anonim spunea...

Oricum, spre final Patriciu spune ca ar trebui sa trecem peste tema asta penibila cu mogulii si oamenii lor si tre' sa ne indreptam atentia spre tema importanta de azi si din aceste zile: acel imprumut sau cealalta solutie, incercarea de a descurca singuri. Iar aceasta afirmatie a lui Patriciu e un alt lucru foarte important care trebuie citit printre randuri si care poate fi interpretat in numeroase feluri.

Lilick Auftakt spunea...

@Adi

Ai dreptate. Ce a spus Patriciu e extrem de important. Insa tema cu foanfa lui Basescu aproape a eclipsat subiectul FMI. Stai ca ne intoarcem si la el... :)

Anonim spunea...

Stai ca Basea nu'i singurul care'o umileste pe Alina. Si'a pus si gealatii sa presteze pt Securiciu' National:

http://www.curentul.ro/2009/index.php/Actualitate/Alina-Mungiu-vedeta-porno-politica-de-Iasi.html

Simpatic si'n poiana lui Coiu, unde toti puparii s'au revoltat c'Alina a exagerat si vor s'o vada neaparat pe agramata lui Basel plasata la Bruxelles.

Pana la urma cred ca se va pune batista pe tzambal, iar Pippidi va ramane in continuare sa suga prin multiplele fundatii gen SAR, in timp ce slugoii lui Basea de la TrU pana la ultimu' pupar se vor distanta nitel de Dosia.

Spre gloria sa!

Lilick Auftakt spunea...

Acolo, in Curentul, e linsaj in toata regula. Din ala, facut ca la carte. Stiu ei Basescu si gealatii lui cum sa-l faca: familia, profesia, viata intima...Toate se iau si se desfiinteaza punct cu punct.

Anonim spunea...

Anonimul eram eu:)

Anonim spunea...

@Lilick,

Asa'i Securiciu National isi face meseria.

Anonim spunea...

Mie in toata aceasta telenovela cu iz indian un lucru mi se pare cu adevarat interesant (si grav, de ce nu). Citez din Basescu:

"[Mungiu] putea sa ma caute la telefon daca avea vreo problema"

Pam-pam! Care va sa zica asa se lucreaza. Cand are vreo "problema" d-na Mungiu suna de regula direct la prezident, numai de data asta n-a facut-o, de ce oare?

Minunata noastra "societate civila" are fir rosu cu Cotrocenii si figureaza deja virtual pe listele de candidati PDL :)

Abia acest aspect mi se pare demn de retinut din toata balacareala asta.

Ionut POCLID spunea...

Pippidi s-a umilit cind s-a facut prietena cu Basescu. La cita minte are in cap putea sa-si dea seama cu cine se inhaita.

Anonim spunea...

Nenea presedintele nu fiti suparatpe tanti Pippidi ca nu-i femeie rea. Cand o sa i se desumfle buzele Elenei o sa-si dea drumul la vorbe so o sa vedeti ce fata desteapta aveti. Am incredere in fata matale ca e din popor, adica fara fitze. Multe succesuri lu' matale si lu' fata marinarului. Odata isi va gasi si ea un serviciu serios. La Parlementul Europei ar fi numai bun pentru ea.

Anonim spunea...

Începutul sfârşitului lui Basescu.
A inceput sa culeaga roadele muncii :)
În alta ordine de idei, si Mungiu isi merita soarta. Urmeaza Monica, TRU, Preda, Voinescu, Avramescu, Patapix si restul.

Lovitura de gratie i-o va da Boc, care se va propune chiar pe el candidat la presedintie din partea PD-L. Basescu, daca vrea, independent :))

p.s. i s-au reprosat multe pana acum, da' porc de caine i-a spus cineva ca este? :)

Anonim spunea...

