15 mar. 2009

O noua infectie in politica romaneasca. Vaccinati-va!

Camelia Spataru scrie pe blog:
"PDL si Elena Basescu cred ca articolul AP despre candidatura d-soarei la PE "lezeaza nedrept imaginea Romaniei " !!!!! Nu am crezut ca PDL se va cobora chiar intr-atat incat sa "editeze" un asemenea comunicat. Jenant si umilitor. Sluj in fata Elenei si a tatalui sau. Pupat papucul stapanului. Si urma sa in tarana.
Eu, cetatean al acestei tari, nu mi-am simtit deloc imaginea lezata de articolul respectiv. Dimpotriva. M-as simti lezata daca d-soara ar ajunge in Parlamentul European.
Ma simt lezata, insa, ca PDL indrazneste sa asocieze imaginea Elenei Basescu cu imaginea Romaniei. Asta da, ma lezeaza."


Intre timp OTPDL isi reconfirma sprijinul pentru fiica presedintelui.

Elena Basescu vrea sa faca politica pentru ca...s-a saturat (!!!). Da, s-a saturat! Si vrea o schimbare. Iata ce declara:
"Ne-am saturat ca persoane de care nu am auzit si pe care nu i-am vazut in viata noastra sa-si motiveze gafele spunand ca reprezinta poporul roman"
Pai cum sa nu... De ea s-a auzit si a fost vazuta. In Bamboo! :) Bazandu-se pe notorietate e firesc sa isi imagineze ca poate sa reprezinte poporul roman. Cine mai sunt si aia...Daianu, Weber? Scriu tabloidele despre ei? Sunt urmariti de paparazzii? Cum isi permit sa vorbeasca in numele poporului atunci?




Mai jos un filmulet in care Elena Basescu isi da cu parerea despre masini si trafic: "Sunt si persoane care injura, (...) cand mai gresesc ma injura si pe mine barbatii.(...)Bucurestiul a fost proiectat pentru carute cand a fost proiectat." Si alte stupizenii infantile...

19 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Lilick, să ştii că fata nu e chiar aşa cum pare :)

Anonim spunea...

O adevarata conspiratie mondiala impotriva unei fatuci care nu are nici o vina ca i s-a dat mereu totul de-a gata... ca a fost programata genetic si invatata sa primeasca tot ce vrea si bani multi, fara sa faca nimic, decit, eventual, galagie...

Taica-su ameninta cu bataia directorii de scoli care nu puteau legal sa-i inscrie progenitura... Baietii care o ocolesc sint trimisi la... origini, cu neamul lor cu tot... soru-sa alearga cu limba scoasa dupa tot felul de "vedetzi"... In familie, casele si acareturile vin ca mustele la miere... de cind e taticu' in functii inalte, contractele de modelling curg pe banda rulanta, desi "stacheta" pentru "modele" este cu cel putin 10 cm mai sus decit poate ea spera... modelul fetei in politica nu este magistrala Elena Udrea, ci Margaret Thatcher, desi habar nu are cine mai e si baba aia si ce naiba facea ea prin IuEsEi... :)

Pare infantila, superficiala, hedonista, ochi alunecosi, inima zburdalnica...

Sa fie, de fapt, o... Maica Tereza sub acoperire??? :)

tony spunea...

Nu este de vina AP ca domnisoara este atat de proasta.La AP lucreaza oameni seriosi,nu lingai ca TRU sau Patrascoiu.

Anonim spunea...

Deci fata l-a citit pe lui catorz (luis paispe care este) bey pasaricilor invidioase . E monarhista. Pai l-a auzit cineva pe nea Nelu Ilici sa citeze indirect (ca accentul il poseda ) : "Leta se moa" ?

Anonim spunea...

http://www.pesurse.ro/2009/01/ce-rau-e-sa-ii-porti-vorbele-lui-anton-iata-dovada.html

beatris spunea...

Noi (eu si familia)ne-am vaccinat de mult.....viata ne-a fortat.

Anonim spunea...

Slabutz. Ca de obicei

Anonim spunea...

Nu are nici o legatura cu subiectul, dar ma intreb totusi de ce d-ra Basescu, reprezentanta incrincenata a Romaniei, se lasa filmata alaturi de un snop de steaguri americane. O ramasita a "axei"?

