4 mar. 2009

PD-L isi rasplateste finantatorii



PD-L isi rasplateste finantatorii. Traian Basescu, cu mana lui Boc, ii ofera “cetateanului” Paszkany un stadion (mai exact firmei lui de constructii), si oamenilor lui de casa functii in guvern. Criza mare, nu? Cititi si AICI.
(foto - Jurnalul National)

31 de comentarii:

Anonim spunea...

EU

Mama draga ai gresit un pic. Stadionul nu este pentru CFR, echipa patronata de Paszkany, ci pentru U Cluj. Echipa aflata sub controlul "finului" Alin Tise. Chestiunea este insa urmatoarea. Pentru o echipa ca "U" Cluj, stadionul este chiar prea mare. Chiar si pentru Cluj.
In rest ai dreptate

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Lasa ca Tise l-a ajutat si el destul pe Paszkany. Acum doar nu vrei ca PD-L sa si numeasca persoanele carora le face cadouri. Dar te asigur ca beneficiaza Paszkany. Firma lui de constructii va face stadionul "U".

Anonim spunea...

In nemarginita lor "naivitate", clujenii or sa aplaude initiativa. Ce-i trebuia chelului ? Tichia de margaritar

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Uite link: http://www.clujeanul.ro/saptamanal/paszkany-construieste-stadionul-lui-u-3801183

Lilick Auftakt spunea...

@Mos Califar

Am incredere in clujenii neindobitociti de PD-L/Basescu/Boc sa ii trezeasca si pe ceilalti. :)

Unknown spunea...

Vreti sa va dau un exemplu si din sectorul 1 Bucuresti??? numai ca apoi va trebui sa mi se si explice de ce am fost cenzurat de dl.Chiliman acum 2 zile cand am reclamat asta pe blogul dansului! In plus m-a cenzurat si Marius Mina cand am adus vorba de asta! A ce seamana??? A liberalism???? Nu prea! Stiu insa ca tu nu ma vei cenzura Lilick!

Anonim spunea...

Mi se pare ca pedeleprele actioneaza dupa tipicul fesenist, neschimbat din '90 incoace: anumiti patroni agreati de partidul-stat sunt ajutati prin multe metode neortodoxe sa faca bani, iar o parte dintre ei se reintorc la partid, pentru campania electorala si pentru greii partidului-stat care semneaza actele! Atat timp cat justitia este oarba si se ocupa doar de opozitie, astfel de manarii financiare vor ramane nedescoperite! Deviza lor este simpla: cainii latra, caravana trece! Este rolul presei, celei adevarate si nu celei tabloidizate, sa caute adevarul si sa-l dea in vileag. Mai exista asa ceva?

Lilick Auftakt spunea...

@Ion

Nu te cenzurez. Stiam ca tu, ca si Beatris, aveti problemele voastre personale pentru care postati des la domnul Chiliman. Cele mai multe postari sunt ale tale. E cam aiurea sa acuzi ca nu iti apar mesajele in cazul asta.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Nu strica cateva zeci de milioane (din banii nostri)firmei lui Paszkany. Ca doar, vorba ta, multi se intorc la partid.

Bursa Zvonurilor Politice spunea...

Nimic nou, la urma urmei acum, unde sa se construiasca un nou stadion ca si asa U este o echipa mare!

Anonim spunea...

@Lilick Problema o reprezinta tocmai acei MAFIOTI care astfel isi bat joc de banii publici. Iti dai seama ca aceste contracte grase se fac la preturi mult umflate, lucrarile se fac cum se fac, iar cei care tebuie sa verifice inchid ochii! Este vorba despre un SISTEM MAFIOT, inaugurat inca in vremea ,,democratiei originale'', desavarsita in timpul ,,capitalismului de cumetrie'', cand nastase era patronul intregii tari. Apropos, o stire proaspata spune ca nastase a fost dat pe mana porc-urorilor, tzulushii vor incepe circul aferent!
Nu paszkany este problema! El este cel care sifoneaza banii publici, este rotita care face parte din sistem! Si inca ceva: el este oricand santajabil! Oricand ,,organele statului'' il pot trimite in excursie la mititica, daca nu e cuminte si vorbeste prea mult, intelegi? Este greu pana intra in sistem, dupa aia nu mai au cum sa iasa. Exact ca in securitatea de ieri si de azi! In momentul de fata paszkany este un om al sistemului, care cunoaste perfect regulile jocului si le respecta intocmai. Daca n-ar fi obedient, ar fi strivit imediat si tzulushii ar mai rapota un nou ,,mafiot'' prins. Ha ha ha ha ha ha (hahait basescian)!!! C-asa-i in tenis! Toti pierd, doar securistii castiga! Ba-secu nu face decat sa duca la nivel de arta sistemul mafiot, este un fel de Al Capone mioritic. Care va sfarsi ca si nastase, trimis pe laba tzulushilor cand sistemul va hotari ca se pot dispensa de el, cand va aparea noul tatuc gasit de ei.