Am urmarit aseara siderat prestatia execrabila a lui ba-secu! Rar am vazut atatea gafe la un om politic, chiar la un ghiolban precum ba-secu. Emisiunea era deja pe sfarsite, intrebarea era pusa mai mult cu zambetul pe buze. Raspunsul lui ba-secu, redat de tine, i-a aratat adevarata fata de nemernic. Iata de ce.
1.A ridiculizat niste teme morale importante pentru un politician, prima fiind aceea sa nu fie securisti! Modul lui de adresare trada imensul dispret pentru mungiu ca om, pentru faptul ca ea condamna asta. El nu!
2. Mungiu n-a atacat-o pe tzoapa lui ba-secu pentru criterii morale, ci de COMPETENTA! S-a intrebat si ea, precum milioane de oameni, ce cauta ea acolo? N-a facut-o semianalfabeta, agramata sau inculta, s-a intrebat oare pentru ce merite este ea pe lista de candidati!
3. Sugestia lui ba-secu ,,Putea sa ma caute la telefon daca avea vreo problema'' arata caracterul lui infam. Adica mungiu trebuia sa-l sune pe seful ei si sa-l intrebe cum de apare ,,fii-sa'' pe lista! Deci ea il mai sunase? Iar acum n-a mai respectat protocolul? Interesant...
4. ,,Chestiune de minima eleganta''. Va sa zica, un om ,,elegant'' asa trebuia sa procedeze! Este clar ca acest cuvant are cu totul alt inteles pentru marinar. Ba-secu elegant? Doamneeee...
5. A spus ca mungiu vrea ,,sa-si construiasca notorietate pe asta”. Dupa mintea lui, un om care o ataca pe siliconata lui nu vrea decat sa-si faca notorietate ,,pe asta''. Asta fiind ,,fii-sa'', dupa cum s-a exprimat ,,elegantul'' ba-secu.
6. A jucat perfect rolul celui care nicio treaba cu Partidul Derahat. Nimic surprinzator! Oare cine il crede ca boc face vreun pas fara stirea lui?
7. Daca anul trecut pitzipoanca de ,,fii-sa'' era doar un ,,copil nevinovat'', in care dadea presa cu cinism, acum este ,,femeie la 29 de ani"! Ce exprimare de ,,om elegant''! Asadar ,,copilul nevinovat'' care anul trecut avea doar 28 de anisori acum s-a maturizat! El n-o mai poate dirija, este independenta!!! Ha ha ha ha ha (hahait basescian)!
8. Spune ca n-a vazut-o de o luna si n-a vorbit cu ea. El chiar ne crede pe toti niste tampiti? N-a vorbit el cu ea o luna??? Sau n-a vrut ea ,,sa vorbesc cu tine''?
Dupa ce i-a umplut de respect aseara pe Tariceanu si geoana,fiind mai grobian ca niciodata, ba-secu a tinut sa fie grobian si cu o femeie! Asta sa fi fost darul lui de 8 Martie? Foarte ,,elegant', ce sa zic! Chit ca nu prea aduce a femeie ci a pachiderm, nu merita mungiu asa ceva! Acum stie si mungiu carui ghiolban s-a inchinat in ultimii ani!
Pana ieri eram convins ca pippidi joaca doar un simplu rol in telenovela asta de prost gust! Adica juca rolul de ,,om moral'' fata de o candidatura nepotrivita. Anul trecut acest rol a fost jucat de catalin avramescu fata de mitica dragomir. Se pare ca mungiu ieri a spus ce gandeste, nefiind nimic jucat! Pentru curajul de a spune ce gandeste a fost pedepsita in halul asta! Aviz amatoarelor!

Bursa Zvonurilor Politice spunea...

Nu ne mai mira nimic acum! TB nu mai are cred surprize pentru noi!

Anonim spunea...

E greu sa o jignesti pe "doamna" Mungiu-Lipidi. Chiar un badaran ca Basescu trebuie sa se straduiasca ceva ca sa gaseasca mitocania care sa o atinga strapungandu-i soriciul.
Altfel misto triunghiulde balacareala. Intarata-i drace!!!

tony spunea...

eu vad altfel mesajul transmis:Alina Mungiu sa-si vada de treburile ei la SAR[legat de deconspirare de securisti si infractori] si sa nu se bage unde nu trebuie.

INCERTITUDINI spunea...

(in)ecuatii.

Lilick Auftakt spunea...

@all

Scuze ca nu pot sa va raspund personal, dar am citit tot si sunt de acord cu toata lumea. :))Fiecare aduce cate ceva in plus.
Si in Parlament si la TVR Basescu a vorbit de parca nu ar fi deloc consiliat. Sa fie asta rezultatul aducerii la Cotroceni a nebunului de Avramescu? Hai ca e bine. :)))