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Crezi ca e mai rau? :)

@Lulutza

Chiar asa. Ar trebui sa caut si inregistrarea aia cu Basescu care declara ca il bate pe directorul scolii.

@Tony

Normal.

@Mos Califar

Si, la urma urmei, cine mai e si si Leta asta??? :)))

@Beatris

Te cred. Ai dreptate si cu ce scrii la tine pe blog. Am citit.

@Radu Portocala

Haha! Am vazut si eu ca ii ies insemnele oficiale ale marelui licurici de pe langa urechea dreapta.

Anonim spunea...

Sa nu va speriati! :)))

http://www.faracuvinte.com/albums/userpics/elena-basescu-fara-machiaj.jpg

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta

Hahaha! Imi pare rau ca nu am luat o revista pe care o vazusem pe tarabe acum cateva luni. Un "Ciao", "Star"..nu stiu ce era. In care Elena aparea cu poze dinainte si de dupa operatii. O schimbare imensa!!

Anonim spunea...

Subiectul nutzi a lu' ba-secu arata clar valoarea pedelepelor! Arata cum se selecteaza ,,valorile''. Daca o asemenea pitzipoanca semianalfabeta este propusa la PE, ce poti sa mai zici? Ce valoare are ea ca om politic? Niciuna. A fost votata in UNANIMITATE anul trecut la sefia tineretului pedeleprelor exact ca in stalinism sau pe vremea lui mao tze dun! Culmea tinerelor vlastare ale pedeleprelor a fost sa-i arate contracandidatului CARTONASUL ROSU! Totul acolo este o parodie a fostului UTC! Nicio diferenta intre acest tineret si fostul utc. Nicio diferenta intre fostul pcr ci actualul Partid Derahat (cica democrat!)! Ha ha ha ha (hahait basescian)!
Eu sunt convins ca INTENTIONAT a fost aruncata in acest CIRC chiar de catre ba-secu, de ,,tac-su''! Doar un tampit ar putea crede ca o pitzipoanca care umbla prin cluburi ca Bamboo, are masini de jdemii de euro si tzoale ca o curvistina de lux ar fi interesata brusc de politica! Ati vazut macar o singura fraza inteligenta scoasa din gusa de aceasta patazchina? Eu nu. Este o rusine o asemenea tzoapa pentru orice tata care se respecta. Oare un tata care se respecta ar fi mandru de ea??? In locul lui ba-secu, daca n-a avut timp sa se ocupe de educatia ei, as incuia-o in casa, sa nu vada lumea aceasta creatura obraznica, rea, inculta si agramata. Ea este o RUSINE pentru orice tara care se respecta!
Gestul lui ba-secu de a o arunca in politica pe ,,femeia asta de 28 sau 29 de ani'' arata caracterul lui. Este un gest de sfidare a romanilor de bun simt, a miilor de tineri valorosi care chiar au o educatie. Care este mesajul lui ba-secu? Ca i se falfaie de romani, de valorile ei, de bunul simt. Un circar ca ba-secu nu era complet pana nu-si arata progenitura, sa vada toata lumea ce mandrete de fata are! Bravo ba-secu! Totul este sa ai curaj sa te mai dai si victima, nu-i asa? Pai in materie de tupeu ba-secu este neintrecut, ca orice securist!

Anonim spunea...

de fapt, ma gandesc daca nu noi suntem putin depasiti si prea exigenti. cred ca am incremenit in neste standarde prea inalte :)doamnisoara este oglinda unei bune parti din societatea noastra. poate ca acestia merita sa ii reprezinte.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Nici chiar asa. Sunt destui tineri competenti care pot fi modele. Cu o astfel de reprezentanta i-am alunga din tara si mai mult.

Anonim spunea...

@Lilick Pai asta spuneam si eu:,,Gestul lui ba-secu de a o arunca in politica pe ,,femeia asta de 28 sau 29 de ani'' arata caracterul lui. Este un gest de sfidare a romanilor de bun simt, a miilor de tineri valorosi care chiar au o educatie.''
Ca sa parodiez limbajul pitzipoancei, ,,de ce nu vrei sa vorbesc cu mine''?

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Scuze ca nu ti-am raspuns, dar uneori nu am ce sa completez la tine. Scrii exact ce as scrie si eu. :)
Te-as intreba doar ce crezi ca va mai urma. O scoate PD-L de pe lista sau nu. Stolo face parte din comisie.