Lilick Auftakt spunea...

@BZP

Fooarte mare! :))


@Hendrix

Am vazut ca Orban a zis ca va initia un proiect de lege ca sa se "umble" putin la imunitatea lui Basescu. Sper ca putin mai mult.

Anonim spunea...

@Lilick Credeam ca vrei sa vorbim despre tema pusa de tine in discutie! Nu mi-ai raspuns la ultima postare, astept!
In legatura cu ce vrea Orban, ce sa zic? Astept sa-l vad si vorbim mai apoi. Nu ti se pare normal?

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Am citit. Bineinteles. Nu te pot contrazice. Cand nu te pot contrazice, si nu iti raspund, inseamna ca sunt de acord si nici nu mai pot sa completez ceva. Sper ca Basescu sa o ia anul asta pe urmele lui Nastase. De fapt, nu sper, sunt sigura ca o va lua.

Anonim spunea...

@Lilick In esenta, nu mafiotii gen paszkany care ne sunt vanturati sub ochi sunt problemele reale, ci MAFIOTII POLITICI care dirijeaza intreaga tarasenie! Manipularea este xtraordinara, ni se arata de catre presa tinte false, precum paszkany, adica mici pioni ai afacerilor politice. Nimeni nu merge mai departe sa descoasa cum a fost posibil sa faca afaceri cu statul. Si nu merg mai departe pentru ca firele merg sus, tot mai sus, pana la ...tatucul suprem! Exact ca si pe vremea lui ilici( vestitul caz Jimbolia sau afacerile cu produse petroliere, pe timpul embargoului iugoslav, de exemplu), toate marile afaceri ale MAFIOTILOR POLITICI sunt supervizate si de serviciile secrete! Asistam practic la CORUPTIE DE VARF! Diferenta intre ilici si ba-secu este ca ilici doar stia ce se intampla si tolera, avand nevoie de bani si de baroni, in timp ce ba-secu coordoneaza intreaga MAFIE a pedeleprelor!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Ultimele doua postari, la tine, se contrazic la inceput. (primele fraze). Dar in rest e totul exact.

Unknown spunea...

@Lilick,
vorbesc f.serios si ma refer exact la obiectul comentariului tau : partide care-si rasplatesc finantatorii sau membrii de partid! Iar ceea ce acuz e cald: de ieri si de alaltaieri! Firme care fac lucrari de dragul de a incasa banii in sectorul 1! Iar asta nu i-a convenit dlui Chiliman si nu a aparut! De problema mea, pe care o cunosti si chiar ai intervenit pentru rezolvarea ei, nu fac referire acum! e vorba de probleme de ordin general, nu de problema mea! Pentru ea incerc sa am rabdare si ( recunosc ! ) un pic de orgoliu in a-ti demonstra la sfarsitul anului ca tot eu am dreptate si ca dl.primar nu isi tine promisiunile!

Anonim spunea...

@Lilick Ai dreptate! In penultima postare afirmam ca ,,Problema o reprezinta tocmai acei MAFIOTI care astfel isi bat joc de banii publici.'' In ultima spuneam ,,In esenta, nu mafiotii gen paszkany care ne sunt vanturati sub ochi sunt problemele reale, ci MAFIOTII POLITICI care dirijeaza intreaga tarasenie!'' Cine este de buna credinta va intelege ce am vrut sa spun, sunt convins! Esenta problemei ramane factorul politic, intrucat el genereaza coruptia si nu indivizi gen paszkany! Dar, pentru a descalci uratele afaceri puse la cale de acesti MAFIOTI, trebuie plecat de la indivizi ca paszkany! Ei sunt scosi la inaintare de sistem, ei sunt cei care isi asuma imaginea de mafioti. Practic ei ii ACOPERA pe adevaratii mafioti, nu lasa sa se vada putreziciunea pedeleprelor!
Uite, astept de o buna bucata de vreme cercetari in Primaria Capitalei, unde s-a furat din greu. A facut Oprescu ceva? Nu. Are vreun interes? Nu. Au vreun interes tzulushii? Nu. In ziua in care Oprescu va dori sa faca lumina asupra afacerilor pedeleprelor voi putea spune ca exista si oameni politici care nu fac compromisuri cu sistemul securisto-comunist. Nu cred ca este cazul lui.

Anonim spunea...

Criza, necriza, sponsorii si fidelii trebuie rasplatiti cu bani grei. Din buzunarul fraierilor de cetateni. Chestia asta cu megastadionul pentru musiu Paszkany si construit de musiu Paszkany este inca un mod de a le da cu tifla votantilor din alte locuri decit Cluj.

