30 mar. 2009

Scandal la Primaria Capitalei!



"Dati-ne spatiile. Pentru Popoviciu a fost teren, pentru noi nu este. Lasati smenurile si aranjamentele. (...)Noi v-am votat, voi ne-ati furat. Trageti in noi. Securistilor!"

Eu cred ca e doar inceputul unui scandal imens in centrul caruia se va afla Traian Basescu. Si afacerile in care a implicat-o pe fiica lui, Ioana. Aceasta a spus la Realitatea TV ca va explica cum de a fost in stare sa faca tranzactiile imobilare din ultimii ani, dar pana acum nu a demonstrat nimic. Toata presa asteapta. Traian Basescu incearca sa stinga focul la DGIPI. Cred ca e putin cam tarziu. Ce spuneti?

17 comentarii:

tony spunea...

Sa vedem ce spune Sorin Rosca-Stanescu in seara asta.Apare si Videanu in ecuatie?

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Stiu.. :)) Apar Videanu, Murgeanu, Blaga si in final..Bibicu. :))

tony spunea...

Apare si pompierul care a pus focul si acum vrea sa-l stinga?

Draghi spunea...

E una din doua. Ori serviciile, sau cel putin o parte din ele, vor sa se debaraseze de Traian Basescu, ori adversarii sai au invatzat jocul. Indiferent care e adevarul, de acum incolo la orice explozie mediatica detonata de Basescu sau de altzii, schijele vor fi directionate catre Basescu. Interesant e ca am impresia ca se cauta si protejarea "victimelor colaterale" (vezi de ex. Geoana si altzii in scandalul curent).

Sau poate e totul doar "wishfull thinking" si in realitate e vorba de "briciul lui Hanlon": nu atribui unor conspiratzii ceea ce poate fi mai usor explicat prin postie.

Astept cu interes evolutia evenimentelor.

dramoleta spunea...

In curand vom afla, deloc socati, ca terenul lui Popoviciu este de fapt al lui Basescu.

tony spunea...

Acum anunta si Realitatea noi dezvaluiri la 21.50 .Continua distractia!

Lilick Auftakt spunea...

@all

:) Sa vedem ce mai apare.

Gheorghe spunea...

SRS a dezvaluit la A3 ca T Basescu si sotia, s-au deplasat in cartierul Baneasa in martie 2008, cand in toata media se vorbea de dosarul lui Creteanu la DNA, unde s-a intalnit cu respectivul, si la doua zile Ioana Basescu era asteptata sa se intalneasca cu Creteanu pentru a viziona un apartament. Pentru ca a intarziat la intalnire, respectivul nu a mai asteptat-o dar a spus la subordonati, ca daca vine, sa-i "arate unul din apartamentel mici, pentru ca nu o sa-i dau pe gratis un apartament mare".
Ioana nu a fost multumita de apartamentele vizitate si a revenit la cateva zile sa viziteze un apartament mare.
A luat un apartament nefinisat cu o suprafata interioara de 270 mp si 140 mp terasa.
Gresia, faianta si mobilierul au fost furnizate de o firma a lui Casuneanu, si a fost vorba de gresie adusa din Germania, deci finisajele nu pot fi modeste.

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

Am urmarit si eu pe Realitatea si A3 in paralel. Se umfla scandalul. :)

Gheorghe spunea...

Ti-a placut atacul lui Valerian Stan la adresa lui Cioroianu?

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

Valentin Stan. Bineinteles ca nu mi-a placut. Dar mi-am adus aminte cat de rau l-a atacat pe cand era ministru. Pana a cazut.

Gheorghe spunea...

Scuze de Valentin era vorba. :)

tony spunea...

au aparut Creteanu si Casuneanu !Sigur sunt si inregistrari cu astia doi si cu Basescu.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Si le scoate cineva?

Lulutza spunea...

Ma asteptam sa mai apara si alte "nume grele" ca vecini ai notaritei basesti de mare succes, eventual macar soru-sa, daca nu cine stie ce procuror apreciat de PPE - Parlamentul Popular European, adicatelea...

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

E doar inceputul. Cred ca o sa ne saturam de cate o sa apara anul asta. :)

Roxana Iordache spunea...

@Lilick. E mizerabil că o expune pe Ioana. Pe-aialaltă o apără mereu. Pe-asta o trimite la înaintare. Că el a băgat-o în rahat, de două ori, când a mutat-o acolo şi acum când a zis că ea şi-a plătit totul din vânzarea casei de la Corbeanca.

În rest, s-a jucat cu focul. A crezut că poate fi la infinit piroman şi pompier. Mister Green. :) Vorba e că dacă nu avem contracandidat valabil, ne pomenim cu Prostănacul preşedinte. Shock!