Anonim spunea...

@Lilick Eu cred ca parerea mea o cunosti de multa vreme, mi-am expus-o inca de cand a aparut acest scandal artificial! Sunt absolut convins ca in cele din urma pitzipoanca nu va fi pe listele pedeleprelor, ei nu asta urmaresc! Adevaratul lor scop este sa faca valva pe tema asta, in SPERANTA ca fraierii din presa vor sari la jugulara ei si vor face atacuri la persoana grobiene! Atacuri care ii vor da ocazia masculului alfa sa intervina decisiv, acuzand presa ticaloasa, care vrea sa loveasca in el cu manta, adica indirect, lovind ,,un copil nevinovat''! Pardon! Asta a fost placa anul trecut, acum placa este ,,femeia asta de 28 sau 29 de ani'', cu care intamplator n-a vorbit ,,de o luna''! Ha ha ha ha ha (hahait basescian)!
Scenariul basescian presupune VICTIMIZARE, presupune o presa ticaloasa care ataca pe ,,fii-sa'' murdar! Scandalul vad ca ia amploare, dupa aparitia ei in stirile Asociated Press, dupa adeziunile sincere din partea utc-ului lor! Telenovela cred ca va plictisi populatia, la fel ca si telenovela lansata artificial de Raduleasca, victima traumatizata a unui sot violent. Stiu ca multi din fanii basescieni sunt manelisti si telenovelisti, dar astfel de scandaluri prost regizate, prost jucate pot jigni chiar inteligenta lor. Ata alba cu care s-a cusut telenovela este groasa cat odgonul, de se vede din avion! Prevad ca telenovela se va dezumfla in curand, la fel de bombastic precum s-a si umflat!
In toata aceasta telenovela exista insa si o victima colaterala, care se pare ca n-a priceput ce piesa ieftina se joaca! Ma refer la propagandista portocalie alina mungiu pippidi, care a fost umpluta de respect de ba-secu in prime-time! Saracuta chiar n-a inteles ce se intampla si s-a trezit vorbind la modul serios: ,,eu chiar am crezut ca este o gluma candidatura elenei basescu!'' Avea dreptate pippidi, era o gluma buna, dar a si spus-o pe fatza! Dobitoaca, si-a ratat 100% un mandat la Bruxelles! Pe moment am crezut ca face si ea parte din scenariu, abia luni seara am inteles ca doar a vorbit neintrebata!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Imi place cum se intrec Mihaela Radulescu si Elena Basescu (fara intentie, dar asa se vede la tv, ca o intrecere) sa para niste victime. Ma uitam pe site-ul A3 si am vazut o Raduleasca fardata cu negru pe la ochi, ca sa para cat mai ditrusa. Ma astept ca si Elena sa recurga in curand la metode asemanatoare, astfel incat publicul otevist sa intre in joc, sa sufere, sa acuze, sa faca scandal... Basescu si ai lui nu pot iesi din scenariul asta previzibil de show kitschos.

Anonim spunea...

@Lilick Din pacate, atat Raduleasca cat si nutzi a lu' ba-secu joaca simultan in 2 telenovele ieftine, in care joaca destul de prost aria...victimei! Diferenta este ca Raduleasca joaca dupa un scenariu conceput chiar de ea, la mintiuca ei era clar ca nu poate mai mult de atat: un tipat jalnic de muiere dupa bani, muuulti bani!(,,dreptul ei legal'' dupa divort, marea ei grija!). In schimb nutzi a lu ,,tac-su'' joaca doar un simplu rol, scenarist si regizor fiind chiar ,,tac-su''! Ambele sunt pitzipoance, cu mult tupeu desigur! Sincer ma irita mai mult ipocrizia Raduleascai, fitzele ei de curvistina trecuta ce se viseaza a fi respectata ca o doamna( orice curva desteapta viseaza sa fie doamna, nu?) chiar ma scandalizeaza. Nutzi a lu' taticu se multumeste cu o viata de ,,vedeta'' gen Nicoleta Luciu sau Sexy Braileanca, nici nu viseaza la mai mult patzachina! Sau o visa sa ajunga un fel de Magda Ciumag a tabloidelor?