Mai bine ar face guvernul PD sa dea o ordonanta ca schimba si Capitala Romaniei la Cluj! Sa se duca naibii cu tot guvernul si administratia prezidentiala acolo si sa uite ca exista Bucurestii...

S-ar face o imensa economie, nu numai de bani, dar si de nervi. In plus s-ar fluidiza, in fine, circulatia in Bucuresti si nu am mai vedea coloanele oficiale ale nepoatelor boccii si beizadelelor basesti... Duca-se la Napoca, sa aiba parte de ei ametitii de clujeni care au votat asemenea poame! Ca tot sint clujenii vechi si noi specializati in poame din astea peremiste...

agaX spunea...

de fapt, lulutza are un "take" interesant la adresa capacitatii clujenilor de selectie prin vot.

totusi, orasul ala a stat sub cizma lui funar o gramada de ani ... ce-i drept, nici cu primarii bucurestiului nu prea sint motive de mindrie ... totusi, parca funar ii intrece pe toti

Anonim spunea...

@agaX - si ce?! nu-i o idee buna sa scapam noi, bucurestenii get beget, de guvernantii lu' peste si sa-i aruncam in circa ardelenilor?

Nu ma intereseaza sa traiesc in Capitala, ma intereseaza sa traiesc intr-un oras "respirabil"... Care nu poate fi respirabil cu astfel de poame! Hai sa facem o petitie sa se duca toti in Napoca aia a bocului, care mie personal nu mi-a placut niciodata! Ar fi si mai ieftin, la urma urmei si asta este lucrul cel mai important in vremuri de criza si restriste... sau in vremuri din astea, ale lui Lacusta Voda... Duca-se toti in Napoca aia a lor sau pe undeva pe acolo! Ca si lor le-ar fi viata mai ieftina acolo, cred... Si "miticii" ar scapa macar de imaginea lor de "creaturi perfecte"...

Pai, ce?! Capitala S.U.A. este la NY??? Sa mute naibii axa aia mai spre N-V! Si sa care cumva sa-l uite aici pe Capo de la Cotro!

agaX spunea...

lulutza, dac-ar fi dupa mine, eu i-as muta la chisinau :)

Anonim spunea...

@agaX - iar eu - la Iesi! Cel mult...

CRadu25 spunea...

@Ion: "Iar ceea ce acuz e cald: de ieri si de alaltaieri! Firme care fac lucrari de dragul de a incasa banii in sectorul 1". Ioane, stii (presupun) de pe blog-ul primarului sectorului 1 ca sunt un sustinator al acestuia. Ca si @Lilick, de altfel. Maitre, daca ai o acuzatie sustinuta, da-o te rog, cu exemple si argumente, nu voalata. Aici, unde nu te cenzureaza nimeni. Ca poate suntem noi nebuni sa-l sustinem pe Chiliman si ne luminezi in ceea ce gresim. Da as spune "Vreti sa va dau un exemplu si din sectorul 1 Bucuresti???" fara a da exemplul este cam ca in Caragiale: "Sa avem curaj, o dam anonima!"

Lilick Auftakt spunea...

@CRadu25

Si eu asteptam. Ca doar @Ion stie ca ii public postarile. Dar nu a mai aparut nimic. :)

Lilick Auftakt spunea...

@agax

Mie ideea @lulutzei mi se pare f buna. Chiar ma gandeam sa propun pe blog sa ii deportam pe boccii la Cluj. :))

Unknown spunea...

????? Unde e ???

Lilick Auftakt spunea...

@Ion

???

Unknown spunea...

Ti-am trimis explicatia detaliata de dimineata si nu a aparut ! Am spus-o si la urmatoarea ta postare! culmea a aparut cu 4 zile intarziere comentariul la blogul dlui Chiliman insa!!!!!! coincidenta nu-i asa???

Lilick Auftakt spunea...

@Ioane

Nu stiu despre ce coincidente vorbesti ca nu am citit pe blog la domnul Chiliman azi. Daca imi trimiti ceva si nu apare..ai adresa mea de mail. De ce nu imi pui acolo? Nu mi-a venit nimic de la tine in plus fata de ce am postat.

Unknown spunea...

Era un raspuns si pentru tine si pentru Cradu25! Incepusem pe blog discutia si nu era cazul sa ti-o trimit pe e-amil! Culmea e ca m-a tentat pentru prima oara sa fac lucrul acesta dar pentru ca mi-ai publicat ieri comentariul am considerat ca nu e cazul! Acum e tardiv ca trebuie rescris si oricum a aparut si pe blogul dlui Chiliman ceea ce reclam eu! Poate altadata daca va fi ( eu n-as vrea!) cazul!